Politika

Radunović: Ako Abazović ne može da kontroliše jastrebove u svojim redovima neka manjinski podrži vladu

Radunović

Nakon što je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić izjavio da ta partija neće glasati za povlačenje Zakona o slobodi vjeroispovijesti reagovao je predsjednik poslaničkog kluba Demokratskog fronta Slaven Radunović, koji je predložio lideru GP URA Dritanu Abazoviću da manjinski podrži vladu, ako ne može da kontroliše šoviniste u svojim redovima.

<<<Adžić: URA neće glasati za povlačenje Zakona o slobodi vjeroispovijesti<<<

“Ukoliko Dritan Abazović ne može da kontroliše jastrebove u svojim redovima, koje neskriveni šovinizam sprečava da poštuju elementarne postulate demokratije, onda mu kao nesumnjivom borcu protiv režima ostaje samo jedna opcija – da podrži manjinsku vladu ostalih 37 poslanika opozicije”, poručio je Radunović Abazoviću.

Prema rijelima Radunovića s obzirom na to da stranke okupljene u koalicijama Mir je naša nacija i Za budućnost Crne Gore imaju isti, civilizacijski i demokratski prikladan pristup, a to je da nikoga ne ucjenjuju, traže da se samo ispoštuje volja birača, ne žele da kadriraju u tuđem dvorištu, ali ne dozvoljavaju da ni drugi to rade u njihovom, ostaje da se onaj koji ima četiri poslanika, a prohtjeve kao da ih ima 34, skloni u stranu i pruži priliku neuporedivo organizovanijim i za konačni obračun spremnijim strukturama da u najkraćem roku počiste, kako kaže, Veljovićeve “za keš spremne” patriote i korumpirane kadrove u Tužilaštvu i Sudstvu, koje drže Crnu Goru kao taoca Mila Đukanovića.

“Potpisani Sporazum, kojim se sve strane obavezuju da nova vlada i ova parlamentarna većina neće problematizovati pitanja koja se tiču međunarodnog kursa i obaveza Crne Gore, kao ni otvorena identitetska pitanja, trebalo bi da su dovoljna garancija da ćemo svi moći da budemo potpuno posvećeni raščlanjivanju institucionalno-mafijaške hobotnice i hitnom čišćenju biračkog spiska. Nakon veličanstvene pobjede slobodnih građana na izborima, uprkos svim poznatim opstrukcijama odlazećeg režima, sve stranke pobjednice bi trebalo da se uzdrže od maksimalističkih zahtjeva ili ucjena, kako se ne bi Đukanoviću otvarao prostor za manipulaciju”, smatra on.

Nažalost, naglašava Radunović, i pored potpisanog sporazuma, djelovi pobjedničkog tima, a po matrici koju je davno ustanovio Đukanović – braneći Crnu Goru od zamišljenog neprijatelja, žele da promijene izbornu volju građana i ucjenama eliminišu iz vlasti glavnog kontributora ove veličanstvene pobjede, srpski narod i njegove predstavnike.

“Radi se o gotovo istoj argumentaciji koju su koristili Darko Pajović i Pozitivna. I oni su se pozivali na najviše vrijednosti – na odbranu Države, multinacionalnog, multikulturalnog i multikonfesionalnog društva. U suštini, radi se šovinističko-elitističkom pristupu, po kojem svi građani nisu jednako vrijedni i kako su baš oni – malobrojni, ali “prepametni”, ekskluzivni tumač narodnih želja i zaštitnici opšteg interesa”, rekao je Radunović.

On napominje da se nada da će u narednom periodu mandatar Zdravko Krivokapić uspjeti svojim dobronamjernim pristupom da ubijedi sve učesnike u ovom procesu na suzdržanost i solidarnost.

“Nadam se da će i URA odustati od svojih megalomanskih zahtjeva da prekraja izbornu volju i da uređuje po tuđim dvorištima, pa da ćemo svi zajedno, ruku pod ruku, kao i u predizbornoj kampanji, dovršiti započeti posao”, zaključio je Radunović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Čovječe
Gost
Čovječe

Da li Radunović može, za početak, da konteoliše sebe – jastreba

delboj
Gost
delboj

Odakle se sad dodje do situacije da ce Dritan da ima samo par mjesta u Vladi. Zar nije obecavao narodu ekspertsku vladu bez politicara. Rekao je da nece sa DPS – u redu, rekao je da ce biti Vlada bez politicara – dje je to sad. Dritane drzis li rijec ili to vazi samo za zadovoljavanje tvoje sujete?

