Politika

Rašović pita Demokrate: Zašto nijeste podržali prijedlog Zakona da naselje Dajbabe bude sastavni dio teritorije opštine Zeta

Zeta

Zašto Demokrate nijesu podržale prijedlog Zakona o teritorijalnoj organizaciji kojim je predloženo da naselje Dajbabe bude sastavni dio teritorije opštine Zeta. Jesu li Demokrate ljute na građane Zete koji im nijesu dali dovoljno glasova da budu vazan činilac u Skupstini opštine Zeta, ili su za njih važna saopštenja koja saopštavaju poslije nekoliko dana od događaja koji komentarišu i po običaju pozdravljaju sve na sve četiri strane, upitao je predsjednik kluba odbornika DNP-a u SO Zeta, Vesko Rašović. 

“Jesu li se Demokrate umorile od saopštenja u kojima iznose važna dokumenta građanima saopštavajuci broj stanovnika Zete i tadašnjeg Titograda, a kada treba konkretno da kažu gdje su granice za koje se oni zalažu tu nastaje tajac i oni budu po običaju uzdržani a u ovom slučaju uzdržanost znači protiv jer je trebalo da se podrži  Zeta”, naveo je Rašović.

On je ocijenio kako je problem u tome što zetski odbor Demokrata nije uvažen od rukovodstva Demokratske Crne Gore.

“Očekivati je od Demokrata Zete da reaguju ili bar onog dijela koji je patriotski orjentisan prema Zeti da se oglase, a njihovo rukovodstvo da saopšti koliko sada imaju odbornika u opštini Zeta. Znamo da članstva gotovo i da nemaju”, zaključio je Rašović.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Eto zaštoHurem
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Eto zašto
Gost
Eto zašto

Zato što bi izgubili u Podgorici.

Hurem
Gost
Hurem

A sto pitate Ljalja?on veli da je Podgoricko dijete😂😂😂😂😂😂😂😂

Send this to a friend