Politika

SD tvrdi da im je značajno porastao broj članova u Gusinju

Gusinje

Značajan rast članstva u Gusinju garant je odličnog izbornog rezultata koji će naša partija postići na predstojećim lokalnim izborima 2020. godine, ocijenjeno je na sjednici Opštinskog odbora Socijaldemokrata, kojoj je prisustvovalo i rukovodstvo stranke.

Na sastanku je konstatovano zadovoljstvo radom odbornika SD u Skupštini opštine Gusinje i istaknuto da su Socijaldemokrate u Gusinju pokazale da su partija koja se istinski bori za interese ove opštine.

“U tom smislu, razgovarano je i o aktivnostima od značaja za privredni razvoj Gusinja, kao i o investicijama predviđenim za naredni period, a koje za cilj imaju poboljšanje uslova života na području opštine Gusinje.  Naglašeno je da iseljavanje stanovništva i dalje predstavlja jedan od najvećih problema ove opštine, te su razmatrani i načini djelovanja kojima bi se zaustavio veliki odliv stanovništva Gusinja”, navode u toj partiji.

Zadovoljni su, ističu, rastom podrške Socijaldemokratama od parlamentarnih izbora do danas.

“Prema svim procjenama, a čemu svjedoče i rezultati lokalnih izbora u protekle dvije i po godine, podrška Socijaldemokratama je duplirana. Superioran izborni program i rezultati koje kadrovi SD-a ostvaruju sa svojih pozicija, garant su konstantnog trenda rasta podrške koji partija bilježi, ali i poboljšanja kvaliteta života svakog građanina Crne Gore”, zaključuju Socijaldemokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
free samples
Gost
free samples

i u niksicu su na prosle izbore bili treci od dvije partije koliko su dobri bili…..

Budo
Gost
Budo

Svaka cast.SD u Gusinje ima ko da vodi.Predsjednik je stvarno “pametan” i “obrazovan”.Zavrsio je osnovnu skolu, onda je otisao za Ameriku i kad se vratio odmah zavrsio fax.Takav i treba da vodi grad.Ipak su takvi SD kadrovi.

Ogi
Gost
Ogi

Ovo je ziva istina.Cim su ovi najjaci Gusinje je na poslednje mjesto po svemu.

Niksic CG
Gost
Niksic CG

Bravo

Bnjj
Gost
Bnjj

Pa samo se tako mogu zaposlit

Beti B.
Gost
Beti B.

Ma narsvno, na hiljade.

GooSinje
Gost
GooSinje

A okle, sa 2 na 4, 100%

Love Me now
Gost
Love Me now

I te 4 vec vidim u NY do 2020g

Send this to a friend