Politika

Radulović: Ostatak opozicije nas izdao 100. put

Član Predsjedništva DF-a Branko Radulović poručuje da će se jednog dana vratiti u Skupštinu, ne precizirajući kad bi to moglo biti. Takozvana građanska opozicija ih je, kaže, izdala po 100 put te ističe da nikad neće podržati Aleksu Bečića za predsjedničkog kandidata.

DF je osuđen da ratuje sam a za stanje u Crnoj Gori krivi su alternativa i opozicija, rekao je Radulović gostujući u “Živoj istini”. Upitan, hoće li se vratiti u parlament, nije dao precizan odgovor.

“Sigurno ja neću gledati da se ovako rasparčava, raskuba Crna Gora, ovakvu pasivnost i foliranje i partikularne interese pojedinih nego ću da komuniciram direktno s građanima. Jednom ću se zbog toga vratiti u Skupštinu“, kazao je on.

Komentarišući sastanak tzv. građanske opozicije, na koji DF nije pozvan, Radulović je kazao da je DF izdat po stoti put.

“Ja te ljude prezirem, iskreno vam kažem jer pojedini od njih su dio pustošenja i pljačke države bili 18 godina i znam koliki je njihov imovinski karton“, saopštio je Radulović.

DF predlaže da se opozicija okupi oko zajedničkog nestranačkog kandidata za predsjednika. Front, dodao je Radulović, neće podržati Aleksu Bečića.

“Predsjednik treba da bude mentalno, intelektualno vizionar sa iskustvom. Te kriterijume Bečić ne ispunjava i nikad neće dobiti od mene podršku, makar bio jedini kandidat jer ne ispunjava to što treba da bude predsjednik Crne Gore“, objasnio je Radulović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anica
Gost
Anica

Bravo za komentar o Becicu!

Sjever
Gost
Sjever

Najbolje onda Momira Bulatovica, da popije po koju o trosku drzave. On je iskusan. Jad i bijeda kad biramo samo foteljase, nidje normalnog kandidata koji se dokazao u nekom svom poslu i koji poslije te funkcije moze nesto drugo radit, bez jurnjava za foteljom. U svijetu ne smetaju mladi ljudi ( preko 30 godina) za bilo koju funkciju. Samo kod… Više »

Mojsije
Gost
Mojsije

Becicu nije ni za MZ.Follirant.fisfiric i bez kulture.

Ivan
Gost
Ivan

Bio jednom Premijer- pripravnik.
Ne treba nam Pr(ij)edsjednik pripravnik.

Anarhista
Gost
Anarhista

Naravno da je Becic previse zelen i nepotpun političar da bi mogao da bude za kormilom jedne države.

Milorad
Gost
Milorad

istinu je reko za Bačića

Send this to a friend