Politika

Razriješeni svi državni sekretari Ministarstva turizma, Marković će upravljati tim resorom

Premijer Duško Marković koordiniraće Ministarstvom održivog razvoja i turizma (MORT) nakon što je Skupština potvrdila ostavku Pavla Radulovića na mjesto ministra, odlučeno je na današnjoj sjednici Vlade.

Na današnjoj sjednici razriješeni su svi državni sekretari Ministarstva turizma, saopšteno je CdM-u iz Vlade.

Funkciju državnog sekretara u ovom ministarstvu obavljaće Damir Davidović, dok će savjetnica premjera Dragana Čenić biti sekretar za urbanizam.

Podsjetimo, Radulović je podnio ostavku na mjesto ministra 1. novembra nakon što je emitovan snimak gdje je budvanski investitor Boško Nenezić tvrdio da je građevinskim inspektorima MORT-a Vladanu Juretiću i Zoranu Boškoviću davao novac.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dule Mraković
Gost
Dule Mraković

Bavo, bavo!

Svjefol
Gost
Svjefol

Nije smio Cenicku da postavi za ministarku javno, pa je postsvio da vodi ministarstvo, na ovaj nacin. Dule, i tebi ode fotelja, poslije izbora. DPS ce dobiti izbore, ali Duka nece vise biti premijer…

Snila baba...
Gost
Snila baba...

Oće, oće. Sviđalo ti se ili ne, gledaćeš ga još četiri godine plus na premijerskoj poziciji. Živi bili pa vidjeli. P.S. Nemoj da komentarišeš stvari o kojima ne znaš ama baš ništa.

Balboa
Gost
Balboa

@svjefol Ajde ne mlati života ti. Upućen si samo tako.

111
Gost
111

Nije tačno da su razriješeni svi fukcioneri Ministarstva, nego su razriješeni samo državni sekretari (čak je jedan i opet imenovan), kojima je po automatizmu prestao mandat. Nego vama očigledno odgovaraju bombastične vijesti.

Lipovo
Gost
Lipovo

Eh, da je bilo ,,srecce,, pa da je ovako uradjeno kada je Gvozdenovicc bio ministar MORT-a!

Miha
Gost
Miha

Kako kad Davidovic nije razrijesen????

Anomini
Gost
Anomini

Jeli to Dusko ponio Ostavku na mesto Premijera sto nije Crna Gora Usa u Evopu.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Marković nabacio sebi još jednu platu, građanima šalje poruku da čitav DPS nema kadra za ministra, no mra on ( a vidimo koliko je stručan ), i botovi mu na tome čestitaju. IQ 50.

Bole
Gost
Bole

Ako smatras da je ovo drugo lose, onda tvoj IQ nije mnogo veci.

Goran
Gost
Goran

Ajde časti ti, ne izmišljaj. A koliko tebe plaća opoziija botu jedan, još se potpisuješ imenom mog rodnog mjesta. Takvih kao što si ti u Staroj Podgorici nema. Bolje bi bilo da radiš nešto, visiš po cijeli dan po portalima.

Nikola
Gost
Nikola

Svaka cast Premijeru.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Opa, još jedna plata

Melisa
Gost
Melisa

Pitala bih te da radiš koliko I on. Nemaš ti ni energije ni stručnosti osim za kuckanje po tastaturi I blaćenje ljudi koje nit znaš nit poznaješ.

Cuca
Gost
Cuca

Tako je Dusko, svaka cast! E tako se odgovorno vodi drzava i tako se odgovorno i pravicno postupa, a ujedno salje poruka da ovako nesto ne moze proci neopazeno.

Radnik
Gost
Radnik

Hahahahaha

Tramp
Gost
Tramp

Bravo za premijera !

Send this to a friend