Politika

Radili su ovako i onako, a otišli su onamo, namo

Žarko Radulović

Član opštinskog odbora Socijaldemokrata Budve i suvlasnik hotela Splendid Žarko Radulović kaže da će podrška koju je dala Crnogorska vladajućoj koaliciji u Budvi imati dalekosežne posljedice, koje će se ovu partiju poslati u prošlost, ali će dati šansu nekima da i dalje manipulišu međunarodnom podrškom.

Radulović je u razgovoru za Vikend novine kazao da se u unutrašnjoj politici neće mnogo promijeniti. “Mala je Crna Gora i znamo se međusobno. Crnogorska je i do sada radila i ovako i onako, ali sada su otišli “onamo, namo” i pokazali da ne zaslužuju ime koje nose. Inače je bilo hrabro dati ime partiji “Crnogorska”. To i sada vidimo kada je ova partija dala podršku onima koji ne žele dobro Crnoj Gori, makar kakvu ja vidim”, kaže Radulović.

On tvrdi da posljedice dogovora u Budvi nisu sagledive do kraja i da će vrijeme pokazati zašto se sve ovo dogodilo. “Imamo široku koaliciju u kojoj se nalaze i crnogorske partije, ali i one prosrpske, i lijeve i desne. Centra nema, iako Socijaldemokratska partija pretenduje na to, ali on nije nigdje ni lijevo ni desno. Nje nema nigdje. I do sada smo znali da to nije moglo da funkcioniše. Na kraju krajeva, više od šest mjeseci nijesu održali sjednicu lokalnog parlamenta”, ističe Radulović.

On smatra da će neke partije, kao što su Demokrate, ovaj potez Crnogorske koristiti u međunarodnim kontaktima. “Sada će Aleksa Bečić moći da govori da je okupio građanske partije, pa građanske partije na čijem je čelu član nacionalne manjine, što ja podržavam, srpske nacionalne i crnogorske nacionalne partije. Zamislite to! Druga je priča što mi znamo da je sve to vještačko i da ne odražava pravo stanje u Crnoj Gori. Oni imaju dobru priču za međunarodnu zajednicu, a sve zahvaljujući Crnogorskoj”, kaže Radulović.

Ovaj ugledni funkcioner SD-a naglašava da to što jedna partija nosi prefiks “Crnogorska” ne znači da je ona i stvarno crnogorska partija, što je ovih dana u Budvi i dokazano. “Mislim da veći dio njih nije ni svjestan što su napravili. Mislim da je njihov predsjednik partije sigurno znao šta rade. Koji do skoro nije ni bio građanin naše države. Ovim činom oni nijesu spasili vlast u Budvi već i u Kotoru i Herceg Novom i sada se nastavlja agonija tih gradova”, kaže Radulović.

Nosilac liste na posljednjim izborima u Budvi kaže da “jedva čeka novembar” i proslavu 100 godina oslobođenja Budve.

“Vrlo interesantno će biti da vidimo kako će se ponašati Crnogorska. Ne bi me čudilo da potpredsjednik opštine iz ove partije bude aktivan učesnik proslave koj a slavi okupaciju Budve od strane srpske vojske, jer je ona već bila oslobođena. Ko ovu državu doživljava kao svoju, ko nema drugu državu bez ovu i nikada je nije ni imao, taj dan kada je srpska vojska ušla u budu mora doživljavati kao okupaciju. Jer nakon toga nam se desilo da nam je ukinuta monarhija, da smo izgubili državu i ulazimo u ovaj užas zadnjih skoro 100 godina”, ističe Radulović.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Medovina
Gost
Medovina

Nešto ne volite Žarka, jer afirmativne komentare ne objavljujete, pa ni mooj.

Staxe
Gost
Staxe

Uvlasniče,uvlasniče…

Japaja
Gost
Japaja

Jedno je pogodio, kad neko kaže da je crnogorac to ne znači i da je stvarno crnogorac. Isto vazi, kod nas u crnoj gori, kad je u pitanju, socijaldemokrata, demokrata, ……biznismen, patriota, …..europejac ! U većem procentu je to suprotno od deklarisanog !

cesare
Gost
cesare

Kako ono kazu ” tesko drustvu u kom pametni se ucute,budale progovore a fukare obogate.” Da se Slobo digne kad bi nekim slucajem ponovo ustrebalo, kako bi se 90 posto DPS “pri pejd crnogoraca” ,brzinom svjetlosti presaltali na ono sto su bili devedesetih.Ima nas koji nijesmo fala Bogu izgubili pamcenje.

Konobar
Gost
Konobar

Eno u Hrvatskoj čistačice za apartmane izlaze po 1350€ mjesečno!

Borivoje V.
Gost
Borivoje V.

Je3dino di je tačno ovo : “mala je CG dobro se znamo medjusobno”, a ne da još ne znamo ko je vlasnik Splendidfa.

