Politika

Radović: Svaki cent sam uredno prijavio

Krsto Radović

Smijenjeni presjednik Skupštine opštine Budva i član Demokrata Krsto Radović reagovao je na tekst portala CdM, u kome je navedeno da je za manje od četiri godine svoje prihode uvećao skoro petnaest puta. On naglašava da je imovinu i prihode prijavo Agenciji za sprječavanje korupcije kako zakon nalaže.

<<<Radovićev put od 50.000 do 743 hiljade na računu<<<

Reagovanje Radovića prenosimo integralno:

Na prizemne konstrukcije DPS novina i portala, u vezi sa uvećanjem mojih prihoda, odgovoriću samo radi građana Crne Gore, jer Budvani dobro znaju ko sam, od kojih sam i kakav sam. Izgleda zaista smiješno kada lopovi pričaju o poštenju, autokrate o demokratiji, a razbojnici o pristojnosti i kulturi.

Naime, sve što sam zaradio i stekao, sticao sam prije bavljenja politikom. Moja imovina se nije uvećala niti jedan jedini cent od kada se pokrivam javnu funkciju, dok sam prodaju placa, kao osnov uvećanja prihoda uredno prijavio. Naravno, gospodi iz DPS-a to nije jasno pošto polaze od sebe i prijave svega 10 odsto od onoga što su stekli otimanjem od države i od građana. Ipak, na njihovu žalost, kod nas, u Demokratskoj Crnoj Gori, su čista posla i čiste ruke, time se ponosimo, to je naš zaštitni znak, to su naša djela i naše bogatstvo.

Međutim, draga gospodo iz DPS-a, ja svoj plac nijesam prodao na način kako je to učinio Ivan Brajović koji je 4.467 metara kvadratnih livade treće klase u Danilovgradu prodao za gotovo 150.000 eura, odnosno 33,5 eura po metru kvadratnom, dok je skoro godinu dana kasnije, drugu parcelu iste klase na lokaciji tik uz prvu prodao za 2,1 euro po metru kvadratnom. Nisam ni kao Milo Đukanović godinama kamuflirao luksuzne vile pod kategorijom “ruševine raznog objekta” da bi izbjegavao plaćanje poreza i druge obaveze. Nisam ni sakrio imovinu kao vaš odbornik batinaš iz Kolašina. Nisam ni kao lažni funkcioner opštine Budva, gospodin Divanović, koji je pokušao od Opštine da otme stan, u čemu je spriječen promjenom vlasti, pa sada prebija građane, ne bi li se ova dva mjeseca naplatio za njegovo najveće kulturno dotignuće – burgijanje zidina Starog grada.

Svaki cent sam uredno prijavio i zaradio, za razliku od vaseg šefa koji umjesto vile prijavljuje ruševine kako bi izbjegao plaćanje poreza državi. Međutim, to i ne čudi ako znamo da mu je Duško Knežević plaćao bahanalije po Dubajiju, a Momir Bulatović račune od struje, po sopstvenom kazivanju.

Možete podmetati koliko hoćete, izmišljati, konstruisati hiljade, milione i dopisivati cifre, ali morate znati da je vaša vrijednost kod građana Budve jedna velika prekrižena nula.

I na kraju, sve vam je uzalud, poraženi ste osmjehom, glavom i olovkom, onako kako se u Paštrovićima pobjeđuju huškači, primitivci, batinaši i kriminalci. Ovog puta vam nema pomoći. Što prije tupan i glupan obuju rasparane čarape, to će im lakše pasti užasan poraz, kojeg još uvijek nijesu svjesni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Putalj
Gost
Putalj

Kako mi koji radimo 30 godina nemamo ni za burek a ti kuvaru ili ti gastrolože, zaradi meleon?? Uh

broj 1
Gost
broj 1

hahahahahaha

Budvanka
Gost
Budvanka

Kad si tako revnosan i poznajes zakone, kako nisi znao da ne smijes da primas platu u upravni odbor to?
Sto to malo ne objasnis? Ne spominjes ni nelegalne spratove?
A shjedi, Radovicu, sve sama gola demagogija 😀!
Cime planirate da pobijedite, demagogijom, nasiljem i srbovanjem? Zaboravi.

Miki
Gost
Miki

Jos ima obraza da se javi! Hehehehe
jadno da jadnije ne moze pihh

Mestar
Gost
Mestar

Nego aj ti jos jednom nama tacno objasni kako si ti za 4 godine dok si bio na funkciji postao odjednom milioner.

Omer Milov
Gost
Omer Milov

Pa prodao covjek plac,citas li?

Stefan1918
Gost
Stefan1918

Molim te da me naucis kako za 3 godine sa zaradim milion ? Unaprijed zahvalan

Vjestica
Gost
Vjestica

Prodas plac

Adept777
Gost
Adept777

Posteni kuvar zaradio milione i onda je pronasao svrhu zivota u politici. Da ispuni svoju kosmicku svrhu, kakva inspirativna prica, za povjerovat’ sigurno.

kritičarsvega
Gost
kritičarsvega

“Krčkao” si ti Radoviću finu “čorbicu” dok si bio na vlasti, ali nema više bahaćenja po Budvi na račun drugih građana. Prošlo je vaše!

TopJeTo
Gost
TopJeTo

Ne moze jedan kuvar iz budvanske rivijere zaraditi stotine hiljada i milione prije bavljenja politikom. Tu pricu mogu da progutaju ti sto protestvuju zajedno s tobom ..

Mayakovski777
Gost
Mayakovski777

AHhaahhaahha, ko o cemu – prostitutka o postenju. Sve sto je zaradio je zaradio prije bavljenja politikom, a prihodi od 2016 do sadasnjeg trenutka mu skocili sa 50.000 na 750.000.

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Odakle tiii to ti reci nama i ja bi prijavio ali nemam

Botova mama
Gost
Botova mama

“Kuvar, mesar ili nesoj
Mogo sam biti i ja
Bilo šta”

Nije mu lako...
Gost
Nije mu lako...

“Ciste ruke” a puni dzeovi…

Micoli moraca
Gost
Micoli moraca

Upravu je covjek , on je prijavio koliko je zaradio i to bgm finu cifru …kad ste vidjeli nekog iz dps da je ovoliko prijavio a ima 5 6 stanova

Boka
Gost
Boka

Bravo Radovicu,ukradeno 17 nije nikad vece od 16….Lagano do 30.08,Slobodna Budva

Skorpionnecitas
Gost
Skorpionnecitas

Nije u pitanje jesili ih prijavio vec kako si ih zaradio !!!

Zoran
Gost
Zoran

Postenjacina nema sta

Izvrnuta logika
Gost
Izvrnuta logika

Dakle, njegova odbrana je: Nijesam krao jer su krali Brajović, Đukanović i drugi. To njega čini nevinim. Blago onima koji mu vjeruju sa njim.

Robin Hood
Gost
Robin Hood

Jako sposoban čovjek. Ima li i jedan političar koji se nije obogatio za svoga mandata. I po njima, sve na pošten način.

Podkošljun
Gost
Podkošljun

I ja ću prijaviti, samo da me ovaj genije nauči kako se zarađuje 700 hiljada za 3 i po godine. Druže, briga nas jesi li prijavio, nego kako si zaradio!

Mirko
Gost
Mirko

Naravno, naravno, viđeli smo😂😂😂😂

Send this to a friend