Politika

Radovanić Demokratama: Kad završite šminkanje zgrade Skupštine, čekamo da izvadite glavu iz pijeska

Mileta Radovanić

Da je Tužilački savjet i u julu bio prioritetniji, od šminkanja zgrade Skupštine, Crna Gora bi imala još značajnije rezultate, a do jučerašnjih dešavanja na Cetinju ne bi ni došlo. Učinićemo sve da kolege iz Demokrata ne opterećujemo teškim temama, zbog kojih konstantno zabijaju glavu u pijesak, kako bi do 27. septembra pristiglo što više konstruktivnih predloga za izbor novog logotipa Skupštine, šta je od esencijalne važnosti za zatvaranje poglavlja 23 i 24″, poručio je danas generalni sekretar URE Mileta Radovanić odgovarajući na saopštenje Demokrata.

<<<Demokrate: Teatar apsurda>>>

Kako je istakao, umjesto tumačenja “neistinitih konstrukcija”, predlaže okretanje kako kaže, pametnijem poslu.

“Umjesto da se bavimo tumačenjem prikrivenih otrovnih strelica i neistinitih konstrukcija, koje nam upućuju kolege kojih magično nikada nema kada se bilo šta kompleksno dešava u Crnoj Gori, imamo pametnijeg posla, kako bi sačuvali građanski mir i Ustav Crne Gore”, stoji u odgovoru Radovanića.

Radovanić na kraju poziva kolege iz parlamentarne većine da u što kraćem roku zakažu sjednicu i kompletiraju izbor novog Tužilačkog zakona, kako bi Crna Gora, smatra on, konačno dobila nekompromitovane i profesionalne tužioce, a ne zavisila od samovolje Milivoja Katnića i sličnih partijskih tužilaca.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Elektra
Gost
Elektra

Završili ste momci
I jedni i drugi

Kokot
Gost
Kokot

Demokrate su mislile dovijeka da sjede na dvije stolice.Kako vam je šef, što više čaja neka pije i dako izvaga više da se oglasi.

MajskaCrna Gora
Gost
MajskaCrna Gora

Dogovorite se vec jednom ko je zasluzniji za prebijanje crnogorskog naroda na Cetinju po instrukciji Vucica. Ima vas dosta zasluznih. Tako vi se vraćalo.

Milivoje
Gost
Milivoje

URA opusteno do sledecih izbora. Zapisite istorijski rezultat na proslim izborima jer nikad vise

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Isti ste. Da je vječna. 🇲🇪🇲🇪

Br1
Gost
Br1

Sve su vam ovo zakuvali Bozena i Momo, vjerujte sto vvam velim. 🤪

Send this to a friend