Politika

RTCG Abazoviću: Bezbjednosne službe su vam se otele kontroli

RTCG

Na izjavu potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, da je grčki scenario bio potencijalni scenario za Javni servis, reagovali su menadžment i uredništvo Radio i televizije Crne Gore.

Reagovanje prenosimo integralno:

Uvaženi gospodine Abazoviću,

Ako ovako nastavite da govorite o Javnom servisu, tačno ćemo pomisliti da imate nešto protiv nas. Ne samo kao „građanin pokorni” koji, kako čusmo, cijeni da je „RTCG kataklizma”, za koju je, da se Vas pitalo, trebalo provesti „grčki scenario”, nego i kao Dritan Abazović koji je pročelnik ministarstava sile. Srećom, pa ta dva Dritana ne misle isto, zbog čega otpada sumnja da ste u Javnom servisu, kao šef bezbjednosnih službi, aktivirali „agenta spavača” da snimi privatan razgovor između novinarke i njenog gosta, radi kompromitacije i novinarke i RTCG. Zato nam dozvolite pretpostavku da su Vam se bezbjednosne službe otele kontroli, pa rade na svoju ruku. Stoga ne bi bilo loše da im, kao starješina, sugerišete da izvrše forenziku jednog telefona u pres službi Demokrata, kako bi se saznalo ko je neovlašćeno snimio i ko je distribuirao inkriminisani snimak. Tako biste nam bili na ponos, a ne da se stidimo kao Vi nas.

Sažaljevamo slučaj ako mislite da pričama o Srebrenici, Vukovaru, Dubrovniku, deportaciji izbjeglica, otmici u Štrpcima i Haškom tribunalu, partizanima kao antifašistima i četnicima kao kvislinzima, aneksiji Crne Gore 1918. i komitama, nastojimo izazvati građanski rat u zemlji, a da Vaša pregnuća ostaju u sjenci.

Recimo, kao ono ministarke četiri resora, koja je, iz crnogorskog školstva, „dok dlanom o dlan”, počistila sumnjive i nepoćudne. Koju ste javno pohvalili za postignute rezultate u emisiji na Vašoj omiljenoj televiziji. Čak ste, u bogougodnom razgovoru, izrazili simpatije kad Vam neko kaže da ste „albanski četnik”.

Budući da u nadimcima, s pomenutom ministarkom, dijelite istu ideološku odrednicu, mogli biste, komotno, zamijeniti i resore. Ona bi, za tili čas, pospremila Javni servis, a Vi biste se lišili noćne more zbog koje se, govorom mržnje, kompromitujete u domaćoj i međunarodnoj javnosti.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
pero
Gost
pero

ugasiti rtcg
nemaju nikakav legimitet, a ove izjave su toliko neporofesionalne da nemam rijeci.

Pluton
Gost
Pluton

A i treba se spuštin na Dritonov nivo

Orli-Ban Kenobi
Gost
Orli-Ban Kenobi

Kakva alapača piše ova saopštenja.

Gastos
Gost
Gastos

Pa ako su tako nezavisni i objektivni, sto RTCG ne spominje ostale ‘kvislinge’ poput Krsta i Sekule. Kako su obojica surovali sa fasistima italijanima , a Sekula i sa ustasama. Kako su partizani skretali ‘ulijevo’, itd. Sto ne spomenu Djilasa, najveceg partizana, i njegovo misljenje o Crnogorcima.

Ima materijala koliko zelis, ako hoces da budes objektivan

Balsa pg
Gost
Balsa pg

Hitne smjene rukovodstva rtcg !!!

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Jedino radi cega vas cjenim sto idete do kraja i hocete junacki da “izginete” za svoje ideje.

Mlakov
Gost
Mlakov

Ibrahim Rugova

Tivat
Gost
Tivat

Vi niste Javni servis, ne podržava vas narod

Robi K
Gost
Robi K

Jel verujući?

😬😬😬
Gost
😬😬😬

Daj zadržite svi neki minimum dostojanstva, na šta ovo liči?

Buc buc
Gost
Buc buc

Isto kao i vi …

Send this to a friend