Politika

SD: Da li će i Tivat postati jedan od teokratskih centara Crne Gore

Tivat se trenutno nalazi u nezavidnoj poziciji. Da li će, od evropskog i svjetskog grada, najpoznatijeg brenda Crne Gore, Tivat, poput naših susjeda iz Budve, postati jedan od teokratskih centara Crne Gore? Stoga mi nudimo pruženu ruku svim političkim subjektima sa kojima dijelimo osnovne vrijednosti građanskog, evropskog, multinacionalnog, multivjerskog Tivta, nadajući se da prednost, u odnosu na ideologiju i osnovne vrijednosti za koje se svi zalažemo, neće dobiti uskopartijski interesi, a na štetu grada. Jer nam svima Tivat mora biti na prvom mjestu, saopštile su danas Socijaldemokrate Tivta.

Iz te partije su zahvalili svim građankama i građanima koji su podržali njihovu listu na lokalnim izborima u Tivtu, kao i svim Tivćankama i Tivćanima koji su glasali Socijaldemokrate na državnom nivou, ali, svakako, i svim ostalim građanima koji su doprinijeli da izborni dan prođe u redu i miru.

“Imajući u vidu činjenicu da, zajedno sa našim dosadašnjim koalicionim partnerima, nijesmo osvojili potrebnu većinu za formiranje nove lokalne vlasti, ne možemo biti zadovoljni našim rezultatom u Tivtu. Ono čime možemo biti zadovoljni jesu naši rezultati u prethodnih četiri i po godine i činjenica da smo, iako smo bili dio vlasti, bili onaj dio vlasti koji je znao da podigne glas kada smo smatrali da se nešto ne radi dobro”, navele su Socijaldemokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hurem
Gost
Hurem

No sto no hoce,Budva broj dva

Milutin
Gost
Milutin

Zar Tivat nije Hrvatski?

crnomace
Gost
crnomace

e blago nama kakve dileje da nam vode grad.ovi možda jesu krali ali su bili gospoda za ove

Tivat cro
Gost
Tivat cro

Tko su ovi?

Dexon
Gost
Dexon

Tako se bŕani samostalnost Crne Gore, a ne kao sdp, koji su dali podršku prikrivenim četnicima, radi ličnih interesa i privilegija.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Možete se molit bogu danima,litijat,odit pod ostrog,pit svetu vodicu,vodit časni post,odit bos,isto će te umrijet ko svi i pojes će vas crvi,jedino ako se ne kremirate.I nema nikakvoga zagrobnog života,samo ništavilo vječno.A popovi neka vas maste da dajete više para.

Libero7
Gost
Libero7

Sdp ce da podrzi da dodju popovi i u tivat na vlasti jer je backovic sastavio ovu skupinu .

CT1918
Gost
CT1918

malo ga treba okaditi kao berane i budvu . turisti vole to.

goran ko
Gost
goran ko

Vi ste kad vam uzmu aerodrom partija kao što je danas i Pozitivna, tako da sa razlogom ovo saopštenje nema ko da poptiše.

AJDEEEE
Gost
AJDEEEE

Mogli bi da kazu javnosti, da se jedan dio njihovih kadrova (bivsih rukovodilaca) vec ponudio Dritanu, u strahu od krivicnog gonjenja.

Eagles
Gost
Eagles

gospodo SD, prepametno ispadoste tamo na izbore pod sloganom “ODBRANIMO TIVAT”.
e sad cete ga branit iz šume

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Tivat pravoslavni grad! CCCC

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Dabogda vam se praoslavlje ogadilo,ko što i oće!

Snjeg
Gost
Snjeg

Da im nije bilo dps-a bili bi i dalje selendra.

nepristrasan
Gost
nepristrasan

istina

Send this to a friend