Politika

SD Tuzi izabrale rukovodstvo: Samir Adžović predsjednik odbora

Opštinska konvencija Socijaldemokrata izabrala je novi opštinski odbor u Tuzima, koji je na prvoj sjednici za predsjednika odbora izabrao, Samira Adžovića.

Predsjednik Socijaldemokrata, Ivan Brajović, izrazio je zahvalnost svim članovima i aktivistima na dosadašnjem angažmanu.

“Ovo je odbor koji je od osnivanja partije do danas prošao kroz najviše izbornih ciklusa i koji je svaki put bio na visini tog zadatka. Zato sam uvjeren da će Socijaldemokrate u Tuzima i u periodu koji je pred nama vrijedno raditi kako bi ideja socijaldemokratije nastavila da zivi u ovoj opštini. Posebno je važno da, u mješovitim sredinama, kakve su Tuzi, očuvamo multivjerski i multinacionalni sklad i dobre odnose među stanovništvom. Socijaldemokrate su bile, jesu i biće garant tog sklada”, rekao je Brajović.

Predsjednik OO Socijaldemokrata Tuzi, Samir Adžović, zahvalio se na podršci i ukazanom povjerenju.

“Raduje me činjenica da ste prepoznali moj rad i zalaganje, i kao predsjednika odbora, i kao odbornika u lokalnom parlamentu i dali mi priliku da i dalje rukovodim ovim odborom. Uvjeren sam da će naši dugogodišnji aktivisti, sada potpomognuti novom energijom, uspjeti da u Tuzima daju veliki doprinos očuvanju onih vrijednosti za koje se Socijaldemokrate od osnivanja zalažu – građansku, multivjersku, multinacionalnu, antifašističku, sekularnu Crnu Goru”, rekao je Adžović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kodrabudan
Gost
Kodrabudan

Odličan momak!

Maja V. ♌
Gost
Maja V. ♌

Extra momak. Bravo.

Send this to a friend