Milan
Gost
Milan

Nesrećniče idi u zemlju čiju zastavu držišniza sebe

Mico
Gost
Mico

Urijetko antipaticna njuska !!!!!

Olivera
Gost
Olivera

Nevoljo vidi zastavu koju drzis i stidi se. A ovi sto su te glasali imaju mozga isto ko i ti. Nece Crnom Gorom vladati niko sem Crnogorci zapamti to za sva vremena.

POJK
Gost
POJK

Radunovicu jedino bi ti moglo biti da ti podržis manjinsku vladu URA-e i Beciceve koalicije ili da se ponovo vratite u opoziciju.

009
Gost
009

Ti si se utripovao junače srpski po meni nećeš ti dugo biti vlast !

Djoko
Gost
Djoko

Df-ovci nekome da kazu da su jastrebovi! O zemljo prevrni i se

Warior
Gost
Warior

Brzo će novi izbori,živi bili pa vidjeli.Ali sad ćemo malo drugačije.Ima svaku babu iz komšiluka da ponesem da glasa za CG

Izazvana
Gost
Izazvana

Stvarno en razumijem ove ljude. Pa mi smo glasali za vas da demontirate DPS i njihov režim, a.ne da dijeli te fotelje. Shvatite, URA ima poziciju kao Svojevremeno Liberali u Njemačkim. Dakle, može im se. Drugo, i među vama ima ekstremista. Treće, neće vam narod oprostiti ako ovo zabrljate nego će vas razapeti. Bojim se samo metaforički

Njanjanja
Gost
Njanjanja

Tebe ni doma ne slusaju. A ne ovi strucnjaci

Cimet
Gost
Cimet

Pa sto se bunis reci fino necemo sa urom …i odustanes ka covjek. No bi vi nekako sa manjinom al da upravljate vecinom. Vi ste anticivilizaciska skupina krajnja desnica jedne trecerazredne zemlje..ja ne znam dje ovom narodu pamet.

Milena
Gost
Milena

Ovo Radunovic drzi cas iz demokratije,manjina ste i pored sile koju ste upotrijebili a htjeli bi vlast,da i pokloni URA,suverenisti su brojniji demokrato,to znas no se pravis lud

Makovišta
Gost
Makovišta

Pomiješao si Radunoviću lonce.Ranije ste tražili ukidanje nekih stavki u zakonu a sad vam to kaže Adžić pa vam sad to ne odgovara ,apetiti rastu. A što se tiče manjinske podrške malo si smiješan ili koalicija ili novi izbori , biraj.

GAETA
Gost
GAETA

Aha,ako Abazović ne može,vi možete Abazovića.
Ovo je prevara stoljeća ,ne treba da se formira nova vlada,ne ovako.Treba raspisati ponovne izbore.

drago1
Gost
drago1

Ajde ne mlatite više. Da ste sto valjali skinuli bi davno DPS. Dođe anonimni i on pobijedi. No se mičite i pustite mlade ljude. A Mandić Medojevic polako zajedno sa svima starima u prošlost.

Lupo
Gost
Lupo

Vidi mu trobojke

Srecko
Gost
Srecko

Vidji mu zastavu u kancelariju!?? Sropo!

Piksi
Gost
Piksi

Kakva je to tapiserija tebi iza ledja izdajnice roda svoga!?!

Piksi
Gost
Piksi

Lijeci se od korone nemoj se umarati, nismo se uzeljeli tvojih izjava

Istina_
Gost
Istina_

Zapjenio Radunović!😅

Sipak
Gost
Sipak

A koliko si ti uzeo dok si upravljao robnim rezervama. Zato shhh o postenju.
Za staro si gvozdje.

Nina
Gost
Nina

Oh majko mila!Kad vidim u kakvom su se delirijumu nasli ovi sto bi da vladaju,ne znam bih li se smijala ili plakala.Treba se izboriti s ludilom u njihovim glavama 😕

Ana Obradovic
Gost
Ana Obradovic

Pii

Support
Gost
Support

Izborna volja većine, uključujući i Uru je da se Zakon ne poništava. Većina je da ostane na snazi, a Ura da se izmijene sporni Članovi. Objasnite to vranama u vašim redovima.

