Politika

SD: Ne pominjite nas, u pregovorima o Vladi ne učestvujemo

Foto: Socijaldemokrate
Foto: Socijaldemokrate

Socijaldemokrate Crne Gore pozivaju političke aktere koji duže vrijeme bezuspješno pokušavaju da formiraju vladu, da svoje unutrašnje probleme ne rješavaju preko leđa SD-a koji, kako su istakli, zvanično u pregovorima nikad nije ni učestvovao.

“Neprimjereno je i politički nezrelo da nas bilo ko pominje u kontekstu navedenih pregovora, iako nam je u potpunosti jasna potreba pojedinih političkih partija da, kao i uvijek, nađu nekog fiktivnog neprijatelja kojeg će napadati kako bi odbranili sebe od odgovornosti za rušenje prethodno dogovorene većine”, navodi SD.

Kako su dodali, činjenica da oni koji pregovaraju ne mogu ili ne žele da se dogovore im ne daje za pravo da svoje probleme “rješavaju” tako što će pominjati u bilo kojem kontekstu SD.

“Svi oni jako dobro znaju da formiranje 44. Vlade i konstituisanje nove parlamentarne većine nikad i nije bila tema razgovora sa nama”, ističe SD.

Prema njihovim riječima, da li će neko na javnom ili tajnom glasanju dobiti glas poslanika SD-a zavisi isključivo od odluka njihovih partijskih organa, koje se baziraju i na analizi ponašanja onih koji se potajno nadaju da će taj glas možda dobiti.

“Građana radi, o moralisanju na političkoj sceni bi mogli “do sjutra”, posebno sa onima koji drže na vlast Marka Kovačevića, Daria Vranješa i slične, te kojima su mjera evropskog i evroatlanstkog puta oni koji se hvale zapaljenim NATO zastavama. Naš stav je u potpunosti jasan i nepromijenjen od 11. juna – Socijaldemokrate mogu biti sagovornik samo onima koji žele istinski evropsku i evroatlantsku Vladu, koji nemaju nedoumica oko vrijednosnog okvira u kojem treba da se kreće Crna Gora, a to je njen građanski, sekularni i antifašistički karakter, koji političkim i moralnim uzorima ne smatraju osuđene ratne zločince, ne relativizuju genocid u Srebrenici, ne opravdavaju brutalnu i ničim izazvanu agresiju Rusije nad Ukrajinom, te kojima mjera antifašizma nije Pavle Đurišić”, poručuje SD.

20

avatar
1000
10
10
0
 
16
ŽanadelbojMiroRajkoMirjana A.R.
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
delboj
Gost
delboj

I Demokrate su ocigledno dobile instrukcije iz SPC-a

Miro
Gost
Miro

Ne učestvujete niti ce te. To se neko sprda sa vama. A đe vi? Haha. Privezak partija. Ni iz kuce ve ne vole.

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Bravo.

BBBB
Gost
BBBB

Upravu ste sa ovakvima uopšte ne treba ni razmišljati da se priča bilo šta

Zlatko Raicevic
Gost
Zlatko Raicevic

Izadjite samostalno na izbore

Rajko
Gost
Rajko

Omunjili bi. Sdp je bio institucija za njih.

Mico
Gost
Mico

Bravo kratko i jasno

Don Montenegrin
Gost
Don Montenegrin

Izgubili su potpuno kompas! Ne znaju dje udaraju vise. Zato i nalaze uvijek krivca u nekom drugom. Nagrdise sve za ove 3 godine. Dovedose drzavu na ivicu kolapsa.

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Izađite samostalno na izbore i niko vas više neće pominjati,jer vas posle takvih izbora neće ni biti.

Feniks CG
Gost
Feniks CG

Slazem se. Neka tako izadju i svi ostali. I clanice DF i nove koalicije Ure i Demokrata. Bukvalno niko ne bi prosao cenzus. U parlamentu bi bili damo: DPS, Mandic i manjine. To se zove proporcionalni sistem. Pobednik nosi sve. Znaju to ovi apostoli dobro ali eto vole da laju na prazno

KIKI
Gost
KIKI

Hahhahahahhaah nek izadju svi, pa da vidimo ko ce ostati???????????

Rajko
Gost
Rajko

A i ovako ih ne pominju osim da nece sa njima

Proleter
Gost
Proleter

Ne smetaju njima ni SD ni DPS. Dmeta im suverenitet CG. Sve ostalo je zamazivanje očiju.

Mladen
Gost
Mladen

A ko vas pominje??

Hurem
Gost
Hurem

Mladeneeeeeeee!Ljaljo ih pominje demokrata😂

Mladen
Gost
Mladen

Onda je Ljaljo je pokazao “kicmu”. Ima u njemu necega ljudskog. Nece valjda sa SD parazitima u vladu. Mada njih niko ni nije zvao u Vladu, ali dobro …

marius
Gost
marius

HAHAHA ! Ljaljo je pokaza kičmu ,tako što se u kolo ufatio, sa onima,što su za njega svašta zborili, preko čega niko, ko do svoga drži ponosa, ne bi moga preć.

Zola
Gost
Zola

Hahhahahahahahahhaha nece ni tvoji hahahhaahahahhahahhahahaah
Posto nemate stav o bilo cemu…

Žana
Gost
Žana

Hahahaha ljaljo i kičma hahahahah

KIKI
Gost
KIKI

Naroooooooooooodan voljaaaaaaaaaaa

Send this to a friend