Politika

Radunović: Poslanici Demokrata primili pune plate

Slaven Radunović

Propaganda je opasno oružje, koje se često okrene protiv onog koji misli da se svaka laž može plasirati kao istina, samo ako imate dovoljno novca da platite njeno reklamiranje. Bili smo svjedoci takvog školskog primjera tokom prethodnog mjeseca, saopštio je poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović.

On tvrdi da je Demokratska Crna Gora pokušala sa skrene pažnju javnosti sa tajnog sporazuma koji je napravila sa DPS-om, plasirajući grubu neistinu da im je Skupština ukinula plate “iz osvete”, kroz skupo plaćene promo tekstove u novinama i pravim malim bogatstvom sponzorisane objave na društvenim mrežama.

“Nije, naravno, problem medijsko, plaćeno, promovisanje političkih stavova, već želja da se zloupotrebom novca obmane javnost, kako bi činjenica da ste napravili politički dil iza leđa svih kolega iz opozicije, kao i ukupne javnosti, prošla neopaženo. Naravno, to je bilo nerealno očekivanje, jer niko ne može zaboraviti onako strastveno zastupanje predloga i interesa Demokratske Crne Gore Alekse Bečića, od strane Željka Aprcovića, Luiđa Škrelje i ostalih poslanika DPS-a”, navodi Radunović.

Premanjegovim riječima zbog štetnosti potencijalnog uvođenja ovakve prakse u javni život Crne Gore, na skupštinskom zasijedanju 23. avgusta sam iznio javnu ponudu Aleksi Bečiću, u kojoj sam mu ponudio pola svoje plate, ukoliko se ispostavi da je plasirana informacija oko ukinutih plata – tačna.

“Danima sam ga podsjećao na ponudu, nudeći mu da prizna grešku, kao čovjek, a ja bih prekinuo sa podsjećanjem javnosti i izbrisao sve objave. Kako se on do juče, kad je služba Skupštine izvršila uplatu poslanicima, nije oglasio sa izvinjenjem javnosti, iznosim materijalni dokaz da su Demokrate svjesno, znači s jasnom političkom namjerom, pokušale da prevare javnost.  U prilogu je dokaz, isplatna lista za juče isplaćene plate, koji sam obećao građanima Crne Gore, kao i jedan od promo tekstova kojima je Bečić želio da prevari javnost”, zaključio je Radunović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotoranin
Gost
Kotoranin

Kad si da jahtom zadnji put skoknuo do tvojeg omiljenog ribljeg restorana na otoku Hvaru momce?

IQ60 CG
Gost
IQ60 CG

Evo juče.
A kakve veze to ima s tekstom?

Nikola
Gost
Nikola

Oni bojkotuju samo rad ali ne i beneficije

Inilos
Gost
Inilos

Ovo je sramno što rade Demokrate

Darko
Gost
Darko

E propalo se kad su poceli da se gledaju tudji novcanici.Piiiiii

Opozicionar
Gost
Opozicionar

Vala Slavene,tebi ne pripada pravo da kritikujes bilo koga.Da imas dva prsta obraza podnio bi ostavku posle katastrofalnog poraza u Podgorici.Cutao si godinu dana misleci da smo zaboravili tvoj debakl.Nikad DF nije gore prosao na izborima nego kad si ga ti predvodio.Zato bolje cuti,pokrij se usima!!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

To je tacno,nego nema bas veze s ovim o cemu se radi.
Šta kazes ti o ovome? Zasto lažu ovi iz Demokrata?

Bunika
Gost
Bunika

Vazno je da ste je vi koji ste pripremali drzavni udar primili u punom iznosu!!

Viđ ovo
Gost
Viđ ovo

A ti,vjerovatno,buniku jedeš s krompirom?!?

Send this to a friend