Bobija
Gost
Bobija

Neces dugo a mozda i nimalo dirigentsku palicu uruke grijati no nazad uljevu stranu u parlamentu tu vi je mjesto za vijek i vjekova _AMIN

Jaso
Gost
Jaso

Da ga bolje slusate Dritana on je od pocetka pricao za zakon da se mora usvojit i da nema povlacenja,zivite u iluziju srbi!

zoran
Gost
zoran

A vi u fotelje srbijanci

Snjeg
Gost
Snjeg

Koja je ovo mizerija od ” pobjednika” .Ura i df se kao ne slazu oko necega.Vrijedjaju nam inteligenciju.Nista Adjic nije rekao sto df ne odgovara .Rekao je samo ono za sta se ova primitivna vecina na celu sa vajnim mizropolitom slaze i zalaze.Klasicno bacanje prasine u oci.Zakon samo nije dobar za crnogorce pravoslavce.U svim ovim prepucavanjima’njih niko ni ne spominje.

Petar I
Gost
Petar I

E bruka, pored svoje drzave i crkava da se nemamo dje pomolit nego u srbijanske crkve. Uzas

Didl
Gost
Didl

Najbolje da mi sporni zakon stavimo na glasanje narodu na referendumu onakav kakav jeste. Ako narod kaze da je vecina od 50%+1 glas za zakon tako ce da ostane i kraj price. Sta ima da se pitaju politicari i skupstine oko toga. Sve sto je sporno treba staviti da narod glasa. Kao i penzije za majke sa troje djece i… Više »

Dalibor_CG
Gost
Dalibor_CG

Dječji dodatak bi bio pravednije rješenje.

Didl
Gost
Didl

I to naravno 100 eura po djetetu, sa tim da ukoliko roditelji odbijaju posao i zele samo d a zive od djecijeg dodatka tj samo zive od socijalne pomoci i djecijeg dodatka i godinu dana odbijaju posao koji im drzava nudi onda razmisliti o ukidanju nekih stvari toj porodici jer nije uredu da prima sve a da ne radi nista… Više »

Anonimous
Gost
Anonimous

Kada bude tako kako pričaš onda ćemo biti Švajcarska.

Didl
Gost
Didl

Možemo samo treba da uzmemo sve u naše ruke a ne da nas političari vode…

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

a viđi ga kako je mršaavvv …
… sirotinja.

**sci-fi cg
Gost
**sci-fi cg

Poslanici koji na sjednicu ulaze nakon intonacije himne, nose maske sa srpskim zastavama, veličaju rat 90-ih prilično su vidljivi, iako bi zaista najbolje bilo da ih ne vidimo. Radunoviću, posudi od Zdravka malo šljive i tu knjigu što čita za duševni mir, pa da se i ti malo opuštiš.

PRINC OD CONIKa
Gost
PRINC OD CONIKa

Kao ugledan aktivista i jedan od sigurnih glasova DPS-a posle ovakvog komentara , mogu da kazem samo jedno …KAPA DOLE GOSPODINU RADUNOVICU !!!

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Shibeeee !!!!

Darina
Gost
Darina

Kanavaco Radunoviću !!!!

Nikad više 1918
Gost
Nikad više 1918

Opet na kutije zbog Dritana …nema vam druge.

Ratko
Gost
Ratko

Hahah, a ko vama jos vjerujei u ono sto potpisete. E da vam je da imate vecinu, do sada bi koa Gestapo cerali Crnogorce po CG. A isto kao sto moze da podrzi manjinsku sa 37 poslanika moze da podrzi i ovu drugu sa 40. Bilo bi demokratskije i vecinskije i rrealno jedino ispravno. U toj Vladi vama treba dati… Više »

Njegoš
Gost
Njegoš

Ministarstvo javnih WCa, zvati stpsku sektu da ih demonizira.

Pjer
Gost
Pjer

E kako si pametan.Sto vi ostali ne podrzite manjinsku vladu URE ..

Sunflover
Gost
Sunflover

Ako I dalje budete mislili da možete sami sastavlja ti vladu od vaših kompromitovanih i nesposobni kadrova, ništa manje nego DPS, shvatite jednom vi ste u koaliciji i nista nece biti kako vi ocete inače ostadoše u opoziciji, pade vlada a Ura će samo dobiti na značaju.

Markoza
Gost
Markoza

Nema ni u jedne ni u druge srece. A ne mozete se sloziti pa da vam je Bog otac. Minus i plus ko Amer i Rus. Hahaha.

