Politika

SD odgovorio DF-u: Ajnštajn je bio u pravu kada je rekao da je ljudska glupost beskonačna

Plav

Da je Ajnštajn bio u pravu kada je rekao da je ljudska glupost beskonačna najbolja je potvrda jučerašnje saopštenje plavskog Demokratskog fronta, saopštile su Socijaldemokrate nakon izjave DF-a da će SD trajati u ovom  gradu koliko i “mačkovo veselje”.

“Razumijemo nervozu ljudi koje u Plavu nije glasala ni njihova uža porodica. Vjerovatno i jako sunce i ljetnja žega negativno utiču na njihovo rasuđivanje pa umjesto da sagledaju uzroke svog katastrofalnog poraza, ne samo u Plavu već širom Crne Gore, oni upiru prstom u druge. Nastavite tako jer svaka vlast na svijetu bi poželjela tako sposobnu opoziciju kao što je naša”, navode iz SD-a.

Poslanika Zogovića, koji je očigledni autor pomenutog saopštenja, ostavljaju kako navode, da nastavi borbu sa sopstvenom političkom nebitnošću, “jer mi za razliku od njega imamo obavezu da opravdamo povjerenje koje su nam građani ukazali na izborima”.

“Građani Plava su upravo u SD prepoznali novu snagu i nadu za oživljavanje svog grada. Plav je opština u kojoj smo tri puta uvećali broj birača u odnosu na parlamentarne izbore i prva Opština koja ima predsjednika iz naših redova”, poručuju iz ove partije.

Zato još jednom mole Zogovića da im oprosti što neće više gubiti vrijeme i energiju na one subjekte čija ideologija polako ali sigurno odlazi u prošlost, nego će, kako dodaju, svu energiju i znanje uložiti u razvoj opštine.

“To je najmanje što dugujemo Plavljankama i Plavljanima koji su nam dali ogromnu podršku, ali i svim onim dobronamjernim sugađanima, koji iako nisu podržali našu politiku isto tako žele dobro svom gradu”, poručuje SD na kraju.

Tagovi

13 Komentara na "SD odgovorio DF-u: Ajnštajn je bio u pravu kada je rekao da je ljudska glupost beskonačna"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend