Politika

SD dva i po puta porastao u Zeti

Golubovci

Socijaldemokrate Zete su na lokalnim izborima održanim 27. maja ostvarile odličan rezultat, odnosno dva i po puta više glasova u odnosu na parlamentarne izbore 2016. godine, saopštio je Saša Popović, nosilac liste Socijaldemokrate-Ivan Brajović-Dosljedno za Zetu.

Prema njegovim riječima ovim rezultatom Socijaldemokrate su ostvarile parlamentarni status u Zeti i još jednom
dokazale da istinska socijaldemokratija živi u svakom dijelu Crne Gore, imajući u vidu činjenicu da Socijaldemokrate imaju predstavnike u svim lokalnim parlamentima u našoj državi.

“Socijaldemokrate se još jednom zahvaljuju svim Zećankama i Zećanima koji su nam ukazali povjerenje, kao i našim aktivistima, članovima i simpatizerima koji su umnogome doprinijeli da ostvarimo ovakav rezultat, koji će se iz izbora u izbora poboljšavati, s obzirom na nezaustavljiv rast povjerenja u politiku Socijaldemokrata širom Crne Gore”, zaključio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zabjelo
Gost
Zabjelo

Niste ni svjesni koga ste glasali..pi

DpS
Gost
DpS

Lako je porast sa nista na duplo nista.

mina
Gost
mina

Blago vama sto ste porasli,i sada ste jos veci stelit DPS-a.Da nijeste u vlasti,bili biste statisticka greska.

Ćaći
Gost
Ćaći

Zahvali se ovome Orlandiću s aerodroma i Djoku Suhihu koji su zvali DPS familije iz Zete da im nude posao na aerodrom a da oni za uzvrat predju u SD! Vi ste budale i poltroni, uzeli ste glasove DPS-u a opoziciju niste ni tretirali! To se “gospodo” strukovni polupismeni inženjeri zove presipanje iz šupljeg u prazno uz razliku što ćete… Više »

Baranin
Gost
Baranin

U tudjim rukama raste samo jedna stvar,a ta stvar je sd partija…

Nihad
Gost
Nihad

Pih,ali istinski….

equilibrium
Gost
equilibrium

Aaaa što ste narasli,zbog programa sigurno ka’ i u ostalim gradovima,u DPSu gužva pa puno lakše nakačiti se na budžet preko parazit partije.

Zele
Gost
Zele

Može u prvi razred. Blago u dom.

Send this to a friend