Crni panter
Gost
Crni panter

Gdine Radulovicu a sto nebi Dritan zajedno sa DPS, SD, SDP podrzao manjinsku vladu recimo manjinskih naroda.
Sta kazes za ovakav scenario.

MNE
Gost
MNE

E jado jadni sto bi stari crnogorci rekli no ne razumijes ti to ajvanu !!!

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Vrhunac cinizma,Radunovica i ostala bratija da nekog nazivaju sovinistom.Znas li ti mali privrednice iz vise oblasti sto je to jadan ne bio sovinista I nacionalista.Izgleda da ste te diplome sve dobijali po raznim univerzitetima sirom zemlje srbaljske zato ste nam tako bistri.

Snjeg
Gost
Snjeg

Kad najveci sovinista nekog nazove sovinistom.Jad.

Alokin
Gost
Alokin

Govori neko ko drzi zastavu tudje drzave a pljuje na svoju maticnu .
A dokle druzw?
Bojkotovao si skuostinu ali si svaku olatu uzeo

odje
Gost
odje

ovog treba sa bratijom na stub srama sve sa srpskim zastavama pa da ih cijela zemlja …..

Lenjin
Gost
Lenjin

Ovaj reče neki dan u skupštini mojima nije revolucija dobro učinjela hehe. Rade oni na pomirenju a jedva čekaju da nas asimiluju i revanširaju. Dritane zašto si partibrejker zašto kočiš DF u svojoj namjeri da nas posrbe nije u redu vidiš da se ”momcima” žuri , zašto ih kočiš da nas odvedu u srednji vijek.

Mirko
Gost
Mirko

A mrco koja ti je to zastava iza tebe?? Sram vas sve bilo izrodi jedni, sto vam je tudja kuca milija od svoje, a jos gore sto svoju mrzite! Nisu mi jasni ovakvi mozgovi.. Ne damo Crnu Goru!

odje
Gost
odje

mrcio se bez mrca, crnim obrazom i srcom

Jovan V
Gost
Jovan V

Ako ne moze da zadrzi JASTREBOVE, onda da podrzi TETREBOVE!!!!

🇲🇪♥️🇲🇪
Gost
🇲🇪♥️🇲🇪

😂😂😂😂😂

nepristrasan
Gost
nepristrasan

ovaj Adzic je fin momak i ako se ne slazem s njim nikako , i Zecevic iz SDP a mlad i fin momak , dritan kakav god da je mislim da je fin momak i da ne moze protiv para i ucjena koje je primio , mora predati crnu goru cetnicima , becic i ako mi se ne svidja ko… Više »

nepristrasan
Gost
nepristrasan

nikako vise ove preko 45 godina jer su svi pod komunistickom skolom kradje i mrznje . tu treba biti kraj , i strogo kaznjiv zakon o govoru mrznje i podjela .

Mongro
Gost
Mongro

Hahahahaha!!!!! Kakvi mamlazi izmile na ovim našim prostorima to je Bogu za plakatii!

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Ako ste prave demokrate podrzite vi manjisku Vladu sa URA, DEMOKRATAMA I MANJISKIM STRANKAMA……oni sigurno nece sa bivsom vlascu, ali ni ici na posrbljavanje. Sada nemate vise posla sa kako ste zvali Milogorcima, nego sa Crnogorcima i to se vidjelo na mitingu….Crnogorci vise nece trpjeti srbovanje i uvrede u Crnoj Gori

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Zure posto poto da ukinu Zakon o vjeroispovjesti i potpisu Temeljni Ugovor sa SPC, ds se ne otkrije prevara zbog cega je nesrecni narod litijao citavo vrijeme, jer su litijama stitili ogromni ekonomski i politicki nezakoniti interes SPC, koja funkcionise van svih zakona Crne Gore. Zakon se ne moze tako brzo ukinuti a u parlamentu ce doci do izrazaja sva… Više »

Ljubo
Gost
Ljubo

Makni tu krpu iza ledja

Anonimni
Gost
Anonimni

Sultanija, poznata kao trobojka simbol pokornosti serva Turskom Sultanu.

Anonimous
Gost
Anonimous

No ne smije se reći pravo porijeklo riječi Srb iliti Serbo iliti Servo. Ko zna latinski zna šta znači Servo.

Tip Top
Gost
Tip Top

Ni jevto ni krpa no ponjava !!!!

