Politika

SD: Degutantno je da ratni profiter poziva Brčvaka bez dokaza

Socijaldemokrate

Iz Socijaldemokrata je danas saopšteno da je crnogorska javnost ostala sinoć zatečena intervjuom jednog od ministara Vlade Radovana Karadžića i ratnog profitera, Miodraga Dake Davidovića, koji je saopštio da je humanista Hajriz Brčvak nudio lideru Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću 21 milion eura.

<<<Davidović tvrdi da je Brčvak pokušao da potkupi Abazovića sa 21 milion eura<<<

“Nije građane Crne Gore začudilo prepucavanje između Davidovića i mandatara Krivokapića da li su apostoli članovi partije ili ne. Na neozbiljnost i neodgovornost mandatara i nove parlamentarne većine već smo se navikli, a Vladu još nijesu ni formirali. Iako je, mora se priznati, do sad neviđeno u evropskoj i svjetskoj praksi da neko drugi pobijedi na izborima za vas, vi formirate Vladu bez ljudi iz tih političkih subjekata i onda, onako slučajno, većina ministara (“eksperata”) iz te nove Vlade završi u vašoj novoformiranoj partiji. To se, poštovani građani, jednom riječju zove PREVARA”, poručuju iz SD-a.

<<<Brčvak za CdM o tvrdnjama Davidovića: Mene politika ne zanima, već da nastavim da pomažem ljudima u Crnoj Gori<<<

Javnost je, ipak, kako tvrde, ostala šokirana nečim drugim – načinom na koji se jedan ratni profiter i ministar u Vladi Radovana Karadžića odnio prema Hajrizu Brčvaku, čovjeku kojem Crna Gora nikad neće moći da se oduži za sva dobročinstva koja je učinio.

“Pitamo se i voljeli bismo da saznamo koliko je i na koji način Davidović pomogao svoju domovinu i svoj rodni grad iz svog pozamašnog kapitala. Koliko do sad znamo, gdje god je došao, odatle je novac izvukao i više ga nije bilo. I to je glavna razlika između njega i Brčvaka – Hajriz Brčvak je svoj kapital zaradio u inostranstvu, krvavim radom, i ne žali da ga podijeli sa onima kojima je on potreban, a Davidović je novac zaradio na ovaj ili onaj način, zna o tome crnogorska javnost ponešto, a i dalje gleda da sve što može prigrabi za sebe. Zato ne ide da jedan ratni profiter čita bukvice istinskom humanisti i dobrotvoru”, navode u SD-u.

SD se pita i kako na ove riječi reaguje prva “dritanka” Crne Gore.

“Od Abazovića, svakako, očekujemo da ove Davidovićeve navode negira ili potvrdi. Naravno, uz iznošenje konkretnih dokaza ukoliko izjavi da su Davidovićeve tvrdnje tačne”, zaključuju u SD-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mario
Gost
Mario

Treba sada insistirati na dokazu i pokazati da ovaj laze.

Stina
Gost
Stina

Samo vi nemojte da držite lekcije o partiotizmu, odbranice Hajriza zahvalni građani Crne Gore. Samo se vi “patriote interesni” nemojte miješat

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

Dritan silni se odmah oglasio kad su ga žene spopale što se sad ne oglasi istinom dali mu je i ko nudio silne milione

Send this to a friend