Politika

SD Bar tvrdi da je rast njihove partije nezaustavljiv

Na sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata iz Bara ocijenjeno je da je rast SD nezaustavljiv, te da ova partija svakodnevno jača i da mogu očekiati još bolje rezultate.

Predsjednik SD-a, Ivan Brajović, izrazio je zadovoljstvo radom odbora Socijaldemokrata u Baru.

“Rezultat vašeg odbora je jedan od najboljih rezultata Socijaldemokrata na lokalnim izborima prošle godine. Iza tog rezultata stoji veliki rad svih članova i aktivista SD Bara, ali stojite i svi vi lično, kao građani koji u Baru uživaju veliki ugled i povjerenje. Zbog toga sam veoma ponosan, a vama neizmjerno zahvalan”, rekao je Brajović.

On je konstatovao da je snaga Socijaldemokrata u svakoj opštini u Crnoj Gori sve veća i da je to nezaustavljiv proces.

“Kako sada stvari stoje, a na osnovu naših procjena, proces jačanja Socijaldemokrata se nastavlja i možemo očekivati još bolje rezultate. Siguran sam da će to biti slučaj i u Baru, jer partiju čine prije svega ljudi, a Socijaldemokrate zaista čine časni, pošteni, odgovorni ljudi koji vrijedno rade na sprovođenju programa kojim činimo Crnu Goru boljom”, zaključio je Brajović.

Potpredsjednik SD-a, Damir Šehović, zahvalio se svim prisutnima na dosadašnjem angažmanu u partiji.

“Vi ste svi razlog zbog kojeg je SD iz dana u dan sve jači, vi ste razlog naših izuzetnih rezultata i vi ste motiv svima nama da radimo najbolje što možemo na onim pozicijama koje pokrivamo. Bar je uvijek znao da čuva multikulturalno biće Crne Gore. Barani su dobro prepoznavali i kroz istoriju, a i danas, da jedni bez drugih ne možemo, već da smo jedni drugima potrebni. Zato je Bar uvijek bio grad socijaldemokratije i grad Socijaldemokrata”, istakao je on.

Predsjednik OO SD Bara i potpredsjednik SD-a, Mićo Orlandić, izrazio je zadovoljstvo radom odbora kojim rukovodi.

“Mi smo zaista uradili veliki posao u Baru i nastavljamo, svakodnevno, da radimo sa još većim entuzijazmom i energijom. Čini mi se, na osnovu onoga što vidim i informacija koje dobijam, da tako Socijaldemokrate funkcionišu u svakom gradu”, rekao je Orlandić.

Kako je naglasio, bez obzira na odličan rezultat u Baru, kojim su svi bili zadovoljni, svakodnevno rade da bi ga poboljšali.

“Svaki glas za našu partiju je bitan, svaki čovjek i svaki njegov stav je važan i vrijedan slušanja. Zato Socijaldemokrate Bara, kroz stalne razgovore sa našim sugrađankama i sugrađanima, bilježe sve potrebe koje oni ističu, a tiču se našeg grada, kako bismo, kao dio lokalne vlasti, učinili njihov život boljim i kvalitetnijim. Zato sam uvjeren u naš rast do ovog trenutka i zato sam uvjeren u naš rast u svim narednim trenucima i na svim izborima koji nam predstoje”, rekao je Orlandić.

11 Komentara na "SD Bar tvrdi da je rast njihove partije nezaustavljiv"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend