Politika

Ražnatović: Nadležni da reaguju na prijetnje poslanice DF

Ražnatović

Zaprepašćujuće je bilo čuti prijetnje koje su izrečene večeras u poslaničkim klupama, a upućene građanima Cetinja, poručio je predsjednik Odbora DPS Prijestonice Miloš Ražnatović.

“Samo zato što ne dozvoljavaju ilegalnu gradnju u Cetinjskom manastiru, inače kulturnom dobru, Cetinjankama i Cetinjanima večeras je iz poslaničkih klupa vladajuće većine zaprijećeno – paravojnim formacijama. I to sve u prisustvu ministra unutrašnjih poslova, vjerovatno i uz njegovo odobravanje”, saopštio je Ražnatović.

Dodaje da svima koji prijete poručuju da se sjete 1999. godine.

“Nema te paravojne formacije, pa ni onih kojima su tada koordinirali ljudi koji pripadaju današnjoj vlasti, koja je uspjela da ućutka Cetinje. Kad već nemamo ni odgovorno rukovodstvo Skupštine, niti ministra unutrašnjih poslova koji može da shvati ozbiljnost prijetnji koje se izriču u njegovom prisustvu, očekujemo promptnu reakciju nadležnih tužilačkih organa”, navodi on.

Ovakav govor mržnje je nedopustiv, dodaje, a što se prijetnji Demokratskog fronta tiče – kao i uvijek, sve će to ostati pusti snovi.

“Baš takvi ostaće i pokušaji divlje gradnje u manastiru koji vjekovima pripada građanima Cetinja”, ističe Ražnatović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
oooo
Gost
oooo

Cijela Crna Gora sa svim svojim narodima Crnogorcima, Muslimanima, Albancima, Hrvatima,… je Cetinje ili bilo koji drugi grad u NASOJ Crnoj Gori. Neka se smire ovi ratnici bolje im je.

Vaše ime
Gost
Vaše ime

svaka na mjestu

Janko
Gost
Janko

Tako je

Podgorica
Gost
Podgorica

Sankcionisati govor mržnje…

Send this to a friend