Politika

Šaranović: Tragikomedija, Abazović zahvaljuje što će crnogorski poslanici u 21. vijeku moći slobodno da se kreću između država

Danilo Šaranović

Poslanik Demokrata Danilo Šaranović kazao je da bi bilo smiješno da nije tužno to što se premijer Crne Gore Dritan Abazović zahvaliošto će crnogorski poslanici moći slobodno da se kreću između Crne Gore i Srbije.

“Predsjednik Vučić “moli” ministra Vulina da ukine maltretiranje. Abazović zahvaljuje što će crnogorski poslanici u 21. vijeku moći slobodno da se kreću između država, ne pitajući čemu je služio ovaj jednogodišnji primitivizam iz kojeg je Abazović izuzet”, naveo je Šaranović na Tviteru.

Jednogodišnji primitivizam, istie poslanik Demokrata, nije primitivizam naroda Srbije nego par osoba” .

“Da se razumijemo, ne primitivizam bratske Srbije i naroda Srbije, nego primitivizam samo par osoba iz Srbije. Bilo bi smiješno da nije tužno. Tragikomedija”, poručio je Šaranović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narod
Gost
Narod

Interesantno kako se ova riječ Narod koristi za sve i svašta. To ne postoji. Odluke ne donosi Narod, donosi ih jedan čovjek. Narod ne može biti dobar ili loš. Svaki čovjek je za sebe. I nema nikakve potrebe projektovati osobine nekog pojedinca na narod. I obrnuto takođe. Ako je neko loš ili dobar to je njegova osobina a ne osobina… Više »

cetinje
Gost
cetinje

Bravo Saranovicu, Bogu velikome fala da i vama Demokratama dodje do mozga ko je Abazovic i Jokovic. Pomognite da se srusi ta SKALAMERIJA,oni su zastidje za Drzavu Crnu Goru.

GorSt
Gost
GorSt

Postovani poslanice, zbog ovakvih neprijatnosti koje ste doziveli ja kao neko ko je rodjen u toj zemlji osecam sramotu. I ja sam bio u slicnoj situaciji i mogu vas razumetii. Gore glavu i u borbu za bolje odnose nasih naroda i nasih potomaka.

AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Čak i Demokrate su za Abazovića profesionalci.

Hogar
Gost
Hogar

Baš..potvrđuje se ona izreka da od lošeg uvijek ima gore.

Crnogorac2
Gost
Crnogorac2

Demokrate ce biti oslonac pomirenka sa zajedno sa crnogorskim blokom
Da se ugase URA i front
Pa da idemo naprijed

Pranje prozora
Gost
Pranje prozora

Iako sam razočaran vašom podrškom apostolskoj Krivokapićevoj vladi, ovdje vas podržavam. Zakucavanje u antidpes kampanji vas očito skupo košta.

ja pa ja
Gost
ja pa ja

nesto pametno i posteno i ti da izgovoris.za to alal vera provo zboris

Send this to a friend