Istina
Gost
Istina

Niko vise ne pominje ekspertsku Vladu, DF misli da sa 32% moze da preuzme apsolutnu vlast i da gurne URU bez koje je i dalje opozicija. Ako URA odustane od svog PREDIZBORNOG PROGRAMA O EKSPERTSKOJ VLADI, znaci da je prevarila glasace i da joj se moze pripisati POLITICKA KORUPCIJA. Adzic nije jastreb, nego je njegova cetinjska URA donijela taj 41… Više »

Brezovik€
Gost
Brezovik€

Ajte jednu litiju za vasim glavama i naravno za podrsku sponzoru…

Crni
Gost
Crni

Ovoga vratiti u osnovnu skolu da nauci sabiranje. I pored svega treba mu nacrtati covjeka i objasniti da su to ljudi a ne stoka. Nemoze svako misliti njegovom i Mandicevom glavom. Bez obzira sto su protiv Dps i Mila. Ljudi se ne kopcaju od pozadi mozgu.

Zeljko
Gost
Zeljko

Ako je Adzic jastreb ti si vrana .Sovinizam tebi iz ociju viri.

nepristrasan
Gost
nepristrasan

uh ovo je tacno

Njegoš
Gost
Njegoš

U izbornoj noći ovaj radunović veli: dobro je što smo pobijedili, a nije dobro što ne možemo sami da formiramo vladu… Toliko o tome, a nijeste ni pobijedili, DPS je pobijedio sa najviše osvojenih glasova.

komsija
Gost
komsija

a nemozes ti to njima objasniti sve go seljak

MPT
Gost
MPT

Znači 4 mandata su volja naroda, a 30 mandata (dps), to nije volja naroda, nego valjda svemiraca?

Slinavi
Gost
Slinavi

Tako smo ga zvali

Preko Morače
Gost
Preko Morače

Jeste vala, vazda je ka’ dijete bio musav i balav.

boki
Gost
boki

Da bi Crna Gora zivjela,DF i DPS treba izbrisati sa političke scene.Oni su najveca dva zla,samo u različitim pakovanjima!!!

Jelena
Gost
Jelena

Samo ti i tvoji ne pricajte o keshu da vas zamolim. Iz debele opozicione ladovine ste svih ovih godina uzimali nista manje nego vlast koju za te iste rabote optuzujete. Da vas vidimo sad kad sjednete u vruce vlastodrzacke fotelje sa vasom “misijom” i “vizijom” koja nije ni za upravljanje zemljoradnickom zadrugom, s tim sto zemljoradnici sa malo svog gazdinstva… Više »

Montenegro
Gost
Montenegro

Daj bre idi iz CG,oslobodi nas smrada vise.U Cg drzis zastavu druge drzave,pa idi tamo ali takve vas niko nece

Liberal
Gost
Liberal

Sva je prilika necete je sastavit, kakvi ste mozgovi….

Izvjestaj
Gost
Izvjestaj

Mislim da tebe i tvojima je bolje da cutitejer u suprotnom necete ni vidjeti vladu zato pssss

Deky Deky
Gost
Deky Deky

Ti nekoga da nazoves sovinistom? E bruko..sprdnjo od covjeka.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Rogovi,vreća je gotovo sva popucala?

Brižnost
Gost
Brižnost

Davno ispričana priča. Konačno mora nešto i da se radi, a raditi, poslije dugog vremena lagodnog života, nije baš lako. A, ipet, moraju i gazde da vide od vas neku fajdu

Sergej
Gost
Sergej

E moj Radunovicu. Zapad nikome ne da da «ispolji volju», pa nije dao ni Djukanovicu. Mislis li napr. da je njemu licno odgovaralo da se posvadja sa Rusijom sa kojom je bio glavni biznis. Naravno da nije, ali i on je imao svog Dritana – Ranka K. Ako ne slusa, Ranko mu izvlaci ispod njega vecinsku stolicu u parlamentu. Kad… Više »

Piroska
Gost
Piroska

Veoma dobra analiza. Samo ste trebali da dodate da je Ranko K. trazio da se izvrse reforma sudstva i tuzilastva, da se ojaca pravna drzava. Da se izvrsi depolitizacija Policije. Da ojacamo ekonomiju, da cuvamo domace resurse, da dovedemo prave investitore, da favorizujemo poljoprivredu I stocarstvo, da se ne oslanjamo samo na turizam vec da razvijamo i industrijske pogone. I… Više »

Sergej
Gost
Sergej

Nisam uporedjivao DF i Ranka. Vec Dritana i Ranka. Ima tu zalaganja za poboljsanja sistema, ali je to i borba kome ce omoguciti nesto da investira. Pa onda neka investicija ce nam unistiti ptice dok ne dodje “pravi invesitor”, pa se iste ptice onda proglase stetocinama koje i treba unistiti, jer one unistavaju hiljadugodisnja stabla maslina. Koja opet ne smijemo… Više »

Njegoš
Gost
Njegoš

Može jedino Driton da te podrži, to vi je 38 mandata ukupno, eventualno još Jelušićeva.

