Politika

Radović i Vukotić Jelušić: Tužilaštvo odmah da preduzme mjere protiv Vujoševića

Krsto Radović

Predsjednik SO Budva Krsto Radović i sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu Opštine Budva Milijana Vukotić Jelušić podnijeli su krivičnu prijavu protiv direktora JU Službeni list Crne Gore Momčila Vujoševića i zahtijevaju od Specijalnog državnog tužilaštva da odmah preduzme mjere krivično-pravne odgovornosti prema njemu, saopštile su danas Demokrate.

<<<Vujošević: Službeni list postupao po zakonu<<<

<<<URA: Podnijeta krivična prijava protiv direktora Službenog lista<<<

Kako ističu, Vujošević je juče savjesno i voljno, po nalogu neovlašćenih lica, kršeći zakonske propise i druge pravne akte, zloupotrebljavajući službeni položaj, u Službenom listu Crne Gore protivzakonito objavio Odluku o razrješenju predsjednika opštine Budva, Odluku o razrješenju predsjednika Skupštine opštine Budva i Odluku o ovlašćenju potpredsjednika Opštine za vršenje funkcije predsjednika Opštine – akte koje nije donijela legalno izabrana Skupština opštine Budva.

“Ovi akti nisu potpisani od strane predsjednika SO Budva Krsta Radovića već od strane neovlašćenog lica i niti su ovjereni vežećim pečatom SO Budva, a sve u cilju sprovođenja i ozakonjavanja protivzakonitog djelovanja grupe odbornika u Budvi, sa namjerom da se legalno izabrani predsjednik Opštine i predsjednik Skupštine opštine proglase za razrješene i da se Bulatović Vladimir iz Budve, proglasi za vršioca funkcija predsjednika opštine i na taj način se izvrši nezakonita smjena legalno izabranih organa vlasti i preuzimanje vlasti političkom korupcijom”, navele su Demokrate, ocjenjujući da je na taj način Vujošević izvršio krivično djelo Zloupotreba službenog položaja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jedan je MILO
Gost
Jedan je MILO

“Ustala je Crna Gora četnicima noćna mora, Milo doktore”!!!!

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Najbolje Krsto i Bato Da zakopate pecat ili ga potopite nedje u more I Da ostaje te zauvijek u opstini.Razmislite o ovome time bi ste rijesili opstanak u fotelje dok vas ne iznesu u kapelicu.

Joo
Gost
Joo

Hahahaha…..javlja se lik koji iako je izgubio vecinu, pritom i vlast, ne zeli da ode iz fotelje….a siluju taj isti zakon na koji se pozivaju sitnim zackoljicama…..infantilno ponasanje coveka koji nije trebao da izlazi iz kuhinje….to se desi kada kuvaru, zidaru, moleru, pustis da radi kompleksan posao kao sto je vodjenje jedne opstine kao sto je Budva…….

Miki
Gost
Miki

Sta je danas na meniju kuvar ???

Mestar
Gost
Mestar

Nastavlja se javno brukanje bivse vlasti u Budvi. Izgleda nikako ne mogu da se pomire sa cinjenicom da su izgubili vlast u Budvi, greote.

Pedja *
Gost
Pedja *

Evo trceci , kako si ti reka .

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Koga vi možete optuživati kada ste dokazali da ste analfabete u svakom pogledu, te da ne znate brojat do 33. , a vaše patriotske i moralne vrijednosti su vidljiva iz aviona.

Nejasno je
Gost
Nejasno je

Kakve mjere, je li da nosi masku?

Haris
Gost
Haris

aaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahaha Eo trčim 🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃
Nijesi ti više nikakav predsjednik, ni doma, a ne skupćine općine.

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

samo recite ako imate jos koju zelju da vam ispunimo prije Spuza

Hmmmm
Gost
Hmmmm

Trče. Tek što nijesu. Samo vi naredite. Zbog vašeg jednoumlja ste izgubili većinu u Budvi. Sad vam ostaje samo da razmišljate što ste trebali a nijeste učinili.

Libero7
Gost
Libero7

Idi u kuhinju krle

Bokelj
Gost
Bokelj

Đe ste vječiti gubitnici.

Što se čini😅
Gost
Što se čini😅

Evo će gubitnici i litijaši da uređaju i Službeni list. Nazdravlje!

Send this to a friend