Politika

Reakcije na izjavu Jovanke Laličić

Nakon što je predsjednica Opštinskog odbora DPS-a Tivat Jovanka Laličić saopštila da članovima DPS-a koji idu na litije u njihovim redovima neće biti mjesta reagovali su iz Građanskog pokreta URA i Ujedinjene Crne Gore i ocijenili da je rijč o “stadijumu šizofrenije” i da “DPS pušta staljinističke brkove”.

<<<Laličić: Članovima DPS-a koji idu na litije u našim redovima neće biti mjesta<<<

GP URA: Disciplinovanje zavisnih birača posljednji stadijum šizofrenije DPS-a

“Posljednje saopštenje poslanice Demokratske partije socijalista (DPS) Jovanke Laličić, u kome je poručila da “za sve članove DPS-a koji učestvuju na litijama više neće biti mjesta u toj partiji“, početak je posljednjeg stadijuma političke šizofrenije vlasti”, ocijenila je danas Sonja Đukić Šarić, članica Glavnog odbora URA.

Ona ukazuje da je u pitanju “očajnički pokušaj disciplinovanja zavisnog biračkog tijela, nakačenog na privilegije i sinekure vlasti, kako bi se ta kriminalna partija sačuvala od potpune propasti”.

“Rukovodstvo Demokratske partije socijalista (DPS) očajnički pokušava da zbije redove i homogenizuje birače, prijetnjama da više neće moći da koriste sve benefite članstva u DPS-u, ukoliko ne poslušaju partijski diktat i uzdrže se od javnog iskazivanja nezadovoljstva. Ovo saopštenje samo je potvrda da DPS trpi veliku političku štetu, koju je sam izazvao podizanjem tenzija i bahatim odnosom prema građanima”, poručuje Đukić Šarić.

Dodaje da se “kriznim menadžmentom, pojašnjavanjem suludih izjava i novim prijetnjama pokušava sačuvati ono malo privrženih članova, kojima je direktni interes bitniji od savjesti”.

“To najviše govori i o samom DPS-u, koji decenijama funkcioniše na temeljima kriminala i korupcije, a koji se u ovim trenucima više ni ne trudi da takvo činjenje našminka i prikrije. Takav terminalni stadijum prošle su gotovo sve diktature u svijetu, a mi se radujemo što je i ova naša, hibridna, konačno došla do svog kraja“, stoji na kraju reagovanja Sonje Đukuć-Šarić, članice Glavnog odbora URA.

Ujedinjena Crna Gora: DPS pušta staljinističke brkove

Ujedinjena Crna Gora nema ni najmanju dilemu; nikoga DPS neće izbaciti jer oni koji su pokazali hrabrost i kičmu, oni koji ne dopuštaju da im ponižavate slobodan izbor vjere i uvjerenja, napustiće ih sami.

“Dakle, gospođa Laličić i DPS treba da izbace svakoga koga su ubacili, a pošten svijet će se iščlaniti i napustiti. Priskačući u pomoć izgubljenom partijskom vođi funkcioneri DPS-a spremni su da puste staljinističke brkove i otvore gulage. Ipak, istovremeno, licemjerje te strukture nema kraja. Juče su izabrali predsjednika Opštine Šavnik riječima i zavjetima kojima se oprema domaćin u boj. Sve je prštalo od slavlja, Svetosavlja, Kosova i Gazimestana”, ističu u UCG..

Dalje navode danas je ponuda ili krst ili partijska knjižica?

“Oznojena i unezvijerena politika izgubila je kompas! Danas su opet svi građani Crne Gore koji izlaze na litije pokret ludaka koji ruši Crnu
Goru? Stotine hiljada ljudi su državni neprijatelji? Partijska milicija u kožnim kaputima snima litije i građane u iole većim grupama! Demokratija cvjeta, a lider DPS-a je najveći potrošač maramica i antiperspiranta u Evropi. Ne pomaže! Članstvo i znoj odlivaju se nemilice! Samo naprijed gospodo iz DPS-a!. Niko ne umije sa vama kao vi! Niko kao Bog”, zaključuju u UCG.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jedan je MILO
Gost
Jedan je MILO

Nije vam smetalo ono sto vam porucuje dacic svaki dan.. ali vam smeta kad neko kaze da ce iz svoje partije maci one sto su je izdali ili prodali.. najbolje da ce vas pitat koga ce da drze u svojoj stranci!!! Nego sta bre nego ćeraj to sve!!!! I ceraj sve koji podrzavaju Markovica a ne Djukanovica.. jer imam osjecaj… Više »

hhh
Gost
hhh

jesi li dobro?

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Све ми се више ови свиђају. Како да се учланим?

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Čini mi se da ste ,,malo,, prećerali-u Zetu miraševi još nisu kadili pa vidjite što vam o tome članovi misle i kako će vam vratit.

Anonimous
Gost
Anonimous

Da glasam za izdajice ili lopova? Bez sekunde razmišljanja, naprijed Milo care….

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

I vi ste iz ure,niti voda niti vino!

Ljubo bot
Gost
Ljubo bot

Niti voda niti vino je zaštitni znak Mila Jovovića.

Rozaj
Gost
Rozaj

Jedno pitanje za cdm ko sve od vas ide na litije, ocekujemo iskren odgovor

Rondom
Gost
Rondom

Hhahahahahaaha

Jedan je MILO
Gost
Jedan je MILO

90%..

Tik Tak
Gost
Tik Tak

E ne moze se cesat o drzavu, a na drzavu pljuvat nikako! Imaju potpuno pravo, da prociste svoje redove!

Rondom
Gost
Rondom

Tako je samo kako je krenulo nemaju se vise za sta počešat.

Mare
Gost
Mare

Milo = Putin

Cpc stovaoc
Gost
Cpc stovaoc

Daleko je Lomi od Putin. Putin je gospoce

Niksic
Gost
Niksic

Nijesu to nikakve litije,to su rusitelji Crne Gore

Jaa
Gost
Jaa

Izađi u nedelju na ulicu pa im reci,ako smiješ😆

nenad
Gost
nenad

Dps se, mislim nikad više u svojoj istoriji, nije pogubio. Baš ne znaju gdje udaraju. I baš loše vladaju situacijom. To me malo plaši.

Kiren
Gost
Kiren

Ne brini se ti iz DF-a, bolje sebe da gledate

ДПС-овац
Gost
ДПС-овац

Погубили смо се као 1997 и 2006.😉
Разумијем твоју бригу ДФ-овац.
Одлично знаш да не улазимо у нешто ако нијесмо 100% сигурни у исход.
И треба да те плаши.

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Pa đe baš sad da ih puštaju kad ih je Roćen obrijao.

Bora Bora
Gost
Bora Bora

Pa pametno je rekla,znaci da treba da clanovi DPS podrze rusenje cg.,litije su politicke i imaju jasan cilj.Rusenje CG sve ostalo je greska..

Send this to a friend