Politika

Šahmanović, Tošić, Krcić i Musić isključeni iz BS

Opštinski odbor Bošnjačke stranke u Plavu je na sjednici održanoj juče donio je odluku da se Šahmanović Orhan, Tošić Ervin, Krcić Dževad i Musić Ragip isključe iz članstva i iz svih stranačkih organa BS.

“Javnosti je poznato da su oni već duži vremenski period djelovali neusaglašeno sa zvaničnom politikom koju sprovodi partija. Funkcionisali su individualno i bez konsultacija sa zvaničnim organima BS”, navode u ovoj partiji.

Opštinski odbor je zaključio da je davanjem podrške i pojavljivanjem na drugoj odborničkoj listi za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 27. maja, grubo prekršen Statut Bošnjačke stranke, te da je takvo političko djelovanje u suprotnosti sa politikom BS-a.

Podsjećamo, aktuelni gradonačelnik Plava i nekadašnji visoki funkcioner Bošnjačke stranke, Orhan Šahmanović, kazao je ranije za CdM da BS više ne smatra svojom partijom, te će na lokalnim izborima u ovom gradu nastupiti  sa nezavisnom listom građana pod nazivom “Biram Plav”.

>>Šahmanović: Bošnjačka stranka me ne zanima, na izbore idem s nezavisnom listom>>>

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rada
Gost
Rada

Orhan Sahmanovic završi svastiki fakultet kod muftija u N.Pazaru,zaposli je.Druga svastika u nevladinu organizaciju sa sestricinom.Aman te tazbine Sahmanoviceve…sve je svoje pomigao

Boli istina
Gost
Boli istina

Ajde oci izvadili da Bog da jedni drugima…..

istina
Gost
istina

Evo ceam da se oglasi vrh bosnjacke stranke

Kadirov
Gost
Kadirov

Šta bi sa onom silnom investicijom i Čečenije

TurčinPl
Gost
TurčinPl

Šahmanivic ce sam da uzme vise nego BS i bice tas na vagu u Plav bez njega se nece moc formirat vlast! Plus je veoma omiljen u narod!

Sena
Gost
Sena

Nista je Sahmanovic kakava je bruka i sramota u OO Bosnjacke stranke u Gusinje na celo sa g. Bektesevicem i njegovim poslusnicima.. jednom rijecju sveopsti nemoral.

Sasa 194
Gost
Sasa 194

Ja brate volim Selju.. on vodi stranku da bi zaposlio sinove, snajke i kceri.. njega ne interesuje nista vise ni Bosnjaci, ni iseljavanje niti pravo ni pravda ama bas ga briga.. gospodin😂😂

Oxygen1
Gost
Oxygen1

Najveći gospodin u Plavu!Čovjek pesnica,svalka čast Orhane.Glasaćemo vas.Nikad više dps.

Ve$a
Gost
Ve$a

Ahahahahahhaa! Orhan sam sebi pise komentare podrske 😂😂😂😂

Ve$a budala
Gost
Ve$a budala

Zaboravi nadimak.

Ve$a
Gost
Ve$a

Pa sad ga treba smijeniti sa mjesta gradonacelnika?! On ne predstavlja vise BS!

aaaa
Gost
aaaa

Sahmanovic u Plavu nastupa u koaliciu sa Demokratskim Savezom Albanaca

CG
Gost
CG

Dje god se ukljuce samo licne interese gledaju niko nista ne radi za omladinu Plava i okoline, vise im brine Dusko nego Orhan e to je pravo stanje stvari.

Ljuljo
Gost
Ljuljo

Bosnjacka stranka je zadnjih 6 godina na vlasti u Plavu,nista nisu uradili osim licnih benefita za rodbinu i prijatelje.Ovo je njihov prvi konkretan potez koji je trebalo povuci puno ranije.

Oso
Gost
Oso

Nije tacno to sto pricate .Ako imate ovakvog covjeka u stranci koji ko zna iz kojih razloga je pokusao da urusi BS Plava dosta se uradilo.Sacuvano je jedinstvo partije.Na kakve rodbinske benefite mislite ,dajte molim vas pa Plav nije metropola.

Glavice
Gost
Glavice

Na takve da je rodjacima “posadio” terasu kafica po sred parka a taj isti park inace pun smeca !!!

Oso
Gost
Oso

Valjda treba dati sansu ljudima da rade i ti isti valjda placaju obaveze prema opstinskom zemljistu.Najbolje po vama da se ne radi i ceka milostinja brata,hale i adza iz Amerike.Razmislite……

Send this to a friend