Politika

SD Kotor: Novi izbori jedino rješenje za prevazilaženje krize u gradu

Stari grad Kotor

Novi izbori jedino su rješenje za prevazilaženje krize u Kotoru, istaknuto je na sinoćnjem sastanku Socijaldemokrata u tom gradu.

“Konstatovano je nezadovoljstvo dosadašnjim načinom vršenja lokalne vlasti u tom gradu. Lokalna samouprava okarakterisana je kao nedorasla tom ozbiljnom zadatku, te da najbolju sliku o njoj građanima nameću upravo njeni konstituenti, govoreći jedni o drugima. Zaključeno je da su novi izbori jedino rješenje za prevazilaženje političke krize u Kotoru, kao i da Socijaldemokrate te izbore dočekuju spremno, sigurni u još jedan izborni uspjeh, jer broj podržavalaca naše politike u Kotoru stalno raste”, saopšteno je iz ove partije.

Istaknuto je zadovoljstvo svim dosadašnjim rezultatima SD-a, sa posebnim naglaskom na činjenicu da su Socijaldemokrate jedini politički subjekt u Crnoj Gori koji osim toga što u svim opštinama ima odbornike, bilježi konstantan i nezaustavljiv trend rasta.

“Taj trend je nedavno potvrđen i na prvim lokalnim izborima u samostalnoj opštini Tuzi. Sve ovo, kako je zaključeno na sastanku, jasno govori da građani u Socijaldemokratama vide partiju koja baštini istinske vrijednosti socijaldemokratije i partiju sa ubjedljivo najboljim izbornim programom čija realizacija garantuje razvoj i napredak, kako Crne Gore, tako i svake njene opštine”, navodi se u saopštenju.

 

Send this to a friend