Politika

Šaranović: Ne prestaju prizemni napadi na Demokrate

Šaranović

U crnogorskom parlamentu su se u posljednjih par nedjelja, sa obije strane plenarne sale mogle čuti neutemeljene, netačne, nerijetko i uvredljive i neprimjerene izjave na račun Demokratske Crne Gore i „Ljudi za 21. vijek“, poručio je Danilo Šaranović, poslanik Demokratske Crne Gore

Dodaje da su se jedni bez ispunjenja opozicionih zahtjeva vratili u skupštinske klupe i time odustali od svojih principa i javno proklamovanih stavova da “ko god se od opozicionih poslanika vrati u, kako ga nazivaju, Sinđin parlament, radi za Duška Markovića”.

“Ništa neočekivano, i njima svojstveno, a krajnji domet njihovog skupštinskog rada, doseže tek do gotovo svakodnevnog uveseljavanja crnogorske javnosti, sa jedne, ali i, kako imamo prilike da vidimo, skupštinske većine, sa druge strane. Istovremeno, kontinuirani prizemni napadi na nas vjerovatno služe kao pokriće za spremnost DF-a da sa aktuelnom vlašću vrši zakonodavnu vlast kroz izbor potpredsjednika Skupštine iz redova DF-a”, smatra on.

Prema njegovim riječima, drugi, koji tvore skupštinsku većinu, nedjeljama vape za povratkom našeg poslaničkog kluba u parlament.

“Naši principi su jasni i od njih nećemo odustati. Bez ispunjenja jasno definisanih zahtjeva nema povratka u redovan rad parlamenta. Umjesto toga, od predstavnika većine, koji su, pored ostalog, većinom poznati po tome što od crnogorske javnosti kriju njihove bankovne račune, u ime poslanika Demokrata koji su se odrekli svih beneficija tražim odgovore na davno postavljeno pitanje: koliko je ukupno Skupština Crne Gore izdvojila novčanih sredstava, po svakom od poslanika pojedinačno na troškove službenih mobilnih telefona, korištenje privatnih automobila u službene svrhe, dnevnica na ime službenih putovanja i troškova na ime smještaja?”, pita Šaranović.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Loon
Gost
Loon

Vratite se u parlament pa to kažite. Ali ne smijete jer ste kukavice, tamo bi vas DF urnisao.

NBA
Gost
NBA

AJDE,BJEZI TAMO!DOJADILI STE VISE I BOGU INARODU!

Mojsije
Gost
Mojsije

Prizemni napadi su svostveni Demokratima, pa im se to ponekad vraća na isti način. Prepoznatljiva je retorika inih pojtdaša.

022
Gost
022

Nebitni ste

Rade
Gost
Rade

Prava je besmislica uopste citati i komentarisati ovakve izjave .

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

…..ovi politicari – prncevi i princeze danasnjice – stvarno misle da je narod lud! Alo mali; ako vas napaduju u parlament vi idite tamo da se branite (jer dobijate dobre pare za to) i ne placite u javnost kako vas svi diraju i kako ste ugrozeni….uzas!!!!!

Boba
Gost
Boba

Uzeli ste glasove tkz opoziciji Df u , navukli vas da ste fini I modernii, a zna se ko ste I sto I know vas placa, kleli se pobjede po opstinama..I…? Vise postujem iskrenog nego prikrivenog, provalio vas I Milo, i dotuka, pustio malo da vas placaju svi jer ste lakse zlo od Df a , glasaci vas Dan posle… Više »

Send this to a friend