Politika

Savjet mladih DPS: SNP je poznat kao progresivna partija, logično da nas oni uvedu u Evropu

Savjet mladih DPS-a ne sumnja, kako su saopštili, da će upravo SNP uvesti Crnu Goru u Evropsku uniju, kao progresivna partija među čijim se dostignućima izdvajaju osnivanje sedmog bataljona, protivljenje ulasku Crne Gore u NATO i imidž stranke koja je bila svojevrstan rasadnik političara konzervativne desnice.

“Samo bi, prije nego njihovi stručni kadrovi zatvore sva poglavlja, prvo mogli malo da se informišu o tome šta proces evropskih integracija podrazumijeva. Sigurni smo da sve učestalije kritike Evropske unije i ostatka evropski profilisane međunarodne zajednice na račun neznanja i namjera aktuelne vlasti, govore da se naša država, predvođena retrogradnim strujama poput SNP-a, ubrzano kreće”, navode u saopštenju.

U kojem pravcu, dodaju, vjerovatno ni u SNP-u nijesu još načisto.

“Sigurni smo i da riječi i djela SNP-a danas imaju naročitu težinu. Jer, to je partija koja već dugo nema kapacitet ni za samostalan nastup na izborima, od koje su pobjegli svi koji su mogli – pa je na kraju sama SNP postala njihov privjezak. Tri pasusa o njima i više su nego što svojim postojanjem, djelovanjem i značajem zaslužuju”, zaključuju u saopštenju.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Gaetuša
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gaetuša
Gost
Gaetuša

Snp-mucni pa prospi!

Send this to a friend