Politika

Šćekić počeo drugi mandat na čelu Berana

Dragoslav Šćekić

Nosilac koalicione liste Zdravo Berane Dragoslav Šćekić izabran je danas za predsjednika beranske opštine.

Šćekić je, obraćajuči se odbornicima u lokalnom parlamentu, kazao da će u narednom periodu prioritet biti ekonomski razvoj opštine, i da su stvorene sve pretpostavke za realizacuju krupnih infrastrukturnih projekata.

U tome, kako je rekao, očekuje, kao i do sada, podršku Vlade “jer će zajedničkom saradnjom izgraditi modernije i ekonomski jače Berane”, prenosi portal RTCG.

Na prethodnoj, konstitutivnoj sjednici, za predsjednika lokalnog parlamenta izabran je Novica Obradović iz Demokratske Crne Gore.

Novu većinu u lokalnom parlamentu čini 18 odbornika koalicije Zdravo Berane i Demokrata, dok su opoziciji 17 odbornika iz koalicije koju čine Demokratska partija socijalista, Bošnjačka stranka i Socijaldemokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miško Berane
Gost
Miško Berane

Šćekiću tebe su razni sekretari spustili na šest mandata Snp-a po prvi put se dešava da partije koje gaje četnicku ideologiju imaju u obliku DF sedam mandata a nova partija demokrate četri. Znaci da je Snp Berane od kad si postao gradonacelnik sa 10 pao na 6 mandata . Interesantno je da si opet izabran za predsjednika opstine a imas… Više »

Cus
Gost
Cus

Onaj Obradovic, sadasnji predsjenik parlamenta je trazio mjesto direktora Agencije za izgradnju i razvoj Berana, ali nije Dado dao, tu su najvece pare. Cak ga je tad i izbacio iz kancelarije. A ostala direktorska mjesta ce dati Demokratama, osim mozda sto ce premjestit Sava Vucetica sa srednjom skolom da bude direktor Muzeja. Hit.

Cus
Gost
Cus

*predsjednik

Cus
Gost
Cus

A ko te ne zna skupo bi te platio, svi znamo kakav si covjek! Zrtvovao si sve svoje ljude da bi ostao u fotelji, sad jos kad Demokrate zatraze da zaposle svoje.. Svi oni strucnjaci primljeni bez konkursa ce da lete kuci. Greotice, kako brine o nama gdin Scekic.

Send this to a friend