Politika

Šćepanović: “Oslobodioci” da se dogovore ko je spržio zemlju, prije nego budu odgovarali za svoja nepočinstva

Foto: Kristina Šćepanović

Da nastavlja se saga o nesposobnosti odlazeće vlasti, koja nikako da prestane da uzurpira funkcije i dugoročno nanosi štetu na svakom planu, uz obavezno poricanje vlastite odgovornosti, govori i činjenica da je Dritan Abazović danas, u sebi svojstvenom maniru, istakao da ne postoji krivica Vlade u tome što u školama nema grijanja, poručila je članica Glavnog odbora DPS-a i sekretarka za međunarodnu saradnju Savjeta mladih te partije Kristina Šćepanović.

“Iako bi prioritet u radu svakog ozbiljnog, odgovornog i kredibilnog premijera, bilo rješavanje ovog problema po hitnom postupku, kako bi se djeci omogućili uslovi za nesmetano učenje, Abazović, kao politički šarlatan, ni razmišljajući o najboljem interesu crnogorskih đaka, prelazi na teren političkih prepucavanja ističući da je nepostojanje grijanja krivica onih koji su planirali budžet”, navela je Šćepanović.

S druge strane, navodi ona, svjetski putnik ekonomski ekspert Milojko Spajić, koji nas je,”populističkim planom” “Evropa sad” uveo u dužničko ropstvo, kako kaže, “Abazoviću uzvraća udarac ukazujući na to da su američki investitori zabrinuti zbog nekontrolisanog rasta potrošnje rebalansom”.

“U krajnjem, pozivamo tridesetoavgustovske pomiritelje da se, prije i iznad svega, međusobno izmire, a onda i dogovore ko je od njih uistinu spržio ovu zemlju tokom prethodne dvije godine, budući da će, zbog štete, koju su nanijeli Crnoj Gori i njenim građanima, kad-tad morati da odgovaraju”, navela je Šćepanović.

Po njenim riječima, ostaje da se vidi hoće li Spajić biti uz “palog brata” onda kad ga, kako kaže,”stigne ruka pravde za sva počinjena nepočinstva”.

“Ili će, čak i ovaj veliki humanista okrenuti glavu od čelnika partije čiji je ucjenjivački kapital potpuno propao, čije su loše namjere skroz ogoljene, dostojanstvo izgubljeno, a politika svedena na čuveno: ”Trla baba lan, da joj prođe dan””, zaključila je Šćepanović.

Send this to a friend