Politika

SD Bar tvrdi da je rast njihove partije nezaustavljiv

Na sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata iz Bara ocijenjeno je da je rast SD nezaustavljiv, te da ova partija svakodnevno jača i da mogu očekiati još bolje rezultate.

Predsjednik SD-a, Ivan Brajović, izrazio je zadovoljstvo radom odbora Socijaldemokrata u Baru.

“Rezultat vašeg odbora je jedan od najboljih rezultata Socijaldemokrata na lokalnim izborima prošle godine. Iza tog rezultata stoji veliki rad svih članova i aktivista SD Bara, ali stojite i svi vi lično, kao građani koji u Baru uživaju veliki ugled i povjerenje. Zbog toga sam veoma ponosan, a vama neizmjerno zahvalan”, rekao je Brajović.

On je konstatovao da je snaga Socijaldemokrata u svakoj opštini u Crnoj Gori sve veća i da je to nezaustavljiv proces.

“Kako sada stvari stoje, a na osnovu naših procjena, proces jačanja Socijaldemokrata se nastavlja i možemo očekivati još bolje rezultate. Siguran sam da će to biti slučaj i u Baru, jer partiju čine prije svega ljudi, a Socijaldemokrate zaista čine časni, pošteni, odgovorni ljudi koji vrijedno rade na sprovođenju programa kojim činimo Crnu Goru boljom”, zaključio je Brajović.

Potpredsjednik SD-a, Damir Šehović, zahvalio se svim prisutnima na dosadašnjem angažmanu u partiji.

“Vi ste svi razlog zbog kojeg je SD iz dana u dan sve jači, vi ste razlog naših izuzetnih rezultata i vi ste motiv svima nama da radimo najbolje što možemo na onim pozicijama koje pokrivamo. Bar je uvijek znao da čuva multikulturalno biće Crne Gore. Barani su dobro prepoznavali i kroz istoriju, a i danas, da jedni bez drugih ne možemo, već da smo jedni drugima potrebni. Zato je Bar uvijek bio grad socijaldemokratije i grad Socijaldemokrata”, istakao je on.

Predsjednik OO SD Bara i potpredsjednik SD-a, Mićo Orlandić, izrazio je zadovoljstvo radom odbora kojim rukovodi.

“Mi smo zaista uradili veliki posao u Baru i nastavljamo, svakodnevno, da radimo sa još većim entuzijazmom i energijom. Čini mi se, na osnovu onoga što vidim i informacija koje dobijam, da tako Socijaldemokrate funkcionišu u svakom gradu”, rekao je Orlandić.

Kako je naglasio, bez obzira na odličan rezultat u Baru, kojim su svi bili zadovoljni, svakodnevno rade da bi ga poboljšali.

“Svaki glas za našu partiju je bitan, svaki čovjek i svaki njegov stav je važan i vrijedan slušanja. Zato Socijaldemokrate Bara, kroz stalne razgovore sa našim sugrađankama i sugrađanima, bilježe sve potrebe koje oni ističu, a tiču se našeg grada, kako bismo, kao dio lokalne vlasti, učinili njihov život boljim i kvalitetnijim. Zato sam uvjeren u naš rast do ovog trenutka i zato sam uvjeren u naš rast u svim narednim trenucima i na svim izborima koji nam predstoje”, rekao je Orlandić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Student
Gost
Student

Do sada sam glasao drugu partiju ali ozbiljno razmišljam da pređem u partiju SD zato što mi najviše liče na partiju Evropskih vrijednosti i demokratije i zato što su u njoj Crna Gora u malom, svih nacija i svih vjeroispovjesti prava građanska partija.

Građanin
Gost
Građanin

Ova partija ima najbolji program, a još i istaknute i poštene ljude u vrhu partije koji ih vode, pa zato i rastu iz dana u dan.

Neko iz mase
Gost
Neko iz mase

Jasno mi je da oni napišu ovako, da su obijesni od dokazivanja – ali da mediji prenose da je nezaustavljivo nešto što raste za po 5 glasova i čemu je rast prilično limitiran? Dako ne porastu više od biračkog tijela u Bar! Ne sprdajte se, časti vam.

Nije fer
Gost
Nije fer

Lako im je biti nezaustavljivi kad je Rankov osipajuci SDP izvor novih clanova, koji malo sporije kapiraju Ranjovu politiku

treći oddvojice
Gost
treći oddvojice

Ima li i u Baru više nevažećih listića nego glasova SD?

razocarani
Gost
razocarani

A jeste,COCE na ,,polularnosti ,,Mica Orlandica sa familijom,i jos PAR POZNATIH Barskih ,,LJUDINA,, ( Znaju oni na koje se misli !!)

Volujica
Gost
Volujica

Barski AeroVodacom

Mina
Gost
Mina

Porasli ste u minusu,velikom.Samo se vi tjesite.

Vojv. Brajovic
Gost
Vojv. Brajovic

Kombi partija

Bak
Gost
Bak

Ja i citava moja familija smo na proslim lokalnim izborima glasali SD…Ali vas nikad vise necu glasati.Obecali ste zaposljavanje a sta imamo…Nikog zivog nijeste zaposlili.Jer je uvedena zabrana zaposljavanja a slogan vam je bio ‘Za nova radna mjesta’

envy
Gost
envy

Paraziti…Nikakvih inovacija nemaju, nikakvih ideja…samo pricanje o porastu broja glasova, glasaca itd.
Nidje karaktera.

Send this to a friend