Politika Na sjednici razmotren plan aktivnosti

SD: Konstantan rad podrške nas dodatno obavezuje

Konstantan trend rasta podrške koji Socijaldemokrate bilježe od osnivanja do danas predstavlja rezultat rada naših funkcionera na državnom i lokalnom nivou, saopšteno je iz ove partije.

Na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva je, kako su saopštili, razmotren plan aktivnosti za period do kraja tekuće godine.

“Konstatovan je konstantan porast rejtinga partije, koji se u kontinuitetu potvrđuje u svim istraživanjima, uključujući i posljednje, CEDEM-ovo, prema kojem Socijaldemokrate bilježe rast sa četiri odsto na 5,3 odsto. Kao i do sad, taj porast biće nam samo dodatan podstrek da u narednom periodu radimo još više, kako bismo opravdali podršku koju nam građani daju. Na to nas obavezuje i njihovo najveće povjerenje u segmente sistema kojima rukovode naši predstavnici”, navode iz SD-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
TALOG
Gost
TALOG

Ko za vas glasa,gori je od vas.

Hazbo
Gost
Hazbo

Prazna prica, vidjecete koliko vrijedite, ni uhljebi vas nece podrzati.

Suzana
Gost
Suzana

Samo tako nastavite i podrška će još da raste

Građanin
Gost
Građanin

Građani vide izuzetne rezultate u resorima koje pokriva SD zato raste podrška.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kako su ukalkulisali rezultate izbora u Nikšiću? Tada su bili učesnici na izborima DPS i SD, DPS je osvojio prvo mjesto, drugo mjesto su osvojili nevažeći listići a SD je ispala iz konkurencije! Ali im je DPS dao mandate nevažećih listića, a SD računao porast članova za tih nekoliko hiljada nevažećih listića.

Send this to a friend