Politika

Raste broj članova DPS-a u Bijelom Polju

Na danas održanoj sjednici Opštinskog odbora kojom je predsjedavao predsjednik Abaz Kujović članovi su upoznati sa obavezama i planom aktivnosti u susret Osme izborne konferencije DPS-a Bijelog Polja, koja će se održati 29. juna tekuće godine, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

“Imajući u vidu odluke Glavnog odbora partije u susret osmom kongresu DPS, pripremljena su dokumenta koja je razmotrio Opštinski odbor DPS-a Bijelog Polja. Odbor je jednoglasno prihvatio sva predložena rješenja sa utvrđenim vremenskim okvirom za njihovu realizaciju”, dodaju oni.

Na sastanku je istaknuto zadovoljstvo dobrim rezultatima u kontinuitetu i porastom broja članova DPS-a u Bijelom Polju što je, kako navode, pokazatelj kvalitetne politike naše partije kako na državnom tako i na opštinskom nivou.

“Takođe naglašena je potreba da kao i do sada, DPS u kontinutetu vodi politiku otvorenih vrata za sve kvalitetne kadrove kako bi zajedno ostvarivali aktivnosti usmjerene u pravcu daljeg razvoja Bijelog Polja i Crne Gore”, kaže se u saopštenju.

U radu sjednice Odbora su pored članova učestvovali predsjednici mjesnih odbora DPS-a, članovi Glavnog odbora i poslanici iz Bijelog Polja, predsjednik opštine sa saradnicima, odbornici DPS-a u Skupštini Bijelog Polja, predstavnici ŽAD-a, Savjeta mladih i penzionera.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Micko
Gost
Micko

Ovo penzionerima namjeste ,,pristupnicu,, kad potpisuju podizanje para u banku,mladi odavno utekose.

Mirsad Turkdžan
Gost
Mirsad Turkdžan

Aferim mladim bjelopoljcima, znaju mudri bjelopoljci gdje je sigurna buducnost.

Analitičar
Gost
Analitičar

Možda su stvarno u pravu, ako se uzme u obzir proporcija: iz Bijelog Polja se, prema MONSTAT-u odselilo 1812 građana, što je značajan procenat – najviše u CG. Vjerovatno mlađih, radno sposobnih, da kažem pametnijih. Ostali vjerni glasači DPS-a, što pred izbore redovno luftiraju ukopnu robu, u kojoj paradiraju do kutije i ponosno zaokruže velikog vođu…

Bnjj
Gost
Bnjj

Samo se tako do posla može doći

Goran
Gost
Goran

Navala

ines23
Gost
ines23

Trebas imati politicno znanje i iskustvo da bi mogao ovako uspjesno da predvodis Bijelo Polje a onda i cijelu CG na njenom daljem putu.

Vitinka
Gost
Vitinka

Partija koja stalno radi nikad ne stane s poslom, nego samo gledaju kako da svoje idelje za bolju CG realizuju!

Ljuma
Gost
Ljuma

Jeste upravo tako dali dio teritorije crne gore kao zalog Kinezima,kome Ce je Kinezi prodati💰💰💰💰💰✂️✂️✂️✂️✂️ode nam dio teritorije zbog pohlepe DPS-s i BS-e.

oliver14
Gost
oliver14

Ja jos ni jednom ne cuh da je iko iz opozicije rekao neso da ce da uradi za sjever CG dobro, nego sve neki protesti sve nesto sto nece dobro donijeti gradjanima nista.

Nikolija
Gost
Nikolija

A vidi narod sta bi se desilo da nam ova opozicija preuzme vlast.

Anka
Gost
Anka

Broj clanova DPS-a raste u svakom gradu. Kako nece kad je jedina ozbiljna partija u Crnoj Gori.

Enesa
Gost
Enesa

Kada vidimo kakva nam je opozicija, onda tek shvatimo koliko ovu vlast treba da cijenimo, jer bi davno kao drzava propali.

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

Sve vise mladih ljudi uvidja koliko je Dps kao partija stabilna i kolika su njena zalaganja za gradjane, a time se ne moze pohvaliti samoziva opozicija zeljna fotelja.

Marelica
Gost
Marelica

Moju podrsku ce uvijek imati partija za koju smatram da ozbiljno pristupa svom zadatku, a to je na prvom mjestu rad u interesu gradjana. Do sad se pokazalo da se jedino Dps iskreno zalaze za ovu drzavu i za njene gradjane.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

A vide i sami kako je to kad je opozicija na vlasti, jedva cekaju sledece izbore pa da ih isprate uz veselje.

Send this to a friend