Politika

Radunović: Bečić aludira na Beograd, a ta adresa se 20 godina nije petljala u bilo koja važna pitanja Crne Gore

Radunović

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović poručio je da bi bio srećan kada bi predsjednik Skupštine Aleksa Bečić stvarno mislio da će se pobijediti svi prljavi centri moći u i van Crne Gore.

<<<Bečić: Pobijedićemo prljave centre moći u i van Crne Gore>>>

“To bi značilo da nam vlade više neće sastavljati strane ambasade, brutalno kršeći iskazanu volju građana suverene Crne Gore, birkajući ko može, a ko ne može da bude ministar, nezavisno od toga je li ili nije za to dobio podršku birača u istoj toj suverenoj Crnoj Gori. Takođe, to bi značilo da ćemo važne zakone samostalno donositi, kao suverena zemlja, a ne kao kolonija, čekajući štrik ispred kancelarija raznih drugih i trećih sekretara”, napisao je Radunović na Facebook-u.

Koliko ga pamćenje služi, dodaje, pošto se u Bečićevoj objavi aludira na Beograd, ta adresa se nije petljala u izbor crnogorskih vlada ili druga važna pitanja, makar 20 godina.

“S druge strane, imamo brutalno miješanje nekih zemalja u svakodnevna dešavanja u zemlji. O krupnim pitanjima da i ne govorimo. Znači, koncept je poznat. Optuživati Beograd za miješanje u unutrašnje stvari Crne Gore, a u isto vrijeme prihvatati svaku sugestiju iz zapadnih ambasada”, napisao je on.

Radunović navodi da mu je žao mi je što mora da konstatuje, jer stvarno nije očekivao da će se tekovine predjsednika Mila Đukanovića ovako primiti kod dijela njegovih kolega, ali ovom retorikom je šef DPS-a krenuo u stvaranje privatne države za sebe, rodbinu i prijatelje.

“Siguran sam da Aleksi Bečiću to nije cilj. Ali, izgleda je izabrao sličan model da se približi zapadnim vladama i ambasadama”, napisao je Radunović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Realno
Gost
Realno

Koja si ti sirovincina neotesana…

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ahahahahahaha …

Marko Marko
Gost
Marko Marko

Ako se Srbija ne miješanu naše poslove, što si Radunoviću onda sa Mandićem svaki treći dan u BG kod Vučića?

marius
Gost
marius

Becic je u pravu, samo da ne promjeni pricu.

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Send this to a friend