Politika

Šabović: Abazović dio Vučićevog tima, SDP ne igra u njemu

Mirza Šabović

Član glavnog odbora SDP-a, Mirza Šabović, kazao je kako mu je drago da je premijer, Dritan Abazović danas javno saopštio da ministri iz SDP-a, Raško Konjević i Ranko Krivokapić nijesu dio njegovog tima.

“Imponuje nam to, jer bi u suprotnom značilo da ‘igramo’ za tim Aleksandra Vučića u kojem je u Crnoj Gori glavna ‘zvijezda’ upravo Abazović,”, kazao je Šabović.

On je poručuo da, SDP-u ne basta da ljubi tuđu papuču, ali kako je naveo, “Abazoviću iz njemu znanih razloga to baš dobro ide, toliko dobro da će se po svemu sudeći stihovi koje mu je Matija Bećković posvetio ipak obistiniti”.

“Trijumfalno će ga nositi ali u Beogradu, u gradu za koji je toliko posvećeno i marljivo radio da bi mu Sejdo Bajramović itekako zavidio”, ocijenio je Šabović.

On je prokomentarisao i današnju izjavu Abazovića, u kojoj kako je naveo, “premijer dovodi u pitanje etiku partije koja traje tri decenije na istim programskim principima”.

“Kada se SDP formirao Abazović je imao pet godina, danas on koji politički traje nekih stotinak dana govori nama o etici. Pa nijesmo mi iz SDP-a imenovali presuđeno lice na visoku funkciju u sektoru bezbjednosti nego upravo on, nijesmo mi dobijali ponude od 21 milion nego on i nijesmo mi zatvorili vrata Crne Gore ka EU nego upravo on”, zaključio je Šabović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Igrate vi na sve strane.

MarshalDuklje
Gost
MarshalDuklje

Dps, sd i sdp su u stvari htjeli da se sa soc ne potpisuje nikakav ugovor ali to nijesu smjeli javno da saopste zbog birackog tijela (dps) i svi zbog medjunarodnog faktora !

Dejan
Gost
Dejan

Zasto ne podnesete ostavke? hahahha. Koje blamiranje jbt

Saša
Gost
Saša

Dajte ostavke

levanat
Gost
levanat

Sada svi glasači ure treba da se resetuju i glasaju za Sdp, naravno!

Mirko
Gost
Mirko

Oce kako ne. SDP nece gledati cenzusa sem ako se ne prislepa DPS-u

Razocarani
Gost
Razocarani

A Ulcinj i Cetinje??? Ćutite i ne javljajte se dok ne izadjete iz tih koalicija

Atos
Gost
Atos

Ne igrate a u Vladi ste

admir
Gost
admir

Ali na lokalu i te kako igrate!

Send this to a friend