Politika

SD Herceg Novi: Brojke porazne, istina najviše boli

Herceg Novi

Kažu da istina najviše zaboli, pa je tako i autore saopštenja Novske liste zaboljela istina o poraznim brojkama kada je rad lokalne samouprave u Herceg Novom u pitanju, saopšteno je iz SD Herceg Novi.

“Očigledno je da imamo sasvim različitu percepciju učinjenog. Za Novsku listu se učinjeno mjeri time što su uradili dva trotoara i zaposlili 200 ljudi u opštinskim službama”, navode u saopštenju.

Prema njihovim riječima, okupili su, istini za volju i odbjegle funkcionere nekih političkih subjekata koji ne izlaze na izbore u Herceg Novom.

“Valjda po principu – udomi, ne kupuj. To im je mjerilo uspjeha. Za to vrijeme, naši predstavnici u državnoj vlasti, do kraja mandata prethodne Vlade, radili su i ostvarivali konkretne rezultate u resorima koje smo pokrivali”, kazali su iz SD Herceg Novi.

Napominju, da kako to izgleda danas kada ove resore vode koalicioni partneri lokalne trotoar liste, dobro vide i građani Herceg Novog i građani Crne Gore.

“O tome šta je urađeno u Herceg Novom ne treba puno pričati, dovoljno je proći gradom. A mi ih još jednom pozivamo da prelistaju svoje programe iz 2017. godine i građanima javno kažu šta su iz tih programa realizovali”, zaključuju iz SD Herceg Novi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Barka
Gost
Barka

Dovoljno je reci da je dug opstine, sa 3,5 miliona iz 2017 porasrao za 13,5 miliona, na danasnju dan….

Send this to a friend