Politika

SD Konjeviću: Crnu Goru hoćete da mijenjate sa onima koji su krenuli da pale Skupštinu

Socijaldemokrate tvrde da današnja izjava potredsjednika SDP-a Raška Konjevića, koji je kazao da ne postoji šansa, a ni potreba, za ujedinjene opozicije predstavlja najbolje moguće priznanje o promašenosti politike koju ova partija vodi od 2016. godine.

<<<Ne postoji šansa, a ni potreba, za ujedinjene opozicije<<<

Kako kažu, upravo te koji pale Skupštinu njegov počasni predsjednik naziva uglednim parlamentarcima, sa kojima je htio, a hoće i dalje nego mu ne može biti, da mijenja Crnu Goru na bolje.

“I javnost se, isto kao i Konjević, pita šta partija navodne građanske i evropske integracije, kako sebi u SDP-u i dalje laskaju, radi u čvrstom koalicionom zagrljaju sa Demokratskim frontom u nekoliko crnogorskih gradova. Ne možemo a da se ne zapitamo da li i šačici njihovih malobrojnih funkcionera na lokalnom nivou u Herceg Novom i Budvi smeta ono što navodno ispade da naprasno zasmeta Konjeviću, a to su pozivi „uglednog parlamentarca“ Andrije Mandića upućeni svojim ratnim drugovima da iskopaju oružje?”, pitaju se u SD-u.

“Jeste li konačno gospodo iz SDP-a postali svjesni da ste vodili naopaku politiku u poslednjih nekoliko godina? Je li vam postalo jasno zašto vam građani Crne Gore nijesu dozvolili da Crnu Goru izdate crnogorskim glasovima, i zašto su vas ostavili ispod cenzusa u većini opština na kojima ste samostalno nastupali, pa čak i u Podgorici, gdje ste bili u trojnoj koaliciji sa DEMOS-om i „nezavisnim građanima“, sa sve Konjevićem koji je bio na čelu odbora njegove vanparlamentarne partije?
Mudriji su kazali da „kad uđeš u pogrešan voz, svaka sljedeća stanica je pogrešna.“ Vi ste, gospodo iz SDP-a, u taj voz ušli 2016. godine, zbog čega ste svakim danom sve dalje od državotvorne politike na koju se često pozivate. Zato vas pozivamo da izađete iz tog pogrešnog antidržavnog voza, i vi i ostale tzv. „građanske opozicione snage“ koje pominjete”, navode iz ove partije.

Poručili su SDP-u da raskinu koaliciju “sa onima čija politika vas asocira na fašizam, pa tek onda držite politčke pridike. Sve suprotno se zove cinizam i lov u mutnom, a to su naši građani, kad ste vi u pitanju odavno prozreli, zbog čega vam je izborni cenzus sve dalji”.

“I bez vas će građanska, antifašistička i multietnička Crna Gora, kojoj mi u Socijaldemokratama Crne Gore s ponosom pripadamo, nastaviti da se stabilno kreće evropskim putem, i naći će način da prevaziđe sve prepreke koje joj na tom putu postavljaju one retrogradne snage sa kojima ste upravo vi iz SDP-a u koaliciji”, zaključuju u SD-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SamoJA
Gost
SamoJA

DRAGINJA Crnu Goru treba da branimo da je ne damo vi ste u mogucnosti da kazete,ja ne mogu vristim ali se ne cujem….

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Oni montipajtonovci iz DFa su politička prošlost.Putujte igumani ođe nema više šta da tražite!!!

Vidoje
Gost
Vidoje

Mnogo je manja šteta u skupštini, nego ona koju plaćamo zbog greški na autoputu! Ovo bi trebao neko relevantniji da kaže, a ne grupa dugogodišnjih uhljeba.

LSCG
Gost
LSCG

Litija u Sali . Tu svi clanovi i glasaci ove partije

Stefo12
Gost
Stefo12

Odlicno receno,nista nemam da kazem na sve ovo

Žerar Depardije
Gost
Žerar Depardije

Brajoviću, sve ti oprošteno!

Panda
Gost
Panda

Ovi iz SDP-a vode politiku, ali bezuspjesno.

Oaza
Gost
Oaza

Izgleda da nisu svesni da SDP vodi naopaku politiku.

