Politika

Šćekić: Joković da bude jedini kandidat za lidera SNP-a

Šćekić i Joković

Predsjednik opštine Berane i član Glavnog odbora Socijalističke narodne partije Dragoslav Šćekić kazao je u izjavi za Pobjedu da podržava kandidaturu Vladimira Jokovića za predsjednika SNP-a na predstojećem Kongresu te partije koji je zakazan za 13. avgust.

Šćekić je podsjetio da je 9. jula nakon sastanka članova Glavnog odbora rekao da se u interesu jedinstva partije neće kandidovati za predsjednika partije i da bi trebalo podržati jedinstvenog kandidata koji će objediniti.

“Zbog jedinstva partije i prevazilaženja problelma koji dugo postoje u partiji, smatram da bi član Glavnog odbora iz Plužina Vladimir Joković trebalo da bude jedini kandidat za predsjednika Socijalističke narodne partije. Smatram da je riječ o kandidatu koju bi mogao da objedini SNP i vrati ga na stari put. Očekujem da će Jokoviće-va kandidatura voditi do jedinstva i da će napraviti dobar tim i poštovati volju članova sa terena i nosioce partijskih aktivosti”, rekao je Šćekić za Pobjedu.

Šćekićeva podrška kandidaturi Jokovića gotovo sigurno dovodi predsjednika karate Saveza Crne Gore na funkciju predsjednika SNP-a imajući u vidu da je Milićev tabor podijeljen oko podrške bivšoj poslanici iz Bara Snežani Jonici, čija kandidatura za Šćekića je apsolutno neprihvatljiva.

Šćekić je bio u grupi 55 članova Glavnog odbora koji su oponenti odlazećeg predsjednika SNP-a Srđana Milića. Oni su zbog kršenja Statuta prilikom zakazivanja sjednica GO i tendecioznog izbora delegata za Kongres zaprijetili i formiranjem paralelnih odbora kao i paralelnog kongresa.

Smirivanju tenzija doprinio je Šćekić koji je nakon sastanaka 9. jula predložio razgovore o prevazilaženju krize i saopštio da se neće kandidovati, ali i da bi podržao kandidata koji bi mogao da ujedini SNP.

U ranijoj izjavi za Pobjedu Joković nije ni potvrdio ni demantovao da li će da bude kandidat za Milićevog nasljednika.

On je u kratkoj izjavi samo naveo kako je važno da novi lider parije objedini SNP.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
TITOGRAD
Gost
TITOGRAD

Sa ovom facom, taman je za SNP.

FERRARA ITALIJA
Gost
FERRARA ITALIJA

Gaso ne smij se ti imaš baneta grebenarevica mora da se zna ko je jači. …….a luka je obična budaletina sin pijanice. ………..

RacerRXL
Gost
RacerRXL

Ovaj Joko se obogatio na Niksic, Podgoricu, prodaje po visestrukim cijenama, niko ga ne kontrolise, ima 20 radnji, a ne valja mu CG…

FERRARA ITALIJA
Gost
FERRARA ITALIJA

Gaga ti ideš ulicom i ubijaš životinje. ……pitao bih doktore koja je to bolest. ……….

@@@
Gost
@@@

Kaze Scekic….hahahahaaaa….ovaj je bitan Acu I Damjanovicu

Enigma
Gost
Enigma

Jokovic dolazi iz Velikog grada iz Metropole sigurno ima uticaja ….ha ha ha ćosas li se ti Beranac sa clanstvom!!!

Pedja
Gost
Pedja

SNP ima apdolutnu vlast u Pluzine i mislim 17 ili 18 mandata. Malo li je?!

FERRARA ITALIJA
Gost
FERRARA ITALIJA

Gaso što ću da ti radim. ……Gaga je ubijao sokolove. ……ptice. ………

Danica
Gost
Danica

Ovo je dokaz da Scekic zeli jedinsvo partije, svaka cast.

Free
Gost
Free

Sve osim pobjede nekih lica ciste biografije, bez afera, Snp rusi na sledećom izborima ispod cenzusa i nestace sa politike scene. Nista nemam prostiv Milica i Jonice ali sto je dosta, dosta je bilo. Ako vama to nije jasno, narod ce vam pokazati. Ali, jasno je vama to, nego se tesko covjek odrice privilegijaa..

Minimaks
Gost
Minimaks

Da vas vidim koji ce od vas trojice na crtu Jonici?

Iva
Gost
Iva

Njoj ce na crtu uvazena gdja Djurovic, ako budu pametni. U svakom smislu je u prednosti.

Minimaks
Gost
Minimaks

Iva ne budi dete.Bilo bi dosta kandidata da ih nije strah, da ce izgubiti od Jonice.

Iva
Gost
Iva

Haha, cujes od Jonice..

Minimaks
Gost
Minimaks

Zivi bili,pa vdjeli!

A rezultati?
Gost
A rezultati?

Durovic neka izadje Damjanovicu na crtu

Tamara
Gost
Tamara

Ima sanse

Snp- ovac
Gost
Snp- ovac

Snp je partija koja je potrebna Crnoj Gori..nravno, ako se promijeni i reformise. Snp mora da se mijenja i treba pruziti priliku svim onim pametnim, obrazovanim i casnim clanovima Snp-a da dođu do izrazaja i povedu partiju. Ovaj kongres ce biti presudan za opstanak partije..

Speed
Gost
Speed

Koji crni Jokovic? Koji Scekic? Jedini koji je nesto mogao ds uradi sa SNP-om je Damjanovic. Ipak, covjek je pametno odlucio da napusti propalu oartiju i da ide svojim putdm. Da je i on na celu SNP od mene ne bi gledao glasa. U nekoj novoj ‘prici” siguran sam da mu treba dati podrsku. To je dokazao za sve ove… Više »

Gaga37
Gost
Gaga37

Svaka cast Damjanovicu, ali i Jokovic i Scekic cu dobri ljudi, a i imaju rezultate iza sebe. Oni pokusavaju da spsu ,Snp, a ako ne uspiju, lako je napustiti partiju i krenuti svojim putem. Medjutim, mislim da im je prednost sto ne pripadaju grupi funkcionera kojima su građani zasiceni.

Tetrijeb
Gost
Tetrijeb

Nije lako napustiti partiju jer sta bi radili Scekic i drustvo drugo ugled u narod nemaju sto je cinjenica sami da osnuju partiju su nesposobni jer svi oni sto ih trenutno podrzavaju okrenuli bi ćurak njih veze infrastruktura jer Snp postoji 18 godina .

Kako ne
Gost
Kako ne

To ste mislili i za Becica, a on tri puta jaci od Snp-a..

@@@
Gost
@@@

Na kratko…zivi biili I vidjeli

...
Gost
...

Da spase Snp po nalogu Dps-a…ajde bjezite

Send this to a friend