Vjernici
Gost
Vjernici

To ces na Ravnu Goru a ta njegova 4 poslanika ijesu vrijednija ti licno nebi imao ni 2 uostalom ti mu uskrati podršku .Nisu se on Mandic Knežević pojaviili u kampanji za izbore a sad su Coce oni osvojili nesto

Piroska
Gost
Piroska

DF nikako da shvati da je Crna Gora samo crnogorska i nikada nece vise biti srpska.Radunovicu, vi nemate dovoljno glasova za to. Crna Gora se nece vracati caru Lazaru, Karadjordjevicima, Obrenovicima, Kosovu,……Crna Gora ima svoje junake, svoje vladike, svoje svece, svoju dinastiju, svoju istoriju. Znamo mi dobro ko su jastrebovi velikosrpske politike u Crnoj Gori. Amfilohije da se vrati Bogu… Više »

S.S.
Gost
S.S.

Brzo ce te vi istrositi glavni argument “samo da njega nema”….a sta cete onda pitanje je sad??..

Lscg
Gost
Lscg

Uzmi tu zastavu iza tebe pa sa drustvom pravo na Kosovo da se malo opustite.

Marko
Gost
Marko

Ti si bas ogranicen ako URA pređe na pravu stranu onda bi ovamo bila veca vecina nego je vi trenutno imate nenapadaj URU e sijeces granu na koju sjedis tupane…

Hasim Bejta
Gost
Hasim Bejta

Pa neka predje, ode pravo lavu u kandze pa ce i ta URA
biti proslost!!!! 😂😂😂😂😂

MNE
Gost
MNE

Radunoviću dobro si prehladio

komsija
Gost
komsija

mozda ima koronu

Posrbica3'13
Gost
Posrbica3'13

@MNE u pravu ste prehladio ali ima onu krpu pa nek obrise sline…

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Amfilohije vam je omogućio pobjedu a treba da znaš da je zadnjj put SPC učestvivala u upravljanju sa crnom gorom od 1941 do 1945 godine sa Joanikijem Lipovcem….znamo kako se to završilo.

Gornji Ceklin
Gost
Gornji Ceklin

Gospodine Radulovicu, zaboravljate da je Adzic iz Djinovica na domak Cetinja, pa valjda nece dopustit da ga vi prevaspitavate oce li se dizat na himnu, oce li voljet grb i zastavu CG i je li mu milija CPC od srbske pravoslavne crkve, grdno se varate Radulovicu, to je krv po dno Lovcena i urezana CG pri srcu, a vi koji… Više »

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Radunoviću ubrzo ćete se raspast…
Prvo…prevarili ste birače…nema ukidanja priznanja kosova…nema ukidanje zastave..himne….nema puno toga što ste lagali birače…ali ima da ćete morat slušat Dritana..pripadnika nacije o kojoj nemate baš lijepo mišljenje zar ne radunoviću ?

Daks
Gost
Daks

Znači Crnogorci su u svojoj državi šovinisti!? Mrkla vam svijest kakvi ste!!!!

joveta
Gost
joveta

Ne Slavene,nije Filip Adzic jastreb,vi ste jastrebovi prosrpske politike,Ura je i prije izbora rekla svoje o zakonu o vjeroispovjesti,vi ste to znali,kada su objavljeni rezultati,nadao si se da ces sastaviti vladu bez Ure,da radite sto vam je milo,e pa nece moci,vasa ideja da ustolicite SPC kao drzavnu crkvu nece proci a za imovinu izvolite i dokazite da je vasa!Ako je… Više »

Gibanica
Gost
Gibanica

Neko ko je član desničarske – nacionalističke partije , naziva nekoga ko je u GRAĐANSKU partiju ni manje ni više , nego ŠOVINISTOM ???
Ovo je ozbiljan poremećaj ….

PEt
Gost
PEt

Ko vam je dao tu titulu građanski? Vi sami sebi. Bitniji je sadržaj od etikete.

