Politika

Rusi zvali Kneževića na paradu u Moskvu, umjesto njega ide brat Mirko

Photo: CdM

Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević dobio je poziv da učestvuje na svečanoj paradi u Moskvi 9. maja, kojim se obilježava Dan pobjede Rusije u ratu protiv nacističke Njemačke.

Poziv je, kako je saopšteno iz ove partije, uputio kopredsjednik “Besmrtnog puka“ iz Moskve, Vasilije Lanovoj.

“S obzirom na to da se predsjednik DNP-a nakon sudskog politički montiranog i nepravednog procesa nalazi na odsluženju zatvorske kazne u spuškom zatvoru, umjesto njega će u Rusiju putovati njegov brat Mirko. Na ovoj grandioznoj paradi Mirko Knežević će, u skladu s tradicijom “Besmrtnog puka“ da se na paradi nose fotografije predaka koji su se borili protiv fašizma, nositi fotografije svojih đedova, po kojima on i njegov brat i nose imena, Mirka i Milana, nosilaca partizanske spomenice, koji su poginuli u borbi protiv fašizma”, navode u DNP.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budo
Gost
Budo

A , majku mu nijesu zvali.Kako bi preci bili ponosni na njega , otprilike kao Pedjini , kad ih vide sa cetnickim vojvodom Mandicem …

Hamer
Gost
Hamer

E viva Armani. Fere. DG .Feragamo ..kako bi se nosili iz rusije krajem 70 tih početkom 80 tih davali su platu za farmerke…

amo
Gost
amo

Na paradu koja oznacava borbu protiv fasizma,a Pipun u cetnike sa vojvodom Mandicem.Odje je neko pobrkao loncice ili rusi ili Pipun.

z d
Gost
z d

Uči ti Pipune Ruski jezik u zatvoru. Trebaće ti kad jednoga dana izađeš iz prdekane za jedno 20-30 godina možda i odeš u majčicu.

Dobar
Gost
Dobar

Skroman li je naš Pipun, greote, neće on da ode, mnogo je to, bratu je prepuštio.

alil
Gost
alil

Vjest je pogresno protumacena, decko je pozvan na gay paradu u rusiji, zasto se dize tolika prasina oko toga… sta je tu cudno?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Alil ma bravo ti ga prijatelju!!!😂😂😂😂😂

Psihički bolesn
Gost
Psihički bolesn

Ovo kad sam pročitao besmrtnog puka ja sam se naježio pa znate li vi koliko kilometara su rusi vratili nazad od moskve do Berlin to je čast svaka čast i ja sam za besmrtni puk. Mene je djed poslije 45 godine bio titov adut na staljina ako Staljin pokuša nešto protiv tita kao npr.atentat.

Marko Miljanov
Gost
Marko Miljanov

Pipun na crvenom trgu….ljeljek živi!!!

xyz
Gost
xyz

Nazdravlje Marku!

SavoPG
Gost
SavoPG

Ko o čemu, dukljani o antifašizmu. Kneževići su danas kao i njihovi đedovi tad na strani Rusije, protiv nacizma. Koji crnogorske ustaše, jučerašnji komunisti, itekako njeguju. Od sekuline himne, do počasti za SS-ovce, do viva montenegro koje su uzvikivali fašisti na cetinju 41. uz viva duče, viva italija.

Drago
Gost
Drago

Da li su se četnici borili protiv komunista i Rusije ili protiv nacista… U odgovoru ćeš pronaći sebe!

budal_о
Gost
budal_о

Kneževići su bili u partizane. U familiji imaju nekoliko partizanske spomenice. Provjeri prije nego pocnes da lupetas.

Ulfausi
Gost
Ulfausi

Pipun

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

A mandu rusi nisu zvali na paradu.

badžana
Gost
badžana

Eto povoda sad će vojvoda da napadne pipuna uh opzicija užas hehehe

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Zorane, kad ćeš da se preseliš u Cetinje ili Gusinje?

z d
Gost
z d

A što se ti Orem ne vratiš u Mali Mokri Lug ili u Mrčajevce?

Milance
Gost
Milance

Dragi Rusi,ne mogu vi doc na paradu!Ovamo u Spuz je svaki dan parada,eto trudim se sapun da mi ne ispane

Sanitet
Gost
Sanitet

Trebalo ga je pustiti da ide , to bi njemu bila jača i potrebnija terapija no Svetozaru što dobija u toku beogradskih seansi ! Đe će vi duša, u pakao zna se…..!

Niko
Gost
Niko

Ne znam zasto ga ne puste i zabrana povratak u CG. Narod nas sve nesto rusija, braca, istok, pravoslavlje a nesto nikog od njih ne vidjeh da tamo ide da radi, no svi kad bih pitali dje bi isli da rade posli bi u SAD, EU, Kanadu ili neku od zemalja Skandinavije. Sve zemlje NATO pakta

Drago
Gost
Drago

Kakva komedija.. znaju li Rusi da je Knežević u koaliciju i trajno politički vezan za novu srpsku demokratiju koja je i nogama i glavom bila na stranu fašista a protivnik komunizma i Rusije!

Virus
Gost
Virus

Fašisti su Amerika i Engleska ?

Medovina
Gost
Medovina

Prevedi tu recenicu , pismenjakovicu!

Oprem dobro
Gost
Oprem dobro

Rusi znaju da Milan nikad nije skandirao EViva, kao što se skandiralo 1941.

bojan
Gost
bojan

Kakav nonsens crnogorskog ludila. Djedovi partizani, antifasisti i komunisti a unuci ultradesnicari i podrzavaoci politike i uvjerenja protiv kojih su im se djedovi borili

ultrasi
Gost
ultrasi

i obrnuto……ko su desničari a ko levičari u danasnjem svijetu……u americi je bolje da te proglase za đavola nego komunistu…..djedovi partizani s bili na strani rusije a đedovi četnici na strani amerike…….rusja je podržavala partizane a amerika četnike……josip broz bi lagano bio izbačen iz igre nkon zvršetka rata da nije bilo rusije i staljina……..ruzvelt i čerčil su ga voljeli koliko… Više »

Badzana
Gost
Badzana

Neka puste pipuna iz Spuza i neka ode u Rusiju neka ga napale i dobije jos robije. Oni su mu ovo sve i smjestili

Send this to a friend