Politika

SD Tivat: Falsifikatori iz SDP-a umjesto da se stide, drže lekcije

Da se trend osipanja u SDP-u nastavlja potvrđuju i posljednjih nekoliko nedjelja, tokom kojih je značajan broj uglednih članova napustio SDP i prešao u SD, prepoznajući u njoj čuvara izvorne socijaldemokratije u Crnoj Gori, tvrde Socijaldemokrate Tivat.

Saopštenje SD-a Tivat prenosimo u cjelosti: 

Očekivala je crnogorska javnost da će se rukovodstvo Stranke Demagoga i Populista (SDP) pokriti ušima nakon što je kandidat sa njihove izborne liste javno saopštio da nije potpisao izjavu o prihvatanju kandidature, odnosno da su ga bez njegove saglasnosti stavili na listu.

Umjesto da se “moralne gromade” izvine građanima Tivta zbog bruke koju su napravili, obraz im ne smeta da ponovo drugima dijele lekcije. Znamo da su bili u problemu da nađu 31 lice koje bi se našlo na listi, ali su ovim sramnim činom ipak pretjerali, čime su i potvrdili onu poznatu da se “obraz gubi u nevolji”.

Zato im još jednom Tivćanke i Tivćani postavljaju pitanje: Da li je istina da Ivan Vuksanović, kandidat na vašoj listi za izbore u Tivtu, nije potpisao izjavu o prihvatanju kandidature, odnosno da ste ga stavili na izbornu listu bez njegove saglasnosti?

Umjesto da objasne svoj nečasni postupak, oni pokušavaju da već po oprobanom receptu, zapljuskujući javnost raznim budalaštinama, pomjere fokus sa sramnog čina za kojim su posegli u Tivtu.

Kad već pominju krivičnu prijavu, podsjećamo ih da su je falsifikovanjem potpisa Ivana Vuksanovića sami sebi napisali, zbog čega očekujemo da tužilaštvo po službenoj dužnosti reaguje.

A šta o mlataranju SDP-a o navodnim zloupotrebama naše partije misle građani vidjeli smo na posljednjim lokalnim izborima, nakon kojih je SDP ostala ispod cenzusa u pola Crne Gore, od Podgorice pa tako redom, a SD je duplirala podršku. Na njihovu žalost, cenzus će im, očigledno, i u Tivtu biti misaona imenica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Brajo Zakletva
Gost
Brajo Zakletva

Je li komunalno zaduženo za SD ili SDP?

Emil
Gost
Emil

To je interesna grupa a ne partija.Uhljebljenje je jedina ideologija.

Kuč
Gost
Kuč

Ramada,Limenka,petlja Smokovac,Rivolving kartica,kamp na Zlatici…partijska zaposljavanja,ucjene,prijetnje…sta jos treba da direktori iz SD-a urade da odgovaraju???

nick
Gost
nick

pročešljajte malo ove direktore SD po Cetinju

Kuč
Gost
Kuč

Petlja Smokovac 200 miliona stete,a Direktori jos ba slobodi…

Kuč
Gost
Kuč

Ramada partija ima obraza da ista kaze…

drago đurović
Gost
drago đurović

Evo svi znaju kakav sam, ne bih prešao ni u SD ni u SDP.

nick
Gost
nick

ove iz SD-a nece glasati ni clanovi familije

Niksicka garda
Gost
Niksicka garda

Ako bog da srece cenzus necete preci ni vi ni oni

Slobo
Gost
Slobo

Ti si sigurno litijas,ne sekiraj se ti nista za cenzus SD!!!

Emil
Gost
Emil

To je interesna grupa a ne partija.Uhljebljenje je jedina ideologija.

mrkela
Gost
mrkela

Prodali su Budvu i Kotor četnicima i dogovorili predaju Države . Da nije bilo Bošnjaka ovo bi danas bila četnička država .

Bezobraza
Gost
Bezobraza

Stidite se zajedno, … nosioci virusa,….

Marijan
Gost
Marijan

Nisam vas glasač, ALI potpisujem svaku vašu riječ za SDP!

JaDo
Gost
JaDo

Tvoja riječ mi znači 🙈🙈😂😂

Send this to a friend