Politika

Savjet mladih DPS: Ruganje starijim osobama primjer nevaspitanja omladine Demokrata

Fotografija sa komentarom članice Demokrata

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore smatra da njihove kolege iz Demokratske Crne Gore nijesu savladale osnovne lekcije lijepog ponašanja i ophođenja prema starijima. Ponašanje pojedinaca iz mladih Demokrata koji su svojim ponašanjem juče izazvali revolt crnogorske javnosti, dodaju, smatraju odrazom društvenog posrnuća.

“Elementarna je stvar u svim vaspitnim kanonima poštovanje starijih i nemoćnih, međutim čini se da kolege iz Demokratske Crne Gore nijesu savladale osnovne lekcije iz lijepog ponašanja i ophođenja koje bi trebalo da bude lična karta svakog mladog čovjeka. Kako smo navikli da, i onda kad ne predstavljamo partiju, mimo partijskih aktivnosti, generacijama naših đedova pružimo ruku, zgroženi smo podsmijehom koji je stigao sa adrese omladinke, koja je dok je, kako tvrdi, obavljala svoje vanpartijske aktivnosti, prouzrokovala neprijatnost starici koja u svojoj kući drži sliku predsjednika Crne Gore”, stav je Savjeta mladih DPS-a.

“Kao omladinski aktivista jedne političke partije, koleginica mora biti svjesna odgovornosti koju na svojim leđima nosi i nastojati da mladima Crne Gore, bez obzira na političke razlike, bude primjer u svemu. Ipak, kako se osvjedočila juče kao pojedinac nedorastao zadatku da bude progresivan član društva, želimo da vjerujemo u to da će Demokratska Crna Gora osuditi ponašanje svoje aktivistkinje i ukazati da bezobrazluku, bezobzirnosti, bahatosti i nevaspitanju nije mjesto u krugovima omladinskog djelovanja”, zaključuju iz Savjeta mladih DPS.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tajfun
Gost
Tajfun

U jednom mjestu na sjeveru CG,dvoje aktivista Demokrata dosli de ubijede jednu prosvjetnu radnicu da se prihvati da bude VD Direktor u jednoj Osnovnoj skoli,ona im odgovara:JA SAM ZAVRSILA FAKULTET I NE MOGU DOZVOLITI DA ME ZAPOSLJAVATE VI KOJI STE JEDVA ZAVRSILI SREDNJU SKOLU.

Trol
Gost
Trol

Ko je upravljao skolstvom kad smo te mlade ljude vaspitavali?

Vlado
Gost
Vlado

Vaspitava se u kući a ne u školi

Tuborg
Gost
Tuborg

Ovo se nosi iz kuce! Kapiras? Ok. Znam da ne kapiras.

Send this to a friend