Petar
Gost
Petar

Kad se ljudi sretnu…

JunaK
Gost
JunaK

Nama treba neka odgovornija opozicija, koja ce gledati interes gradjana, a nw da samo sjede kuci i primaju platu

Nikolas
Gost
Nikolas

Konjevic se bavi vjecito neistinama.

Djoma
Gost
Djoma

SDP ce na sljedecim izborima imati 7-8% glasova, a vama ce DPS opet morati da priskoci pa da pokusate da prebacite cenzus. Boli vas rezultat Draginje Vuksanovic na predsjednickim izborima pa ste shvatili da ce SDP biti sve jaci. Vi ste partija koja je izgubila izbore u Niksicu od nevazecih listica, tako da vam nije pametno da pominjete bilo kakve… Više »

Strijelac
Gost
Strijelac

Neka SDP, pod hitno izađe iz koalicije sa njima u lokalnim parlamentima, pa se može pokušati postići neki dogovor.
Rankovi kontakti sa evropskim političara, koje je ostvario zahvaljujući Đukanoviču, sad mu služe da ga blati gdje gođ stigne.Tako biva kad sebe precijeniš, a potvrdiš onu narodnu: Hrani gre’otu za svoju sramotu!

SamoJA
Gost
SamoJA

Ja sam kroz jedan komentar upitao gospodju Draginju da prokomenratise situaciju i napade na CG,ne vjerujem da komentare ispod svoga teksta nije procitala pa sad neka izvoli neka kaze

Draginja
Gost
Draginja

Sve si u pravu, priznajem da nisam imala hrabrosti da to sebi priznam, ali od tvog sudbonosnog komentara nešto se u meni prelomilo, više nisam, niti ću ikad biti, ona ista…

DURRUTI
Gost
DURRUTI

Zar u partiji predsjednika parlamenta niko nije bio dovoljno mudar da se ovakvo saopštenje u ovom trenutku nije smjelo napisati (ni zakopane sjekire demokrata i fronta ih nisu opomenule). Ako Brajovićeva partija nema nikoga ko bi ovih dana svojim javnim nastupima imao težinu i znanje da svojim nastupima brani Zakon i Crnu Goru, kako to neki drugi iskreno rade, ovakvim… Više »

Morpheus
Gost
Morpheus

Rekoste li da cete izadji iz vlasti ako prodaju aerodrome?? I??

Darlington
Gost
Darlington

Sto bi oni rekli “dosljedno”

Cheese
Gost
Cheese

SD je jedna marginalna partija koja ce se vjerovatno raspanut cim se vlada promijeni. Kad DPS ode u politicku istoriju sto je vrlo moguce, s obzirom na magnitudu protesta, otici ce zajedno sa njima na smetiliste istorije i ove satelitske partije.

lutkar. pozoriš
Gost
lutkar. pozoriš

Neće se raspanuti, prelaze na drugu stranu bez problema. Samo korito promijene.

Cheese
Gost
Cheese

Za takve smo vazda zborili “Ni vino ni voda”…

Velimir
Gost
Velimir

Potpuno sizofrena politika SDP a!
Ovako je Medo na pocetku pricao,vidite ga dje je sad!

marius
Gost
marius

Gospodo iz SD, ostavite se prepucavanja sa partijama koje su procrnogorski orijentisane. Sad je trenutak da svi stanete u jedan red, i da date sve od sebe,da Crna Gora se konacno izvuce iz kandzi srpskog nacionalizma,koji seta njenim ulicama.

Rade
Gost
Rade

Evo SD da dokaže gazdama da su još uvijek tu i da su spremni da i dalje služe….Sramno.

NBA
Gost
NBA

SVAKO DJELO DODJE NA’VIDJELO! TAKO MRCNI SDP,NA CELU SA KONJEVICEM,JOS NEZNA NA KOJU STRANU ,VALJDA KO VISE DA?

Petar
Gost
Petar

Pozlatila vam se svaka! Konjevic i Krivokapic misle da smo zaboravili kakvu su oni izdaju spremali. Ali im ne prodje. I sad su se nasli da nama drze pridike. “Putuj igumane i ne misli na manastir”

srele
Gost
srele

Hahaha, prepao se Brajovic da ga DPS ne zamijeni…

Send this to a friend