Politika

Šaponjić: Glumatanje bolesnih je specijalnost lidera DF-a

Funkcioneri Demokratskog fronta su nadaleko poznati po bujnoj mašti, konkretnije – laganju i izmišljanju, saopštio je danas odbornik Demokratske partije socijalista u Skupštini Glavnog grada Stefan Šaponjić, navodeći da je glumatanje bolesnih specijalnost lidera DF-a, posebno kada treba da odgovaraju za nasrtaje na policiju ili kada im sudske presude zakucaju na vrata.

“Čak su ih i srpski mediji ismijavali, kad je nedavno Nebojša Medojević zablistao svojom teorijom da iza pojave koronavirusa stoje globalni satanisti. Ipak, posljednja mitomanska doskočica koja se odnosi na importovane slučajeve zaraženih koronavirusom, u kojoj optužuju pripadnike DPS da glume pacijente prevazilazi njihove dosadašnje domete”, rekao je Šaponjić.

Kako dodaje, da posljedice širenja ovog virusa nijesu ozbiljne, takve besmislice bi bile komične.

“Koristili bismo ih kao još jedan primjer da vrh DF predstavlja skup neodgovornih lakrdijaša, koji ne kompromituju samo sebe već i sve teme koje zloupotrebljavaju u svojoj političkoj agendi”, poručio je Šaponjić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Ovo je neka greska iza njega pise “za dobro gradjana crne gore”

Tinkulica
Gost
Tinkulica

Zaboravih da kazem nijesu mi dali ni uput za stake no sam skakutala do izlaza.Morat cu se registrovat u DF pa necu stetovat pantalone i dobit cu odmah stake za jednokratnu upotrebu kao Carevic

Tinkulica
Gost
Tinkulica

Meni kad su stavljali gips izrezase nogavicu a Carevicu preko pantalona ,mora da su markirane pantalone pa nijesu smjeli

Enigma
Gost
Enigma

Ovo su mlade i zdrave snage Crne Gore 🇲🇪 Bravo Stefane!!!!

mojsije
Gost
mojsije

Nebjerovatno kako lice jedan na drugoga u svemu .Price su im istovjetne i glupiranje bez razlika.Psihijatorsko posmatranje bi bilo intersatno .

Cojones grandes
Gost
Cojones grandes

Fin covjek 🤣

Tinkulica
Gost
Tinkulica

Vidjeli smo Carevica sa gipsom preko pantalona😂😂😂😂 i stakama.vrh vrhova.Sta li je sledece koji biser su spremili.Ono je stvarno za sprdnju.Evo pop u bolnicu nije mogao doc na sud da nije DPS i njega vrbovala da glumi.

Mila
Gost
Mila

Najstrašnije je kako su onoga specijalca
Srpske i Ruske vojske obukli u popovsku odoru pa komanduje ispred Opštine u Budvi. Ovo je vrlo ozbiljno osmišljeno!
Strašno je što je crkva , ni luk jela ni luk mirisala, u to do guše ušla!

Taman tako
Gost
Taman tako

Baš su lakrdijaši, sa gipsom nazdravo i slično.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Nemojte,greota,ljudi se jednostavno nijsu snašli u prvoj ligi,pogubili su se pa im je jezik osto bez kontrole,pa landara landara…

Crni
Gost
Crni

Ko je ovaj omladinac

Send this to a friend