Politika

Šaranović: DF-u ne odgovara Krapović jer ne dozvoljava da se krade i iznosi iz Budve

Imajući u vidu da mi, za razliku od navodno opozicione grupacije, koja se na poziv Đukanovića prva bezuslovno vratila u, kako su ga sami nazvali – Sinđin Parlament, nemamo mogućnost da iz skupštinskih klupa odgovorimo na kukakičke napade koji se događaju isključivo u našem odsustvu, odgovaramo im ovim putem, poručio je Danilo Šaranović, poslanik Demokratske Crne Gore.

On je reagovao na brojne optužbe koje su danas na račun Demokrata stigle iz poslaničkih klupa Demokratskog fronta.

<<<Knežević: Bečić i Abazović hoće da unište DF, krećemo u kontraofanzivu<<<

<<<Radulović: Ovaj blefer od Krapovića je najveće zlo koje je došlo u Budvu<<<

Šaranović kaže da mu je žao iz Skupštine Crne Gore, preciznije iz klupa Demokratskog fronta, dopiru zvuci, kako ističee,  kuknjave za Svetozarom Marovićem i njegovim kumovima, prijateljima i partijskim drugovima koji su pokrali i uništili Budvu.

“Ali, obećavamo im da nikada nećemo dopustiti da se Svetozar Marović i njegova družina vrate na čelo Budve. Na žalost poslanika Demokratskog fronta, oni će i u narednom periodu ostati neutješni, jer ćemo i dalje smjenjivati članove Marovićeve organizovane kriminalne grupe. Biće da Demokratskom frontu ne odgovaraju Krapović i Demokrate zato što ne dozvoljavaju da se iz Budve krade i iznosi, ali da im zato odgovara balkanski primitivizam koji im dopušta da, prilično neukusno, nemajući ni duha ni talenta za to, a držeći da ih imaju, zbijaju šale tražeći analogije između Alekse i Dritana, sa jedne, i Bora i Ramiza, sa druge strane. Nadahnutog govornika Demokratskog fronta, ali, po svoj prilici – nadahnutog samo primitivnim idejama, koji je tu analogiju danas uspostavio u Parlamentu, možemo samo da upitamo: šta ima protiv Bora i Ramiza, ta dva imena koja, da ga podsjetimo, predstavljaju simbol antifašističke borbe na ovim prostorima?”, upitao je poslanik Demokrata.

M.D.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
emenman
Gost
emenman

U toj koaliciji niko ne odgovara nikome. Nema toga koji s dvojicom priča. Čim progovori s drugim onaj prvi više ne priča s njim.

minja
Gost
minja

Kako vam ga rece Radulovic, kako ste se pronasli a??

ena
Gost
ena

Sad demokrate kazu da df krade. Pa zar nijeste vi partneri???

Gaga
Gost
Gaga

Demagogija za 5+

nadja
Gost
nadja

Taman tako, za glupost cista petica

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

CUTI TI PLACKONJA, NEMA SAD OZBORA,ISTE STE VI POGANI SAMO STE RAZLICITO PAKOVANI!

keKi
Gost
keKi

ova slika je primjer lošeg fotošopa

Zidan
Gost
Zidan

aoooo šminkeru ne lupaj!!!!
prosto ste nesposobni i tačka!!

Šarac
Gost
Šarac

Hahahaha…muci pometino

z d
Gost
z d

“Krapović i Demokrate zato što ne dozvoljavaju da se iz Budve krade i iznosi” nikome osim njima. Ako će ko da krade i iznosi iz Budve onda će to oni sami, ne treba im pomoć sa strane.

pero
Gost
pero

Na izbore polako Bora I Ramiza oduvatI mallo su se osilili,umije ovaj Knezevic prozborit za ovu dvojicu je svijet izmislio,Becica kad vidim smuci mi se on da vodi drzavu nebi mu dvije ovce dao da cuva I to na papiru.

Anonimus
Gost
Anonimus

Piše se ‘ne bi’.

Send this to a friend