Politika

SD: Održivi razvoj Žabljaka prioritet

Crno jezero, Žabljak

Opštinski odbor Socijaldemokrata Žabljaka poručio je da je održivi razvoj te opštine prioritet partije Ivana Brajovića.

Govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji, predsjednik SD-a Ivan Brajović izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim radom i dostignućima Socijaldemokrata. On je naglasio da je partija duplirala podršku birača u odnosu na 2016. godinu, te da su Socijaldemokrate jedini politički subjekt u Crnoj Gori koji bilježi konstatan trend rasta podrške i ima parlamentarni status u svakoj lokalnoj samoupravi.

Ključni zadatak svih članova partije, smatra Brajović, jeste da dobijeno povjerenje opravdaju i da svojim radom i zalaganjem doprinesu nastavku trenda rasta Socijaldemokrata.

“Sa ljudima koji čine našu partiju, siguran sam, ova moja očekivanja nijesu upitna”, zaključio je Brajović.

Predsjednik OO SD Žabljaka, Spasoje Ostojić, konstatovao je da je ubjedljiva pobjeda na prošlogodišnjim lokalnim izborima, na kojima su Socijaldemokrate Žabljaka ispred partijskog stavile interes žitelja i nastupile kao dio koalicije, stvorila pretpostavke za nikad veća ulaganja na teritoriji opštine.

“Pod ulaganjima ne mislimo samo na velike projekte u oblasti turizma, koji će nesumnjivo poboljšati život građana, već i na projekte lokalne, prije svega komunalne infrastrukture za čiju realizaciju je dominantno zaslužna Vlada”, rekao je Ostojić.

On je kazao da SD daju punu podršku projektima komunalne infrastrukture na teritoriji cijele opštine, a posebno projektima čija bi realizacija doprinijela trajnoj zaštiti naših najvažnijih resursa.

“U isti mah, apelujemo na resorna ministarstva da prilikom odlučivanja o razvojnim projektima, prije svega u oblasti turizma, u većoj mjeri uključe lokalnu zajednicu i mišljenje stanovnika ovog kraja, posebno kada se radi o valorizaciji prostora u srcu Nacionalnog Parka, u samoj okolini Crnog Jezera koje predstavlja jednu od najvećih prirodnih vrijednosti ne samo Žabljaka, već države Crne Gore”, zaključio je Ostojić.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boba
Gost
Boba

SD Žabljak? Hahahahhaha-to postoji???😂😂😂 Ubjedljiva pobjeda???? Hahahhahaha!!!
O čemu se odje radi??? Hahahahahhhha!

BudoMNE🇲🇪
Gost
BudoMNE🇲🇪

Ni njih ni Bosnjaka nidje ali se sve pitaju.

Send this to a friend