Politika

SD Budva: Radović da se učlani u udruženje anonimnih predsjednika Skupštine

Opština Budva

Budvanske Socijaldemokrate predlažu Krstu Radoviću da se učlani u udruženje anonimnih predsjednik Skupštine, te da liječi zavisnost od bivših funkcija.

Kako ističu iz ove partije, možda će tada prestati da svakodnevno piše kilometarska otvorena pisma i saopštenja, u kojima navodi gomilu zakona.

“Zar stvarno mislite da će neko povjerovati da vi znate zakon, bolje i od Upravne inspekcije i nadležnog ministarstva, a nijeste znali ono što svaki odbornik zna – da ne smijete kao odbornik da primate platu u nekom upravnom odboru! Nemojte misliti da ova vaša svakodnevna demagogija može proći, jer time vrijeđate sve građane, koji imaju zdrav razum i ne pate od amnezije”; poručuju iz SD-a Budva.

Kako ističu,  Krsto Radović je za svog rukovođenja budvanskom Skupštinom postao poznat po sjednicama koje traju po sedam mjeseci, kao i po onima koje nemaju kvorum i na njima se ne može odlučivati.

“Posebno se istakao organizacijom šatorske sjednice, koja prezentuje svu „raskoš“ političke metodologije koalicije DF, Demokrate, URA i SDP. Ovih dana Radović je na vrhuncu medijske popularnosti, dok kao bivši predsjednik Skupštine svakodnevno revnosno proziva imena odbornika nove budvanske parlamentarne većine i poziva građane na prezir istih. Gospodine Radoviću, to što ste počeli da proganjate predstavnike drugih političkih partija, samo zato što su glasali za vašu smjenu je politički i demokratski nonsens. A zovete se Demokrate! Vama bi trebalo zakonom zabraniti da u nazivu partije imate i slovo D, a kamoli riječ demokratija”, tvrde u budvanskom SD-u.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pedja*
Gost
Pedja*

Jul i avgust ce nam proc u zajebanciji na racun Radovica i Carevica .

Zabavno je
Gost
Zabavno je

Kako ih krpe, ali zasluženo.

Karakondzula
Gost
Karakondzula

Demokrate i DF su se dovoljno pokazali.
Ispratice ih Budvani nakon avgustovskih izbora.

incognito8
Gost
incognito8

Smijenjena vlast je pokazala da je nesposobna da vodi Budvu

Joksim
Gost
Joksim

Sad ide objava demokrata da će da tuže sd za povredu časti jjajjajajajaja

Igor
Gost
Igor

Hahahaha hahahahahahhaa kakva fora

Maksim
Gost
Maksim

E demokraté trebaju na kolektivno odvikavanje

Mima
Gost
Mima

Hahahahahaha odlična dijagnoza

Send this to a friend