Duklja
Gost
Duklja

Crna Gora Crnogoraca

Razocarani
Gost
Razocarani

Ti gos.Radulovicu,imas najmanje pravo ,da komentarises poteze Crnogorske.
Ono ,sto si TI urafio ,sa Brajovicem i Orlandicem,rema maficnoj SDP stranci,sve sa ciljem,spasavanja DPS ( po kojoj cijeni ),spada u NAJNEMORALNIJE poreze Crnogorskog Oarkamentanizma.

Darko
Gost
Darko

Vidi se po brojevima dje su Brsjevic a dje je Krivi ,,,,, pa pa SDP

Zvijuk
Gost
Zvijuk

Klasični blavor.

Zoran
Gost
Zoran

Radulović je sve u pravu.

Ve$a
Gost
Ve$a

Nedje ste iste pameti, i pismenosti!

Potop
Gost
Potop

Crnoj Gori prijeti “potop” kada je ovaj priučeni kormilar mjera Crnogorskog turizma, a sada vidimo, i Crnogorske politike. Svaka njegova priča je kafanska, prosta i prizemna. On kaže (muka mi je što ga citiram, ali moram): “Imamo široku koaliciju u kojoj se nalaze i crnogorske partije, ali i one prosrpske, i lijeve i desne…” Svuda u svijetu bi rekli –… Više »

Batan
Gost
Batan

Što jes jes

Moje ime
Gost
Moje ime

Zvuci kao “sirak tužni bez idje ikoga”…

Bu2
Gost
Bu2

Kakva tuga od covjeka…. Prvo :On pominje dinastiju, a smeta mu himna koju je takvom proglasio Kralj Nikola… Drugo: Sadasna vlast u Budvi, sa svim svojim manama je 100 puta bolja od one koja je moj grad devastirala, pokrala i unazadila… Trece : Budvu je oslobodila srpska vojska, a Budva tada nije bila dio CG, vec dio Boke, koja.je bila… Više »

FREE BOKA
Gost
FREE BOKA

…….!

Butko
Gost
Butko

Vaznije je biti covjek nego biti srbin ili crnogorac a doticni gospodin nije ispao covjek kad je svjedocio o ubistvu policajca, tako da nije kredibilan za ove price

Nikšić
Gost
Nikšić

Redakcijo objavite nešto i pozitivno za ovu istinu koju je Radulović rekao ne razumijem Vas.Nekad objavite pljuvanje,nekad ne,nekad korektan kometar ne,nekad da,ne razumijem Vašu uređivačku politiku.Poz.

Myguz@
Gost
Myguz@

Koji dripac,ima šofera i voza se sa audijem osmicom za 80 000€kroz Budvu a radnicima dele plate 200€mesečno.

Myguz@
Gost
Myguz@

Turističkim tehničarima sa znanjem perfektnog nemačkog ili engleskog jezika nudi platu 200 do 250 €.
Za te pare neka zaposli svoju sestru i mamu pa neka mu one spikaju strane jezike.

Myguz@
Gost
Myguz@

Budva je dobila novog filozofa–onamo,namo,onako,ovako.

blazo
Gost
blazo

i vise od snajke ruske je ovaj lik bivsi kormilar

Hoćeš već jedan
Gost
Hoćeš već jedan

Žarko čitaš li ti ove komentare? Šta reći, šta oduzeti, šta dodati, bogumi Žarko ne ide ovo na tvoju vodenicu. Sve ružno o tebi.

Dux
Gost
Dux

Ruska snajka

Peka
Gost
Peka

Reče ovaj koji jedino poznat po tome sto vodi hotel za najveceg mafijasa na Balkanu…ali i po izjavi da “Crna Gora treba da pocne da proizvodi svoj auto i da bi on bio najbolji jer su crnogorci najpametniji narod ma svijet”.

mugi
Gost
mugi

Onamo namo, Radulovicu neznalico je pjesma kralja Nikole!!! E kukala nam majka, jadna Crna Gora sa ovakvim tipovima.

Vuko S.
Gost
Vuko S.

Radulovići su, bar ovi iz Krivošija, sve srbi do jednoga. Zato on i pominje onamo, namo…

munja
Gost
munja

Daj Boze da se Srbi i Crnogorci sloze!!!

scepo
Gost
scepo

Sovinizam od strane Radulovica. Klasicni sovinizam

Mojeime
Gost
Mojeime

Ko je jos vidio normalnog Radulovica 🙂

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Nsego date pitam,rece da je ovo finansijski najbolja sezona do sad,pa jesi li povecao koliko plaru radnicima.uh kad se sjetim razgovora sa njim za posao kad se otvarao sveti splendid,i sad se smijem tome kakav je to lik.nego eto,on je ti dje je a ja i dalje gulim kao vecina.ispadoh ja na kraju glup i smijesan

Brk
Gost
Brk

A inace tamo dje je DPS i SD na vlasti sve teku med i mlijeko…hahaha

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Cudno da se rezultati mjere time da nije bolje dje su drugi na vlasti i da je to kao dovoljno dobro. umjesto da gledamo jel ta vlast u nekom gradu dobra ili nije. A ne jel dps ili snp.tako nikad bolje.

vodni
Gost
vodni

Ququ od čamdzije do političkog analitičara i bogataša. I još kažete ugledni član… Zna li se ko mu je ovo napisao jer on ne umije dvije sastaviti.

