Politika

SD Tivat dočekuje spremno izbore: Bilježimo priliv članstva

Socijaldemokrate Tivta spremno dočekuju izbore, a kako tvrde iz Opštinskog odbora stalno bilježe priliv članstva.

OO SD-a je organizovao sjednicu kojoj su prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Damir Šehović, potpredsjednik SD-a, Danilo Mirotić, generalni sekretar SD-a, Boris Mugoša, član Predsjedništva SD-a i Danilo Orlandić, koordinator SD-a za primorje.

Brajović je istakao da je Tivat grad prve izborne pobjede Socijaldemokrata, a rezultat tivatskog odbora je vjetar u leđa koji je Socijaldemokratama donio i parlamentarni status 2016. godine.

“Od prvog izbornog rezultata Socijaldemokrata u Tivtu, podrška SD-u konstantno raste. Prema trenutnim procjenama, nalazimo se na preko 25.000 glasova podrške građana, što je više nego duplo u odnosu na 2016. godinu. Prvi sljedeći redovni izbori su lokalni u Tivtu i sa sigurnošću mogu reći da će ti izbori biti samo još jedna potvrda našeg rasta”, dodao je on.

Prema riječima Šehovića, narednih godinu dana moraju biti godina vrijednog i napornog rada kako bi izborni rezultat Socijaldemokrata u Tivtu bio zadovoljavajući.

“Za tivatski odbor to nikada nije bio problem, to ste nam dokazali onda kada je bilo najteže i zbog toga ja ni u jednom trenutku ne sumnjam u vas. Prvi izbori na kojima su Socijaldemokrate nastupile partiji donijeli četiri odbornika u Tivtu, a SD je danas partija koja u svakoj opštini ima parlamentarni status”, naveo je on.

Za Mitrovića, Socijaldemokrate su već u predizbornom režimu.

“Taj režim rada je konstanta našeg djelovanja od 2015. godine do danas. Naši lokalni funkcioneri postižu značajne rezultate u lokalnoj samoupravi, a to prepoznaju građanke i građani Tivta. Zbog toga OO SD Tivta bilježi stalan priliv članstva, što nas uvjerava u značajno bolji izborni rezultat na lokalnim izborima koji nas očekuju iduće godine, rekao je Mitrović. On je naglasio i to da će, kao i do sada, Socijaldemokrate ostati istrajne u zaštiti interesa građana i države Crne Gore kada su u pitanju Aerodromi Crne Gore. U ispravnost naših stavova po ovom pitanju uvjerili su se i koalicioni partneri na državnom nivou, o čemu najbolje govori činjenica da je koncesioni akt više puta mijenjan u skladu sa našim sugestijama”, zaključio je Mitrović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Minja
Gost
Minja

Normalno kad pazite svoje, dok se drugi temeljno samouništavaju!!!

Lipovo
Gost
Lipovo

Jedino SD I BS biljezze porast chlanstva. Sa razlogom, jer sve svoje chlamove zapossljavaju , ne daj Bozze da su brojniji.

Send this to a friend