Gibanica
Gost
Gibanica

URA je građanska partija po njenom statutu .
To ono same sebi partije daju kad formiraju partiju .
Jesi bar naučio nešto novo ?
URA je u mezavidnoj poziciji , ali je činjenica da je GRAĐANSKA PARTIJA , još …

Lux
Gost
Lux

Vjerovatno manjinska, ali ne vaša😂

Čovjek
Gost
Čovjek

Drži se Abazoviću. Ti si taj koji određuješ smjer kojim će ići Crna Gora, a ne oni. Ako nisu sa time zadovoljni neka raspišu nove izbore. Na tim izborima ti ćeš dobiti najmanje 10% glasova. Ostvari svoju zamisao do kraja. To je tvoja misija.

Riri
Gost
Riri

Nisi svjestan sta pricas. Narod se oslobodio straha, sad da se Dritan pokoci i da budu novi izbori zbcg i mnn bi sami osvojili vecinu.

MNE
Gost
MNE

Riri o kojem strahu pricas spc je klela vjernike da glasaju zbcg vukli su specijalnim vozilima babe i djedove iz nepristupacnih krakeva da idu na glasanje davali su pare bas su se bojali ali od spc i df-a

Anonimous
Gost
Anonimous

Šta da se kaže, URA ima mladiće, jastrebove i orliće. Dečki lete visoko, za razliku od DF-a. Tu su sve panjati, foke i morževi…

@@@@
Gost
@@@@

Kako me nasmija, Bog ti sreću dao! 😁😁😁😁

Anonimous
Gost
Anonimous

Zahvaljujem. Komentarišem da ugodim sebi a drugima da pokažem da ljudi koji razmišljaju nijesu sami. Ako već trpimo ove stresove od ‘braće’, barem da se i nasmijemo ovakvim tuljanima.

Ananas
Gost
Ananas

Pa evo Ko vrsi pritisak na Dritana

Mestar
Gost
Mestar

Zna li ovaj covjek u kojoj je drzavi pa mu u kabinetu stoji zastava Srbije umjesto Crne Gore, zemlje koji bi trebalo da zastupa. Da nije zalosno bilo bi smjesno. I on nekome nesto da prica.

Miki
Gost
Miki

Kralju, ovo iza njega je crnogorska zastava – trobojka!

Anonimni
Gost
Anonimni

Kralju, ovo je Sultanija, simbol srpske pokornosti Turskom Sultanu. On im je odredio ovu zastavu.

Mitar
Gost
Mitar

?????? Jel ovaj lud? On da proziva soviniste i da prica o miru??? A napad na CG? A ubijanje svih nesrba??? Ovaj je potpuno zaladio!!! Samo nek mu cuje Risto sto je rekao ima da ga isiba!!!

Libero7
Gost
Libero7

Poceli su fasisti iz fronta da etekeriraju one koji nijesu cetnicke orjentacije kao oni

hans
Gost
hans

Ako bude manjinske vlade onda će biti to URA sa manjinskim partijama i podržana od DPS,SD,SDP.

hans
Gost
hans

Ne zna se ko šta gluplje provaljuje od ovih prosrbijanskih,proruskih partija.

Pravda
Gost
Pravda

Ti bi da vodis drzavu, a vidji ti zastavu iza????? Neces Radunovicu, jer ako je vi budite koji čudom vodili, mi ćemo na ulicu. A vi cete nas razumjeti, jer ste I vi od januara na ulici….

Miko
Gost
Miko

Pravedni, zastava iza njega je crnogorska trobojka a ne zastava države Srbije. Ako ne znaš, nauči i zapamti – to je crnogorska trobojka!

@@@@
Gost
@@@@

Miko, jedna drzava nema 6 zastava, nego jednu. Ona je definisana Ustavom koji moraju postovati svi parlamentarci. Pitam se, sta bi bilo da nekome u Srbiji padne na pamet da pored zvanicne zastave istakne, recimo, onu sa probodenom svinjskom glavom, iz Karadjordjevog vremena? Mada, bilo bi zanimljivo i unikatno, priznajem. 😁😁😁😁

Miko
Gost
Miko

Aktuelna državna zastava Crne Gore sa zlatnim orlom je izmišljotina R. Krivokapića. Crnogorski crveni alaj barjak imao je bijelog orla i to je nepobitna istorijska činjenica! Zato mnogi ne poštuju aktuelnu državnu zastavu i koriste istorijsku trobojku – crveno-plavetnu(plavu)-bijelu koja je bila narodna, odnosno državna zastava Knjaževine – Kraljevine Crne Gore. Trobojkama je bilo iskićeno Cetinje 1910. godine kada je… Više »

