Politika

Radulović: Ovaj blefer od Krapovića je najveće zlo koje je došlo u Budvu

Poslanik Demokratskog fronta Branko Radulović žestoko je napao svoje koalicone partnere u Budvi, optuživši predsjednika te opštine iz redova Demokrata Dragana Krapovića da je kriv za devastaciju prostora u metropoli turizma i nazvao ga bleferom.

Radulović, koji je osuo paljbu po Krapoviću, nije mogao da se sjeti kako se zove predsjednik Opštine Budva, pa ga je nazvao “ovaj”, a Demokrate je prvobitno nazvao “Demo”.

On je pitao ko je i da li je imao dozvolu da devastira prostor u Budvi.

“Ako je imao dozvolu, kako je i na koji način za poslednjih dvije godine, za vrijeme gradonačelnika Krapovića (ne znam kako se zove ovaj), uništio Budvu. Pošto sam ja indirektno stanovnik Budve, taj blefer koji kaže da je reformator je najveće zlo koje je ikada došlo u Budvu. Najveća devastacija prostora, a za to vrijeme nije napravio nijedan metar trotoara”, poručio je funkcioner DF-a.

On je na današnjem skupštinskom zasijedanju kazao da od devedesete godine do danas ništa nije uradio zarad fotelje i zadnjice, već samo za obraz i za Crnu Goru.

“Ako mi ga je rodila majka rođena, ako se neko obogatio na pljački i trajnoj devastaciji Crne Gore ima da odgovara. Oni koji su to uradili u Budvi, to je katastrofa, i taj gradonačelnik pokazuje lice Demo…, ovaj Demokrata, kako se zovu ovi. Ne znaju ništa, bleferi. Taj je uništio Budvu. Tu sam uložio deset godina kredita. Hoću svoja prava ministre. Hoću trotoar, hoću parking, hoću prostor. Neću kafanu ispred. Hoću kroz Budvu da se šetam normalno. Neću nakazu da se bojim hoće li se prevrnuti zgrada na mene”, rekao je danas Radulović.

M.Dušević

44 Komentara na "Radulović: Ovaj blefer od Krapovića je najveće zlo koje je došlo u Budvu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend