Politika

Šćekić i Obradović čestitali Porfiriju

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić uputio je čestitku novoizabranom patrijarhu srpskom Porfiriju, vjernicima i Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

“U ime Opštine Berane i svih naših građana pravoslavne vjeroispovijesti, kao i u svoje lično ime, Vaša svetosti, gospodine Porfirije, želim Vam da sa trona Svetog Save mudrim riječima i djelima nastavite da vodite Srpsku pravoslavnu crkvu putem mira, ljubavi, međusobnog uvažavanja i poštovanja, u službi sveopšteg dobra i blagostanja. Duboko sam uvjeren da ćete uprkos vremenima punim izazova i iskušenja, sačuvati našu vjeru, vrijednosti svetosavlja i jedinstvo Srpske pravoslavne crkve i našeg naroda. Na mnogaja ljeta“, napisao je Šćekić na Tviteru.

Predsjednik SO Berane čestitao izbor patraijatha SPC

I predsjednik Skupštine opštine Berane Novica Obradović uputio je čestitku Porfiriju, vjernicima i Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

“U ime Skupštine opštine Berane i u svoje lično ime Eparhiji Budimljansko-nikšićkoj i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve, čestitam izbor 46-tog Patrijarha srpskog g-dina Porfirija. Novoizabranom Patrijarhu želim da nastavi  časnim  putem svojih prethodnika, Svetog Save i drugih velikih srpskih patrijaraha i da vodi vjerni narod  putem ljubavi  i spasenja”, stoji u čestitki Obradovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

E narode Berana ko vas zastupa , najvisi krvolok Crnogorske Pravoslavne Crkve .

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Obradović kao Srbin ne zna da Sava Nemanjić nije bio patrijarh? Toliko o vjernicima!

Sasa
Gost
Sasa

Ubili mecku ,a ovom idu na cestitku…

...
Gost
...

To je baš od značaja te mu čestita.

Libero7
Gost
Libero7

Pozovi ga da zapjevate jednu vasu sceka

VidimDuplo
Gost
VidimDuplo

Ko su ovi ???

zoran
Gost
zoran

Vaterpolistima nijeste

Send this to a friend