Politika

Raduje čvrsta volja EU da pomogne Crnoj Gori da dođe do stabilnog i normalnog funkcionisanja i parlamenta i vlade

Evrospka unija je ključni partner i dokazani prijatelj Crne Gore, što sam danas imao priliku da potvrdim i u telefonskom razgovoru sa predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mišelom, saopštio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Đukanović i Mišel
Đukanović i Mišel

“Crna Gora veoma cijeni pojačan fokus Evrospke unije EU i podršku koju dobijamo u pravcu povratka stabilnosti. Puna saglasnost o neophodnosti da šesti krug izbora sudija Ustavnog suda uspije i US bude u potpunosti kompletiran”, napisao je Đukanović na Twitteru.

Prema njegovim riječima, raduje čvrsta volja Evrospke unije da pomogne Crnoj Gori da dođe do stabilnog i normalnog funkcionisanja i parlamenta i vlade kako bi se omogućilo postizanje rezultata koji će Crnu Goru voditi ubrzano ka EU.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
.Mila
Gost
.Mila

Kako samo Premjer sugestivnom analizom, govori o tome, koliko je neophodno da se promjeni Predsjednik Crne Gire na sledećim izborima!? Kako se ono kaže: ,,Reci mi da ti ne rečem”! Koliko je samo neophodno da on sidje sa trona, svima je jasno! Niko u istoriji Crne Gore, nije nanio više štete za kraće vrijeme od dotičnog Predsjednika Vlade, na žalost!

Zoran
Gost
Zoran

Samo procrnogorske partije i normalna van partijska pamet mogu dovesti Crnu Goru u EU.

Mićko
Gost
Mićko

znači i telefonski ga opominju da odblokira ustavni sud, ali dps-u ne treba ustavni sud koji će da radi po ustavu i zakonu otuda sva ova gungula, ako se izaberu sudije koje oni ne mogu kontrolisati tu im je kraj

Send this to a friend