Anonimous
Gost
Anonimous

Nikola je previše Srbovao, pa je skončao kako svi znamo. A pošto sada znamo da više Mojkovačku bitku ni u snu Srbiji nećemo priređivati, no ćemo Crnogorce čuvati za odbranu Crne Gore. A ko želi da brani Srbiju eto mu Kosovo široko. E, sve to je ispraćeno tom trobojkom. Zato je ta zastava pravom Crnogorcu nepomen. A oni koji preferiraju… Više »

Ljeljek
Gost
Ljeljek

Kako vas vozi URA, znate li u koju ste drzavu?

Lscg
Gost
Lscg

Vecinska Volja DF 27<30 DPS

Prosrpske Stranke 27+10?<46+Procrnogorske Stranke

Pravda
Gost
Pravda

Ko je ovaj?

Idea
Gost
Idea

Kako mozete da kazete da imate vecinu,kada su poslanici blize opciji pravca dpsa,kada vas oni nebi podrzali kako biste sastavili vladu,izvolite ako mozete bez njih.

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Vas da podrzi,vas vise nece ni Amfilohije,a ni rusija….i ste vuciceva placenici

Mina
Gost
Mina

Ugastili ste ga.Svi vi iz DF ste Darko Pajovic,i sluzite diktatoru,Vucicu,i to trebate jasno i glasno da kazete,a ne da raznim smicalicama nervoznoga Milana i lazljivog Meda, to sakrivate.Ovo je bila pislednja sansa da se smijeni losa vlast,ali ,zahvaljujuci vama,tesko.Silnu energiju gradjana cete vi prosuti i zato ce vas istorija staviti na mjesto koje ste davno zasluzili. Svaka cast Abazovicu… Više »

Banjora
Gost
Banjora

Postoji i opcija da podrži i manjinsku Vladu Demokrata i manjina, što bi bila najbolja opcija!
Najbolje još da podrže Zogovića za mandarara, Aleksića za Prosvjetu i Jočićku ta Kulturu.

Медун - међа
Gost
Медун - међа

Браво господине Радуновићу , одлично избалансирана изјава. Потпуно на месту.
Не дозволите да вас уцењују !
Живела Слобода !

NK grad
Gost
NK grad

Mislis “zivjela”?

Njegusi
Gost
Njegusi

Cija sloboda?cetnika?

eko
Gost
eko

medune, pošto balansiras gume?

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Ako ti nick Medun govori odakle si , razumijem, veliki kompleksi, Kuci su bili malisori pa ih je Kralj Nikola preveo u pravoslavlje , otud vase veliko srbovanje, hocete da budete “” veci papa od pape””

mrkela
Gost
mrkela

Ura je fašizirala izbornu volju svojih glasača ! Vi letite na fašizirana krila ure i popadaće te kao kokoške , krila vi ne valjaju .

Miki
Gost
Miki

Zastava iza ovoga govori vise od 1000 rijeci !!!
Ti nekome da kazes da je sovinista ??
Hahahaha

NK grad
Gost
NK grad

Bravo… Prica o sovinistima, a vidi mu zastave…

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

A ti si mi golub, bucko!😂

Mila
Gost
Mila

Što reći čovjeku koji je bio vječita opozicija i koji se ukorijenio u klupama parlamenta. Kako prigovarate DPS- u da su predugo bili na vlasti, isto važi za vas!
Pročistite svoje redove i dovedite mlade pametne ljude, koji nisu zadojeni mržnjom prema Crnogorcima . Time ćete pokazati da niste samo deklarativno za pomirenje naroda Srpskog i Crnogorskog u Crnoj Gori!

Yes
Gost
Yes

“neskriveni šovinizam” rece Sloven Radulovic.

Harmljng
Gost
Harmljng

Želja će te biti

roki
Gost
roki

piiiiii

Bernini
Gost
Bernini

A to bi ste Vi,čisto četničku Vladu!!

Tggss
Gost
Tggss

Ko išta pokaže crnogorsko , ovi veljesrpski nacionalisti ga proglase nacionalistom.Valjda Crnogorci u ovoj državi imaju nekakve potrebe i prava?

Send this to a friend