Politika

Rožaje predstavlja paradigmu privrženosti manjinskih naroda svojoj Crnoj Gori

Duško Marković

Premijer  Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ime građanima, odbornicima i rukovodstvu opštine Rožaje 30. septemba-Dan opštine.

“I ovo je prilika kad treba podsjetiti da je Rožaje dalo neizbrisiv pečat obnovi crnogorske nezavisnosti, ostajući snažno uporište državnih prioriteta, i njene evroatlantske orijentacije. Vaš grad predstavlja i paradigmu privrženosti manjinskih naroda svojoj Crnoj Gori”,  navodi se u čestitki premijera.

Marković je ocijenio da je u implementaciji razvojnih politika rožajska opština našla svoje mjesto kroz ulaganja u saobraćajnu, komunalnu i društvenu infrastrukturu, kao i kroz započeti projekat valorizacije turističkih potencijala planine Hajle, što je samo dio snažnih mjera za intenzivni razvoj Sjevera.

“Vladina ekonomska politika dobija potvrdu kredibilnosti sa relevantnih adresa, a trend ekonomskog rasta njenu razvojnu komponentu ocjenjuje uspješnom. Nema sumnje da će u vremenu pred nama Rožaje sa svojim bogatim resursima imati svoje mjesto u agendi ove Vlade – da Sjever bude bogatiji i region poželjan za život i rad”, poručio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
R. Srpska
Gost
R. Srpska

Jeste, kano što reče Iljir Meta : Aljbanski Aljpi.

Send this to a friend