Politika

Radovanić Konjeviću: Kad godinu dana crtate mete, osude su pokušaj spiranja odgovornosti

Mileta Radovanić

Kada nekome godinu dana konstantno crtate metu, ovo se naziva lošim pokušajem spiranja odgovornosti, saopštio je generalni sekretar Građanskog pokreta URA, Mileta Radovanić reagujući na izjavu lidera SDP-a Raška Konjevića koji je danas osudio vrijeđanje vicepremijera Dritana Abazovića na Cetinju.

“Gdine Konjeviću, maske se nose zbog korone, ne morate je sad stavljati kad ste već pokazali pravo lice. Vaša politika se, poslednjih godinu dana, krije iza ovakvih ljudi”, naveo je Radovanić u odgovoru Konjeviću na Tviteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lovcenska
Gost
Lovcenska

Napadi na Abazovica su svo vrijeme fasisticki i nacionalisticki jer su zasnovani na argumentaciji da on kao Albanac ne moze i ne treba da bude dio sadasnje vlasti u Crnoj Gori ! To je nacionalizam a ono psovanje je kucni i ulicni primitivizam !

Sale
Gost
Sale

naprotiv, svo vredjanje abazovica je zasnovano na cinjenici da je izdao svoje birace i prodao CG fasistima… jer tako se nazivaju oni koji su protiv antifasizma i slave odlikovane fasiste…. a ovo jeste primitivizam i za svaku osudu… a to je izuzetak i to dobro znaju i albanci i svi drugi manjinski narodi u cg, osim jednog dela srba kojima… Više »

nikola1
Gost
nikola1

ovakvo saopštenje može dati samo politički nepismen čovjek.Dritan Abazović je i uvijek će biti na meti političkih napada SDPa ali prijetnje i vrijeđanje po bilo kom osnovu a posebno po nacionalnoj pripadnosti nije i neče nikada biti manir SDP-a

Send this to a friend