Politika

SD u Baru osvojio 141 odsto više glasova nego 2016.

Mićo Orlandić

Socijaldemokrate Bara su, nakon samo dvije i po godine od osnivanja, ostvarile fantastičan rezultat na lokalnim izborima 27. maja, čime smo još jednom potvrdili da je izvorna socijaldemokratija sačuvana u našem gradu i da niko ne može zaustaviti izuzetan trend rasta podrške SD, saopštio je Mićo Orlandić,  predsjednik OO SD Bar i nosilac liste “Socijaldemokrate-Mićo Orlandić-Dosljedno za nova radna mjesta i razvoj Bara”.

Prema njegovim riječima u brojkama, Socijaldemokrate su u Baru osvojile 3.824 glasa, odnosno dva i po puta više nego na parlamentarnim izborima 2016. godine, što predstavlja porast od 141 odsto.

Orlandić je istakao da su Socijaldemokrate sa sedam osvojenih mandata, druga partija po snazi u barskom parlamentu.

“Ovi lokalni izbori su pokazali da građanke i građani Bara imaju sve više povjerenja u našu politiku, u realan, konkretan i ostvariv izborni program koji smo ponudili, a koji je baziran na dinamičnom ekonomskom razvoju naše opštine i ljude koji su garant njegove uspješne realizacije.  Sada imamo obavezu da, kao ključni segment buduće lokalne vlasti, ispunimo predizborna obećanja i svi zajedno, ujedinjeni i složni oko našeg izbornog programa, krenemo u ekonomski procvat naše opštine. Ovom prilikom želimo i da se zahvalimo svim građankama i građanima Bara, koji su nam ukazali povjerenje, ali i svim članovima, aktivistima i simpatizerima naše partije koji su dali ključan doprinos našem izbornom rezultatu”, zaključio je on.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prosilac
Gost
Prosilac

Situacija u dps je vrlo natrpana i ima mnogo ispruzenih ruku koje nešto ištu, pa ljudi računaju da je kod sd to manje i da će se lakše nedje zaposlit, ništa drugo nije u pitanju, samo procjena ! Opet sve zavisi od toga koliko će dps dozvoliti !

Baranin
Gost
Baranin

Džabe vam sve sd,dps će vas šutnuti kao krpu staru…Cakan je koalicioni partner u budućoj vlasti u baru….i potpuno ispravno,jer Perazic partije kao se nema nigdje u Evropi!!!

Prvacic
Gost
Prvacic

Mićo je dobar covjek. To svako u Baru zna. Da je sam izasao jos bi vise dobio

Miralem
Gost
Miralem

Moga bi s tobom u drugi razred.

Utjeha
Gost
Utjeha

Koja prazna prica….Bljak.

echo
Gost
echo

Kako izmoreno lice, mozda da odmori malo?

Send this to a friend