Politika korisnicima narodne kuhinje obezbijedili besplatan obrok, poručuje

Rađenović: Ni ove godine lokalna vlast u Budvi nije okitila grad za 21. maj

Blažo Rađenović

Nedopustivo je da lokalna vlast u Budvi ni ove godine nije našla za shodno da adekvatno okiti grad povodom 21. maja, Dana nezavisnosti, poručio je nosilac liste “URA – Dr Dritan Abazović – Drugačije!” Blažo Rađenović.

Pored toga što ne “poštuju” državne praznike, prema riječima Rađenovića, “lokalna vlast ne cijeni ni građane koji su danas ostavljeni bez obroka u Narodnoj kuhinji”.

“Svjedočimo i apsurdu da je zbog neradnog dana danas zatvorena narodna kuhinja za sve njene korisnike”, istakao je Rađenović.

Navodi da će zbog toga, ličnim sredstavima, odbornika Ivanovića, kandidata i kandidatkinja za odbornike i odbornice, kao i članova opštinskog odbora URA Budva, koji, kako je kazao, “svakodnevno svojim ličnim primjerom pokazuju drugačiji odnos prema gradu”, obezbijediti besplatan obrok za sve korisnike narodne kuhinje u brzoj hrani “My food” koja se nalazi u sklopu Mediteranskog sportskog centra.

“Nova vlast, predvođena Građanskim pokretom URA, vodiće DRUGAČIJU politiku koja će brinuti o datumima od državnog značaja, ali i o ljudima o kojima trenutna lokalne vlast ne razmišlja tokom praznika”, zaključuje Rađenović.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
GokaTaxistaA što je ovo.😂
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Goka
Gost
Goka

Oce Budvu da vode a ne postuju Drzavu !!

Taxista
Gost
Taxista

Vi ste doveki “parlamentarnu vecinu “- srbe na kormilo i sad se kao bunite posto vas jos malo nece biti nidje da ga jos vise zamutite. Izdrzace ljudi jedan dan u Budvi , samo da vas ne gledamo vise.

A što je ovo.😂
Gost
A što je ovo.😂

Cujes ovoga, popa spc sad on kao nije vlas okitila a vi ste svi isti iz bd.Tebe cekaju resetke, za trajekt i abazovica u rupu brzo.

Send this to a friend