Politika

Radulović: Nisam htio fizički da se obračunam sa poslanicima DPS-a

Poslanik DF-a Branko Radulović ,,sa gnušanjem” je odbacio optužbe za nasilničko ponašanje u Skupštini na dan kada je izglasano ukidanje imuniteta njegovim kolegama Milanu Kneževiću i Andriji Mandiću.

On je saslušan u Osnovnom državnom tužilaštvu, koje je dalo nalog da se protiv njega, kao i poslanika DF-a Milana Kneževića, Milutina Đukanovića podnese krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti.

Radulović je, nakon današnjeg saslušanja, kazao da nije htio fizički da se obračuna sa poslanicima DPS- a.

,,Mi smo emotivno reagovali na nepravdu koja se desila u parlamentu. Sa gnušanjem odbijam sve što mi se stavlja na teret. Da sam htio fizički da se obračunam to bih i uradio, a da su zaslužili da se fizički obračunamo, zaslužili su. Sad je pitanje da li je ovo tužilaštvo zarobljeno, to ćemo vidjeti. Ja sam naredan za sve”, rekao je Radulović.

Radulovićev advokat Nikola Medojević je istakao da tužilaštvo u ovom slučaju nije postupilo kao prema običnom građaninu.

,,Ovdje nema osnova za ono što mu se stavlja na teret, a to je nasilničko ponašanje. Ovdje nema elememata krivičnog djela koje mu se stavlja na teret”, rekao je Radulovićev advokat.

Poslanik Demokratskog fronta, Milutin Đukanović, koji je takođe danas salušan, ponovio je pred tužiocem da kolegu iz DPS-a Ljuiđa Škrelju nije vrijeđao na nacionalnoj, već na ljudskoj osnovi.

Đukanović je kazao da se procesi protiv DF-a procesuiraju po hitnom postupku, dok njihove prijave još uvijek nijesu predmet interesovanja tužilaštva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
misko
Gost
misko

sramota za sve ukupno skolstvo,sto rade odgovorna lica na univerzitetu,zar da svoje dijete povjerim na sticanje znanja i vaspitanje ovakvim prosvjetnim radnicima.Ovakav rijecnik nije prihvatljiv ni kocijasima

Simply the best
Gost
Simply the best

Prof Radulovic je skademski gradjanin. Jedan od 100 najpametnijih ljudi na svjetu. Obozavalac Endi Vilijamsa i njegove obrade My way. Miran, stalozen, kulturno, civilizovano,vaspitano, uljudno i ljepo se ponasa i ophodi sa ljudima . Politickim protivnicima posebno. Nikad ne povisuje glas, ne prijeti, ne psuje i ne vrijedja nikoga. Antialkoholicar i primjer omladini. Nikad ne bi svoju drzavu predao velikosrpskim… Više »

Burdž-Kalifa
Gost
Burdž-Kalifa

Ovaj ,,gospodin”je sramota za Univerzitet,Podgoricu,Crnu Goru

Jovana
Gost
Jovana

Njemu nije fizički kontakt udaranje po glavi i hvatanje za vrat.

Bleki
Gost
Bleki

Oduševljava me kako su se u poslednjih par mjeseci naši DF-ovci emancipovali i produhovili te sve češće koriste izraz “naredan”, blago nama š’njima…

123
Gost
123

Ovome je svaka druga riječ “bre”.

Send this to a friend