Todor
Gost
Todor

Viliki strucnjak, sa velikim iskustvom, njegove rijeci imaju tezinu.

lopetegi
Gost
lopetegi

Svako ima pravo na politički stav i njegovo javno objavljivanje ali sram te bilo Raduloviću, dok je na vlasti bila tvoja ekipa koja je ukrala zvanično oko 100 miliona eura od Budve i Crne Gore, a nezvanično ko zna koliko, ćutao si kao bubica. Sad kad je na vlasti opozicija(ne komentarišem njihovu vlast) pričaš svašta za njih jer nisu na… Više »

Aoh
Gost
Aoh

Brano živi u Splendidu. Splendid je u vlasništvu Rusa. Ove glave istoriju znamo, i ko mu je glavu spašavao a i ostalo. Plus je funkcioner SD. Jadan ne bio pokrij se i cuti kad te niko ništa ne pita.

Stari
Gost
Stari

Znamo se znamo svi vise nego dobro

Strado
Gost
Strado

Veliki si ti coek,sjećamo se svi kako si se izvinjavao osudjenim organizatorima ubistva policijskog inspektora,

100%
Gost
100%

A sta si ti radio, svercovao potpis i pecat za 200 eura, bruko jedna! Sad se pravis gospodin u najpoltronskijoj partiji na svijetu, fuj

Žaki
Gost
Žaki

Neka ti to sad, na dnevnom redu je pljuvanje Purka i Pavićevića.

Bokelj
Gost
Bokelj

Zaki@nije pljuvanje jer i slijepi vide da je tu neprirodna koalicija,pa mucni glavom zbog cega,upotrebi inteligenciju!

100%
Gost
100%

A koja je prirodna, osim neke koja ni cenzus nema? Kako ista moze biti prirodno kad se polovina Milovih Crnogoraca i dalje nada velikoj Srbiji?

Rolex
Gost
Rolex

A sto mislis da je Pavicevic tu slucajno,igre su velike i uticaji iz Srbije su enormni da se sputa Crna Gora,samo neupuceni misle da je “crnogorska” usla tek tako radi nekog boljitka Budvana.Gore pomenuti je previse bio u politici Srbije i ubacen da rovari,upamet se Crnogorci nikada vise takozvanu “crnogorska”!!!

aneksija 1918
Gost
aneksija 1918

U pravu si a kako se ova vlast odnosi sa starosjediocima pogotovu u Boki.

Nik
Gost
Nik

Kakav poltron!

Rankovic
Gost
Rankovic

“. Ko ovu državu doživljava kao svoju, ko nema drugu državu bez ovu i nikada je nije ni imao, taj dan kada je srpska vojska ušla u budu mora doživljavati kao okupaciju. Jer nakon toga nam se desilo da nam je ukinuta monarhija, da smo izgubili državu i ulazimo u ovaj užas zadnjih skoro 100 godina”, ističe Radulović.” HAHAHAHAHAHA Crni… Više »

Primorac
Gost
Primorac

E moj Žara ko te čuje,običan narod kraj sa krajem krpi,a oni koji bi htjeli na staro da se vrate sve zarad toga da bi sačuvali tobolce što su nakupili, a o državi i ne misle jedino onda ako se može opljačkati u sopstvenu korist.pa i Raka je to dokazao ako ja ne mogu onda uništi sve pa i državu,dokle… Više »

J.J.J.
Gost
J.J.J.

Jes vala lose ti je zadnjih 100 godina. Namlatio si se para uz pomoc DrPS-a al ti sve malo. Prodo bi nas sve da ti moze biti

Eneee
Gost
Eneee

Lijep naslov. Bas je tako.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

“To i sada vidimo kada je ova partija dala podršku onima koji ne žele dobro Crnoj Gori, makar kakvu ja vidim” Nikad kod nas sreće neće bit dok onaj koji ne misli kao ja nije čovjek drugačijeg mišljenja nego neprijatelj države. To je ono što je iza komunizma ostalo kao tamna mrlja, a današnja vlast nastavlja potpuno isto, a i… Više »

Liberal
Gost
Liberal

Tacno. To se zove pluralizam. Vidimo i kod DFa i kod DPS evo i kod SDa, sve sto nije moje misljenje je pogresno i nema mjesta da se to percipira kao perspektivna drugacijeg, nego kao perspektiva onog ko nije u pravu. Nazalost.

aneksija 1918
Gost
aneksija 1918

@ Liberal svaka ti dala taj lik je neplatiša poreza radio je na crno sa onijem malijem na vrata od grada.Možda je vlasnik 1% hotela ali mnogo priča i navija za BOSSA. Teško ga je slušat pogotovo kad on daje snjernice razvoja turizma a ustvari lik je predstavnik Ruske sive ekonomije i ništa više. I nadasve nije mnogo pametan a… Više »

Send this to a friend